De bästa gratisgrejerna


gratis film

Letar du efter gratis film?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis film.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


se film gratis hos plejmo

Det är inte bara Netflix som finns som alternativ för alla oss som vill se film utan att betala. OK, vi vet att många av er föredrar den olagliga vägen eftersom det är så liten risk att bli upptäckt, men det är ingenting vi tänker propagera för här. Plejmo är ett lagligt alternativ för dig som vill strömma film gratis.

Till att börja med: varför ska du välja Plejmo över Netflix? Jo, därför att Plejmo har ett helt annat upplägg som kanske passar dig bättre. Som du kanske vet använder Netflix ett abonnemang där du betalar en fast månadskostnad och sedan får strömma hur mycket film du vill. Det är bra, men kanske inte så bra om du inte ser så mycket film.

Plejmo har inget abonnemang, utan tar betalt per film på klassiskt vis. Du kan både hyra och köpa enstaka filmer digitalt här. Fördelen med detta system, jämfört med Netflix, är att det är betydligt billigare att hyra en film istället för att betala ett helt abonnemang. Ser du bara en film i månaden är Plejmo ett mycket bättre alternativ.

Varje vecka kan du se gratis film hos Plejmo, det är ett bra sätt att upptäcka tjänsten.

Gratis för barn

Sugen på att gå och se en gratis film? Svenska Filminstitutets avdelning Cinemateket visar hundratals filmer på år i Stockholm, Göteborg och Malmö och i Stockholm är söndagar gratis för barn (tyvärr inte på några andra ställen). Barn upp till 15 år går in gratis så se till att beställa biljetterna i god tid eftersom de tar slut snabbt.

Svenska Filminstitutet, och i förlängning Cinemateket, har från regeringen uppdraget att för allmänheten göra filmhistorien levande genom visningar på biograf, framför allt filmer som inte är tillgängliga på den ordinarie biografrepertoaren. Cinemateket arbetar medvetet med att visa film i ett sammanhang som ger möjlighet till ett fördjupat filmintresse. I Filmhuset kan publiken mötas och diskutera filmerna i vårt program, tillsammans med upphovspersoner, filmkännare och forskare. Programmet ska innehålla något för alla filmentusiaster, både de som har sett det mesta och dem som just upptäckt den rika filmhistorien.

Gå in på deras hemsida genom att klicka på knappen nedan och kolla in programmet i Stockholm och se vilken gratis film som visas härnäst. Sedan är det bara att beställa biljetter och är du yngre än 15 år kostar det alltså inte en enda krona och du får en gratis film upplevelse. Filmer från 7 år är tillåtna för barn under 7 år i vuxet sällskap. Filmer från 11 år är tillåtna för barn över 7 år i vuxet sällskap.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Se gratis filmer hos Plejmo

Det bussiga folket hos Plejmo ger dig varje vecka chans att se ett gäng gratis filmer. Allt du behöver är ett Plejmo-konto, och det skapar du snabbt och kostnadsfritt.

Om du vill se film över nätet på lagligt vis finns det flera alternativ att välja mellan. Netflix, HBO och SF Anytime har du kanske redan hört talas om, men en mindre uppstickare som du också kan kolla in är Plejmo. Här kan du betala för att strömma eller ladda ner filmer, men om du inte vill betala något kan du se veckans gratis filmer, som uppdateras regelbundet.

Visserligen får du inga stora filmpremiärer som gratis filmer, men du kommer kanske att upptäcka en bra film som du inte har hört talas om eller hade sett annars. Ge det en chans och se om du hittar en ny favorit. Du kan ju alltid bläddra igenom resten av Plejmo-biblioteket med över 5 000 filmer i alla möjliga och omöjliga kategorier. Du hittar något för hela familjen, det garanteras.

Det tar bara några minuter att registrera dig hos Plejmo och sedan är det bara att sätta dig i soffan, öppna upp glasspaketet och njuta av en film som du inte behöver betala för.

cmore gratis två veckor

Vill du också kunna ta del av C Mores utbud utan att betala? Tänkte väl det! Just nu kan du testa att strömma alla deras kanaler i två veckor, och det utan vare sig uppsägningstid eller bindningstid. Som du säkert känner till finns det en hel del tjänster som erbjuder dig att se film och tv-serier på nätet, men det är få som har samma svenskanpassade utbud som C More.

Hos C More hittar du fler än 1500 filmer och tv-serier med extremt god variation. Här finns TV4:s alla kanaler (reklamfria förstås) och dessutom – intressant nog – SVT:s utbud också. Du har klassiskt svenska barnfilmer som Bamse, Astrid Lindgrens sagor samt serier från SF Kids.

