De bästa gratisgrejerna


cashback

Letar du efter cashback?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om cashback.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


få pengar tillbaka när du shoppar online

Det här är ett klassiskt erbjudande vi har skrivit om flera gånger tidigare, men eftersom det ständigt tillkommer nya besökare känns det bra att då och då dra upp denna bonus. Cashbackshopping är en sorts tjänst som gör att du kan få pengar tillbaka på väldigt mycket av det du handlar. Hur går det till?

Jo, butikerna gillar såklart att Cashbackshopping skickar vidare folk att handla hos dem (precis som att Cashbackshopping gillar att Gratis.se skickar folk till deras sajt), och får betalt för det. Det är dessa pengar som Cashbackshopping delar med sig av till dig som kund. Tänk så enkelt egentligen!

Just nu får du alltså 25 kr helt gratis när du registrerar dig hos Cashbackshopping. Naturligtvis måste du handla hos butiker som samarbetar med Cashbackshopping, men oroa dig inte! Det finns i dagsläget fler än 480 stycken, bland andra CDON, CityGross, Nelly och Apoteket. Oavsett vilka sorts produkter eller tjänster du är intresserad av borde det finnas något som passar din smak.

Olika butiker och kedjor har olika nivåer på sin cashback, det vill säga hur mycket pengar du får tillbaka när du handlar. Registrera dig hos Cashbackshopping idag och upptäck hur mycket du kan tjäna på bara en månad!

cashbackshopping

Cashbackshopping är en sajt som hjälper till att ge dig pengar tillbaka på (nästan) allting du köper. Du undrar förstås hur det går till, och det är inte så krångligt som man kanske skulle tro! Först och främst registrerar du dig hos Cashbackshopping. Efter det första och lätta steget är avklarat är det bara att börja handla hos de butiker som Cashbackshopping samarbetar med (och det är många)!

Det finns hela 422 butiker att få återbäring hos. Bland dessa kan nämnas Ellos, CDON, Nelly, Apoteket och City Gross. Det är alltså inga små okända butiker du aldrig handlar hos som det handlar om här! Ju mer du handlar, desto mer pengar får du tillbaka. När du samlar upp 100 kr i cashback kan du göra ett uttag i kontanter. Inga snårigheter, bara ren cash!

Om du registrerar dig idag får du 25 kr i bonus direkt – helt gratis! Du kan använda både Facebook och Google för att registrera dig. Frågan är nu varför du fortfarande handlar utan att få någonting tillbaka? Upptäck alla fördelar med Cashbackshopping idag så kommer du på sikt att spara tusenlappar.

Bli testpilot för LU Grany

Då var det dags för ett nytt erbjudande från Toluna – vår favoritplats när det gäller att testa saker och få dem på köpet. Anmäl dig nu för att testa gratis bars från Lu Grany fram till och med den 4 september 2017.

Toluna är en tjänst där du kan bli produkttestare för att hjälpa företag att veta vad kunderna tycker om nya produkter. Som tack för att du testar produkten och ger ett omdöme får du produkten utan kostnad. I detta fall handlar det om LU Grany-bars som kan bli dina. Det finns hela 335 stycken paket i potten så se till att anmäla dig nu för att få chansen att bli en av de utvalda som får gratis bars och kan testa produkten.

Du kan ta del av detta erbjudande oavsett om du är kund sedan tidigare hos Toluna eller aldrig har hört talas om dem tidigare. Är du inte medlem ännu är det bara att investera ett par minuter och registrera dig och sedan kan du börja anmäla dig för produkttestning, i det här fallet för gratis bars från Lu Grany.

Njut av det som är gratis och kom ihåg att du hjälper företag att förbättra sina produkter. En klassisk win-win-situation alltså.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Trisslott från Refunder

Vem gillar inte att skrapa en gratis trisslott? Just nu får du en sådan om du blir kund hos Refunder och gör ditt första köp med cashback.

Allt du behöver göra är att klicka på länken nedan, fylla i dina uppgifter och bli kund hos Refunder, och därefter handla något i en av de butiker som ingår i Refunders nätverk. Det går supersnabbt att regga sig eftersom du kan använda dina Facebook-uppgifter. Vipps, så har du en gratis trisslott och med lite tur vinner du en bra slant. Om inte så får du i alla fall pengar tillbaka på många av dina onlineköp.

Hur funkar det då? Hos Refunder får du cashback, alltså pengar tillbaka, på varor och tjänster som du köper på nätet. Det gäller inte alla butiker, utan endast de som Refunder samarbetar med, vilket i nuläget är drygt 650 stycken. Du kan få upp till 20 % i rabatt beroende på butik och erbjudande. Några av de populäraste butikerna som du kan få cashback ifrån är Zalando, Ellos, Hotels.com, Boozt.com och Conrad.

Missa inte heller alla sommarkampanjer som Refunder kör just nu. Klicka på fliken kampanjer och ta del av till exempel 40 % rabatt på hotellbokningar och mycket annat roligt än bara en gratis trisslott.


cashbackshopping

Vi har tidigare varit inne och pratat om cashbackshopping.se, men sajten är så bra att den är väl värd att nämna för nytillkomna besökare. Hela idén går ut på att du får pengar tillbaka på allt du handlar online, eller åtminstone allt du handlar i butiker som samarbetar med cashbackshopping.se.

Du börjar med att bli medlem hos cashbackshopping.se, och det är helt gratis – naturligtvis. Efter det är det dags att börja shoppa, men kom ihåg att du måste handla hos någon av de 343 butiker som har ett samarbete med cashbackshopping.se. Några exempel på dessa butiker är Nelly, City Gross, CDON och Apotek Ica. Du kan med andra ord räkna med gott om variation.

Olika aktörer har olika erbjudanden. Här är några av de bästa bonusarna du kan få just nu:

  • 200 % cashback hos Multilotto
  • 30 kr cashback hos SF Kids Play
  • 250 kr cashback hos MyLoan

Är du inte intresserad av mat eller prylar? Det är lugnt, du kan få pengar tillbaka när du bokar årets solsemester också hos resebolag/tjänster som MrJet, SuperSaver och Hotels.com. Varför shoppa i onödan när du kan få pengar tillbaka på varje inköp du gör? Det är dags att bli medlem hos cashbackshopping.se nu!

vimla cashback

Vi är nog inte de enda som är trötta på mobilabonnemang som mer eller mindre tvingar dig att betala för tjänster som du inte vill ha. Du vet säkert själv hur det är, du är ute efter en del i abonnemanget, men eftersom allting är inbakat får du massa oönskade tjänster som du måste betala för eftersom de är inbakade i priset.

Med hjälp av cashbackshopping får du cashback på mobilabonnemang när du blir kund hos Vimla. Det här erbjudandet gäller alltså endast nya kunder hos Vimla. Det som gör dem så speciella är att du kan plocka ihop ditt eget abonnemang och mixa och matcha precis som du vill ha det! Till exempel om du använder väldigt mycket data behöver du här inte tvunget ha många SMS eller lång samtalstid också.

För att få din cashback måste du gå via cashbackshopping.se. Klicka på login eller registrera och teckna ett nytt abonnemang hos Vimla (som du alltså kan sätta ihop själv som du vill). Du kan få 150 kr tillbaka, men som vanligt när det gäller denna typ av cashback måste du vänta ett tag (upp till två månader) innan pengarna finns på kontot.

Slå till idag och få din cashback på mobilabonnemang hos Vimla. Förutom just detta erbjudande finns det dessutom en hel del annat bra att ta del av hos cashbackshopping.se.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Testa spelet Vikings: War of Clans