De bästa gratisgrejerna


gratis godis

Letar du efter gratis godis?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis godis.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


Bli testpilot för LU Grany

Då var det dags för ett nytt erbjudande från Toluna – vår favoritplats när det gäller att testa saker och få dem på köpet. Anmäl dig nu för att testa gratis bars från Lu Grany fram till och med den 4 september 2017.

Toluna är en tjänst där du kan bli produkttestare för att hjälpa företag att veta vad kunderna tycker om nya produkter. Som tack för att du testar produkten och ger ett omdöme får du produkten utan kostnad. I detta fall handlar det om LU Grany-bars som kan bli dina. Det finns hela 335 stycken paket i potten så se till att anmäla dig nu för att få chansen att bli en av de utvalda som får gratis bars och kan testa produkten.

Du kan ta del av detta erbjudande oavsett om du är kund sedan tidigare hos Toluna eller aldrig har hört talas om dem tidigare. Är du inte medlem ännu är det bara att investera ett par minuter och registrera dig och sedan kan du börja anmäla dig för produkttestning, i det här fallet för gratis bars från Lu Grany.

Njut av det som är gratis och kom ihåg att du hjälper företag att förbättra sina produkter. En klassisk win-win-situation alltså.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Sommaren är igång som bäst och det finns inte mycket som slår iskall glass för att kyla ned kroppen och fukta smaklökarna. Mathem, som är en onlinebutik som säljer mat på nätet, bjuder nu på glass. Inte nog med att erbjudandet är gratis, du får dessutom välja på GBs gräddglass eller laktosfri veganglass från Choice.

Lägg bara produkten i varukorgen och slå in koden ”JULIGLASS” (för gräddglassen) eller ”JULIVEGAN”. När du ändå är igång finns det en del annat att spana in hos Mathem också! Butiken har nästan 12 000 varor, och du hittar både ekologiskt och svenskt kött. Du kan beställa matkassar, det finns en hel sektion för veganer och allting körs hem till din dörr.

Naturligtvis finns även färdiga matkassar om du är en sådan som vill slippa krångla med recept. Att testa gratis glass från Mathem är ett perfekt sätt att upptäcka butiken, och hur lätt det är att handla mat via internet. Det börjar dyka upp fler och fler butiker nu som erbjuder hemkörd mat, allt för att spara tid i dagens stressade samhälle.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Sommaren är här och då kan det inte bli för mycket gratis glass, eller hur? Hemglass kundklubb bjuder på nästan en liter gräddglass och du anmäler dig som ny kund i deras Glasskompisklubb. Erbjudandet gäller sommaren ut, fram till och med den 20 augusti 2017.

Hämta din glass hos Hemglassbilen
Hemglassbilen och den klassiska melodin som spelas när den är i krokarna känner vi alla till. För att få gratis glass anmäler du dig först som ny kund i Glasskompisklubben. Sedan är det bara att tålmodigt vänta till nästa gång Hemglassbilen kommer till ditt område, för då kan du hämta din gåva som är 0,9 liter gräddglass till ett värde av 49 kronor. När det är gjort är det bara att glassa vidare!

Fler erbjudanden från Glasskompisklubben
När du har smaskat i dig din gratis glass kanske du undrar vilka andra fördelar du får för att vara med i Hemglass kundklubb. En smidig detalj är att du får SMS varje gång bilen är i närheten där du bor. Räkna även med speciella erbjudanden, priser och andra överraskningar. Du får också ett stämpelkort som du kan ha i mobilen och samla ihop till ännu fler bonuserbjudanden. Njut av sommaren och all glass nu!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Idag är det midsommarafton, och det kan man naturligtvis fira på olika sätt. Om du bor ute på landsbygden är inte det här erbjudandet för dig, men om du däremot bor i närheten av Järfälla så kan du idag ta med barnen på ett traditionsenligt midsommarfirande och ge dem gratis glass!

Mellan 11 och 13 serveras fika vid Järfälla kyrka som du själv får betala för, men under samma period bjuds barnen på glass! Hela familjen är naturligtvis välkommen. Redan klockan 09 startar mässan i kyrkan där psalmerna sjungs och två timmar senare är det dags att resa midsommarstången.

Du som har barn vet säkert att det kanske inte är så där jättekul för dem att sjunga psalmer eller resa stången, men det bjuds på lek och skoj i samband med plikterna också! Och lockar du dem med lite gratis glass hänger de säkert med utan sura miner …

Ni behöver naturligtvis inte sitta och trängas i kyrkan heller, det finns grönområden som passar perfekt för en picknick, i alla fall om vädret tillåter. Välkomna till Järfälla kyrka för att fira midsommar med hela familjen!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Så här strax efter självaste svenska nationaldagen tänkte vi tipsa om hur du kan få gratis hjärtan av gelé, som dessutom är ekologiska. Det är återigen Matsmart som kör en kampanj med gratis mat produkter, så snabba dig dit innan alla hjärtan är borta.

Ett smartare och billigare alternativ
Matsmart är en mataffär på nätet som tar vara på det massiva matsvinnet som sker varje dag. I stället för att felpaketerade och gamla men dugliga produkter slängs, säljer de dem till dig och ger ett mycket lägre pris. Ibland finns det till och med gratis mat att hämta, så länge lagret räcker förstås. Just nu kan du hämta kvalitetsgodis i form av ekologiska geléhjärtan. Följ länken och hoppas på att de fortfarande finns kvar. Om inte så finns det andra produkter som inte heller kostar något, det är bara att leta runt.

Frakt tillkommer
Om du bara går till Matsmart för att hämta gratis mat som till exempelvis dessa geléhjärtan, kommer det inte fungerar i många fall. Du måste köpa någonting annat på samma gång för att kunna komma till kassan. Men det finns massor av mat som bara kostar några få kronor, så det borde inte vara några problem. Tänk bara på att frakten tillkommer på en hundring, eller en femtiolapp om du hämtar ut maten själv.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

toms ferrari

Bli en av 1 100 testpiloter som får testa nyheten Ferrari Cola från Toms. Det blir gratis godis om du har turen att bli utvald. Du har fram till den 29 maj 2017 på dig, så gasen i botten!

Ferrarigodis och pingvinstänger ska testas
Kreativa rubriksättare hade kunnat skriva “Gratis Ferrari” om den här artikeln, men det är ju lite väl långsökt. 🙂 Här handlar det om att registrera sig hos Smartson, som har fått i uppdrag av Toms att låta drygt tusen personer testa den senaste lanseringen på godisfronten – smaskiga Ferrari Cola och Pingvinstång med hallonsmak. Allt du behöver göra för en chans på gratis godis är att besöka kampanjsidan och anmäla dig. Vi dövar ditt samvete lite med att säga att godiset bara innehåller naturliga färgämnen.

Bli testpilot hos Smartson
Tänk på att i skrivande stund har nästan 8 000 personer anmält sig till kampanjen, så det är inte säkert att det blir just du som får öka blodsockernivån och gå hem med gratis godis den här gången. Men misströsta inte för Smartson kommer att ge fler chanser att testa andra produkter i framtiden och då är det bara att vara på hugget. Lycka till nu så att Ferrarin blir din!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Testa spelet Vikings: War of Clans