För dig som är sportintresserad finns utbudet från Sportutbud Standard där du bland annat kan ta del av friidrott, simning och handboll. Du kan se C More från nästan vilken enhet som helst. För de flesta kommer nog datorn eller surfplattan bli de naturliga plattformarna, och det enda du behöver göra är att skapa ett konto (dator) eller ladda ned en app (finns för både iOS och Android).

Det finns inga dolda krav här, så du har ingenting att förlora.


kulturfestival göteborg bio film

Nu på onsdag drar det stora kulturkalaset igång under Göteborg Film Festival. Den oinvigde kanske nu tror att det handlar om ett gäng sofistikerade finsmakare som avnjuter det senaste i filmkonst i en jättestor biografsalong. Men det här är något helt annat!

Göteborg Film Festival handlar i det här fallet om utomhusbio! För dig som inte har upplevt det tidigare är det definitivt något att spana in, känslan att sitta utomhus och kolla på film på en enorm projektorduk måste helt enkelt upplevas för att förstås. Eftersom det är utomhus måste du dock själv ta med dig något mjukt att sitta på. Rumpan kanske räcker säkert för många …

Så vilka filmer är det då som erbjuds? Här följer ett schema under de kommande dagarna:

16 augusti – Their Finest Hour
Regisserad av Lone Scherfig som blev Oscarsnominerad för sitt verk. Handlar om den brittiska filmindustrin under andra världskriget.

17 augusti – Ljus i natten
Skildrar en invandrares resa från Syrien ända upp till Finland.

18 augusti – Fucking Åmål
Svensk kultklassiker som handlar om ett lesbiskt par i en skola. Hade premiär för nästan 20 år sedan, 1998 närmare bestämt.

19 augusti – Sameblod
En samisk tonåring flyr söderut efter övergrepp, och överger samtidigt sin kultur. Gripande berättelse som utspelar sig under 30-talet.

Samtliga filmer ser du alltså gratis på Kronhusgården i Götet!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Gillar du Netflix och vill bredda ditt utbud ännu mer kan du kolla in C More. I vanliga fall kostar det 99 kronor per månad, men du kan testa i 2 veckor utan att betala någonting och få gratis film under en period.

Se ett smakprov
Klicka helt enkelt på den här länken för gratis film för att komma i gång och registrera dig som kund hos C More. Det enda du behöver tänka på är att abonnemanget förnyas automatiskt om du inte gör något, så skulle det vara så att du inte längre vill ha C More måste du se till att säga upp ditt abonnemang i god tid för att slippa bli debiterad.

1 500 filmer och tv-serier
Med C More får du ett enormt utbud av svenska och internationella filmer och tv-serier, samt barnfavoriter som Bamse och Smurfarna. Du kan även streama alla kanaler som TV4 har och dessutom är det reklamfritt för gratis film. På det kommer ett gäng med sportevenemang som handboll, innebandy, friidrott och mycket mer. Välj om du vill titta direkt i din smarta tv (via Apple TV eller Chromecast om din tv inte är så smart som du skulle önska), i datorn, surfplattan eller mobilen.

refunder sf anytime

Du vet väl att du får pengar tillbaka på alla dina online-köp via Refunder?

Gå med hos Refunder redan idag och shoppa bland våra fler än 600 populära butiker och få pengar tillbaka på alla dina köp. Nu får du dessutom kostnadsfritt en hyrfilm från SF Anytime, värde 49 kronor, när du registrerar dig hos Refunder.

Bland våra online-butiker finner du Lekmer.se, CDON.COM, Ellos, Zalando, Hotels.com, Gymgrossisten.com och många fler.

Välkommen till Refunder!

sf kids play

Samla barnens och dina favoriter och gamla vänner från både Sverige och andra delar av världen! Registrera dig för SF Kids Play så får du obegränsad tillgång till hela familjens favoriter utan bindningstid. Svensktalande seriefigurer som Pippi, Alfons Åberg, Byggare Bob och många andra har du nu möjlighet att se genom att prova SF Kids Play gratis en hel månad!

Därefter betalar du bara 59 kronor i månaden för att få se dessa roliga och härliga serier som dessutom är designade så att det är enkelt att hitta dem och att välja för barnen. Med en timer-funktion ställer du in hur länge du och din fru vill att barnen ska titta på sina favoritfigurer innan det är läggdags.

