De bästa gratisgrejerna


gratis lektioner

Letar du efter gratis lektioner?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis lektioner.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


Lär dig spanska gratis

Onsdagen den 23 augusti mellan klockan 17:30 och 19:00 kan alla ni som befinner er i Stockholm ta er till Slottsbacken och lära er lite spanska. Det är en prova-på-lektion så du behöver inte betala något för att delta.

Om du inte har något planerat på onsdag så varför inte ta dig ut och prova något nytt? Spanska är ett av de största språken och ett av de som du har mest nytta av. Om du har tänk dig att du velat prova någon gång men aldrig kommit till skott så är det dags nu. Enjoy Learning and Never Stop erbjuder denna lektion och glöm inte att maila elansutbildning@gmail.com för att anmäla dig innan du kommer dit. De bjuder till och med på fika!

Vill du hellre stanna hemma och försöka själv finns det massor av gratis spanskalektioner att hitta på nätet. BBC har till exempel en som vi kan rekommendera starkt, du hittar den genom att klicka på knappen nedan. Där kan du både få lektioner i videoform och därefter olika test som ställer dina nya kunskaper på prov.

Alla kan lära sig ett nytt språk utan att behöva betala dyrt för att få den nya kunskapen.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

musiklektioner

Har du ofta önskat att du kunde spela ett instrument och sjunga till? Att kunna förgylla festen med egen musik och sång! Då ska du ta denna chans att få gratis undervisning under 14 dagar! För nu är det dags att du lär dig spela piano, dragspel eller gitarr! Eftersom kurserna är upplagda så att du lär dig allt från grunden så behöver du inga förkunskaper utan du kan genast sätta igång med att lära dig spela och du får lära dig att spela både pop, visor, modern musik och jazz.

Varje kurs i Lär dig spela piano, dragspel eller gitarr, innehåller 8 cd-skivor och 28 brev och varje kursbrev/cd kostar 119 kr som totalt innehåller 100 melodier. Varje månad kommer ett nytt brev som lär dig spela piano, dragspel eller gitarr. Tag detta unika tillfälle och svara inom 10 dagar så får du både underhållning och goda råd med brevet och cd-skivan helt gratis!

Om du inte skulle vara nöjd med det första kursbrevet så skickar du det i retur inom 14 dagar och det utan några förpliktelser, men vill du som tusentals andra nöjda fortsätta kursen, så får du ett nytt kursbrev med en cd varje månad så du kan fortsätta och då lär dig spela piano, dragspel eller gitarr tills du känner att du är nöjd.

I de allmänna studiebestämmelserna kan du läsa vad som gäller för skolan och vad som gäller för dig.
Du kan även välja att delbetala varje månad med det inbetalningskort du får med ditt första kursbrev/cd.
Önskar du göra uppehåll i studierna så kontakta skolan omgående per telefon eller per brev, skolan medger ett uppehåll på två månader. Välkommen med din beställning!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Testa spelet Vikings: War of Clans