De bästa gratisgrejerna


gratis bilder

Letar du efter gratis bilder?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis bilder.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


Skriv ut en inbjudan till halloween

Snart är det halloween och vi tänkte försöka köra lite halloweentema här på gratis.se, och lista saker som har anknytning till halloween och som inte kostar något. Först ut är ett tips på var du hittar roliga och gratis inbjudningskort.

Om du är på väg att anordna en halloweenfest, eller har barn i huset som du ska fixa kalas åt, kan du snabbt och enkelt skriva ut några gratis inbjudningskort med halloweentema, som du sen enkelt fylls i och skickas ut. I dag när allt skickas via e-post kan det vara uppskattat att få ett riktigt inbjudningskort, vilket är ett tecken på att något brytt sig och tagit sig tid, i stället för att bara slänga iväg ett mail till en grupp personer.

Det finns så klart många ställen på nätet som du kan hitta inbjudningskort, men vi har funnit ett favoritställe som har kort på svenska, vilket inte är lika vanligt. På Kalasguidens hemsida hittar du ett gäng trevliga (och lite läskiga) kort med halloweentema, men det finns också kort som du kan använda vid andra högtider, som kräftskiva, dop och mycket annat. Ta en titt och se om det är något du gillar bland alla gratis inbjudningskort, och få lite extra halloweenstämning på köpet.

pixabay gratis bilder

Det här med upphovsrättsskyddat material är inte alltid det enklaste. De flesta bilder du googlar fram är faktiskt inte tillåtna att använda publikt, till exempel till företaget, på webbsajten eller till reklamkampanjen. Dock finns det ett flertal sajter som tillhandahåller tusentals gratis bilder att använda som du vill, och du behöver inte betala någon avgift för att börja använda dem.

pixabay finns inte bara gratis bilder att ladda ned, det finns även gratis film. Då menar vi förstås inte långfilmer nu, utan kortare klipp som kan användas för att på ett kraftfullt sätt förmedla ett budskap.

Om du inte känner för webbversionen finns det gratis appar till både iOS (iPhone) och Android. Med dessa kan du använda pixabay när som helst, vilket nästan är ett krav i dagens aktiva samhälle. Det finns naturligtvis en sökfunktion som gör att du hittar precis de bilder du vill ha snabbt och lätt. Just sökfunktionen påminner faktiskt om Googles egen, så den är riktigt bra och mycket kraftfull.

Det är inte heller bara vanliga skärmdumpar eller foton du kan få hos pixabay, de har även ett urval av vektorgrafik för dig som jobbar med tryck och annonser. Börja ladda ned gratis bilder idag från pixabay!       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Gratorama casino