Även om ni reser bort är det enkelt att använda SF Kids Play under bilfärden och det är ju toppen för barnen att få ha med sig sina älsklingsserier att titta på under resans gång. Du och din fru behöver inte tänka på att barnen har det trist och tråkigt medan landskapen far förbi utan kan lugnt koncentrera er på bilkörningen och kanske planera inför nästa stopp.

Välkommen in i en glädjefylld, magisk och spännande sagovärld med SF Kids Play!

crunchyroll gratis film

Om du inte vet vad Crunchyroll är behöver du inte skämmas. Du känner väl till Netflix? Hmm, OK. Crunchyroll är en så kallad strömningstjänst (streaming på engelska) som låter dig se hur mycket anime och japansk drama du vill helt gratis. Låter det för bra för att vara sant? Det finns två olika versioner av Crunchyroll, en gratisversion som finansieras av reklam och en Premium-version som fungerar som vilken strömningstjänst som helst.

Du kan testa Crunchyroll Premium gratis i 14 dagar – då får du tillgång till hela sortimentet på alla dina enheter. Det är inte bara de bästa serierna, utan du får även allting serverat supersnabbt – ibland endast en timme efter att avsnittet haft premiär i Japan! Naturligtvis är allting översatt och textat till engelska, men japanska originalröster för att behålla rätt känsla.

En månad av Premium-tjänsten kostar normalt sett lite drygt 50 kr, men du som aldrig testat Crunchyroll Preimum gratis tidigare kan komma undan med två veckor kostnadsfritt. Då slipper du reklamen!

Fördelen med en strömningstjänst är att du slipper skivor, och du slipper dessutom Dvd- eller Blu-ray-spelare. Crunchyroll är en helt laglig tjänst naturligtvis, så du behöver inte oroa dig för den biten heller.

dplay prova gratis

Du visste väl att du kan se femman, Discovery Channel, EuroSport och flera andra stora kanaler helt gratis? Du behöver bara testa strömningstjänsten Dplay i 30 dagar – det är helt kostnadsfritt och vill du inte fortsätta med betalt abonnemang är det bara att säga upp tjänsten. Det finns ingen bindningstid.

Att testa Dplay gratis innebär att du får tillgång till hela deras Premium-utbud. Det innefattar allt från de senaste sporthändelserna till dokumentärer och underhållning i världsklass. Till skillnad från många andra strömningstjänster hittar du vanliga tv-program på Dplay, snarare än långfilmer eller anime.

Dplay som tjänst lanserades 2015 och har sedan starten lyckats knyta åt sig många kända aktörer på den svenska tv-marknaden. Du kan visserligen testa Dplay gratis närsomhelst, men då får du bara tillgång till det svenska utbudet, plus att du måste genomlida reklam som täcker upp för finansieringen.

Med Premium-tjänsten, som du just nu alltså kan testa utan kostnad, får du tillgång till hela utbudet. Dessutom slipper du avbrytas av störande reklam medan du tittar. Det finns dock ett undantag, och det är när du ser ett program live – då kan det fortfarande förekomma reklam trots att du har Premium-tjänsten.

Skaffa Dplay idag och som sagt – är du inte nöjd är det bara att avsluta. Observera dock att ett abonnemang startar automatiskt efter den första gratismånaden, och att det kostar 79 kr per månad.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

se film gratis hos plejmo

Hur länge sedan var det du hyrde en film hos din lokala videobutik? Finns butiken ens kvar längre? Tiderna förändras snabbt, och idag är det strömningstjänster som gäller. Netflix var de första som etablerade sig i Sverige, men idag finns det fler alternativ att välja på – särskilt de som erbjuder dig att se gratis film.

Plejmo låter dig inte bara strömma dina filmer, utan även ladda ned dem. De har fler än 4000 filmer i sitt sortiment, här är ett axplock: Deadpool, The Hateful Eight, En Man Som Heter Ove samt klassiker som Jurassic Park, Terminator och Pokémon 4Ever. Som med alla lagliga filmtjänster online kostar det pengar att titta, men Plejmo låter sina kunder se film gratis också!

Varje vecka bjuds det på nya gratis filmer, och du kan hela tiden hålla dig uppdaterad på Plejmos sajt. Vem vet, du kanske kan upptäcka nya klassiker helt gratis? Du kan till och med skaffa Plejmo helt gratis, och du slipper hålla koll på abonnemang som löper ut och förnyas automatiskt. Det här är en fullvärdig konkurrent till andra strömningstjänster, dessutom med möjligheten att se film gratis.

Skapa ett gratis konto hos Plejmo idag och upptäck allt de har att erbjuda!       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Testa spelet Vikings: War of Clans