De bästa gratisgrejerna


gratis produkter

Letar du efter gratis produkter?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis produkter.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


Testa Kleenex Original Mini

Äntligen dags för en ny vecka och det betyder att du kan få testa en ny produkt gratis från undersökningsföretaget Toluna. Den här gången söker de 500 stycken personer som ska prova Kleenex Original Mini. Anmäl dig på direkten.

Om du är en av dem som gillar att få nya och gratis produkter hemskickade till dig regelbundet är du säkert redan medlem hos ett undersökningsföretag som exempelvis Toluna. De har massor av medlemmar som varje vecka eller så får testa nya gratis produkter och sedan lämna omdömen och betyg om dessa. Är du inte redan medlem är det bara att klicka på knappen nedan för att gå dit och registrera dig på ett par minuter. Sedan är du med i leken!

Det som ska testas den här veckan är Kleenex Original Mini, så om du blir en av de 500 utvalda kommer det säkert bli ordentligt rent hemma hos dig under nästa vecka. 🙂 Du kan anmäla dig fram till den 20 november 2017 och sedan är det bara att hålla tummarna på att du blir en av de 500 som får grtis produkter denna vecka. Om inte är det bara att försöka igen veckan efter och så vidare till du har fått hem en av alla gratis produkter som Toluna erbjuder.

Fynda på fejjan

Facebook Marketplace är internetjättens egna köp- och säljmarknad, där du kan köpa och sälja saker utan avgifter. Men du kan också hitta saker som folk skänker bort, och på så vis får du gratis saker som du inte behöver betala för.

Facebook Marketplace har stor potential och kan på sikt göra tjänster som Blocket och andra köp- och säljmarknader ovidkommande, eller i alla fall minska deras ställning rejält. I stället för att som på Blocket behöva betala dyra avgifter för att få sälja något, kan du på Facebooks variant göra det gratis.

Det betyder också att du kan hitta gratis saker som folk inte vill ha längre, och i stället för att slänga sakerna läggs de ut för hämtning. Enda kravet är ofta att du måste åka och hämta dina gratis saker själv, vilket kan vara lite omständigt om det rör sig om större prylar som soffor och pianon. Gå in på Facebook Marketplace genom att klicka på länken nedan och sedan ändrar du alla sökfilter så du bara får fram saker som kostar max noll kronor. Se dock upp för prylar som folk annonserar som gratis, men i själva verket kostar pengar.

Pröva easy steam

Du som röker har garanterat massor av spara på att byta vanor, men det vet du redan. Det du kanske inte vet är att du nu kan testa en gratis e-cigarett, men du måste dock betala portot på 79 kronor. Här finns det tusenlappar att spara varje år.

Det finns flera bra skäl till att sluta röka. Hälsan är ett, och ekonomin är ett annat. Om du inte vill sluta med att röka helt kanske du kan fundera på att byta till en e-cigarett. I så fall kanske det kan vara en idé att testa att röka med en e-cigarett, och undvika tobaken men samtidigt få en liknande känsla som att röka en vanlig cigarett. Det finns flera e-cigaretter på marknaden, och en av dem är easy steam, som tycker sig ha en av marknadens bästa (så klart).

Vill du prova en gratis e-cigarett från easy steam och bara betala frakten på 79 kronor kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras sajt och anmäla dig. I vanlig ordning när det gäller sådana här gratis erbjudanden med frakt så signar du samtidigt upp dig för en prenumeration, som du när som helst kan avbryta. Så glöm inte bort att göra detta om du bara vill ha en gratis e-cigarett men inte längre ha nya som skickas hem till dig regelbundet.

Testa en ny produkt

Den här veckan (6–13 november 2017) är det dags att anmäla sig som produkttestare för Tolunas senaste erbjudande. Nu är det Bourjois Happy Light Concealer som ska testas och det är hela 540 stycken som väntar på att delas ut.

Det spelar ingen roll om du redan är kund hos undersökningsföretaget Toluna, eller om du aldrig har hört talas om det tidigare. Hör du till den senare kategorin är det bara att klicka på knappen nedan för att komma till Tolunas hemsida, där du efter en snabb registrering kan anmäla dig till denna kampanj (och många andra efter denna) och förhoppningsvis bli en av de utvalda som får testa gratis produkter. Denna vecka är det alltså Bourjois Happy Light Concealer som gäller.

Så vad är då Bourjois Happy Light Concealer kanske du undrar? Jo det är en av många gratis produkter (för dig i alla fall) som du applicerar på ansiktet och som jämnar ut hyn och tar bort mörka cirklar under ögonen. Allt jämnas smidigt in i huden utan att synas eller ge spår av produkten. Asken är smidig att ha med sig i väskan så du kan använda dina gratis produkter när du själv vill, och resultatet blir ett finare fejs ute på stan.


Delta i undersökningar

Vi har hittat ännu en undersökningspanel, där du kan svara på frågor om olika tjänster och produkter för att samla poäng som du kan byta in mot roliga prylar. Om du går med i Schibstedpanelen kan du få presentkort till iTunes och SF Bio. Börja nu och samla till gratis bio.

Ett av de enklaste sätten att hämta hem gratisprylar via internet är att anmäla sig till olika företag som utför undersökningar där du är med och svarar på frågor och fyller i enkäter om olika typer av tjänster och produkter. Toluna och Smartson känner du säkert redan till eftersom vi har nämnt dem flera gånger här på Gratis.se. Schibstedpanelen är ett annat ställe som du kan anmäla dig till, och gå på gratis bio när du har samlat ihop tillräckligt med poäng.

Företaget bakom Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Blocket genomför regelbundna undersökningar via e-post och det fina med detta är att du får ersättning för alla undersökningar du deltar i. Efter ett tag kommer du att ha samlat ihop tillräckligt med poäng till en gratis bio, eller så väljer du ett iTunes-kort om du föredrar det.

Bli produkttestare hos Toluna

I dag den 30 oktober 2017 är det sista dagen som du kan anmäla dig till undersökningsföretaget Tolunas senaste produkttest. Bli en av 200 personer som får testa Frank Provost Hair Powder.

Lugn, det är inte frågan om att sätta en prov-ost i håret … Men produkten heter Frank Provost Hair Powder och Toluna delar ut 200 stycken sådana till sina registrerade kunder. Skynda dig på att anmäla dig för denna testomgång så kan det bli du som får gratis produkter som ska testas. Erbjudandet gäller både för nya och gamla kunder (alltså de som har varit kunder under en lång tid, inte specifikt pensionärer) och eftersom det inte kostar något att anmäla intresset är det väl bara att köra igång genom att klicka på bilden eller knappen nedan?

Toluna är alltså ett undersökningsföretag och har kommit på en smart idé som bygger på att de hjälper företag att testa olika produkter. Därför samlar Toluna in personer som vill hjälpa till att testa dessa gratis produkter, och så blir förhoppningsvis alla glada till slut – företaget får hjälp med produkttestning, Toluna får pengar och du får gratis produkter varje gång en ny undersökning äger rum och du blir vald.

Gratis amningsfilt kan bli din

Just nu kan du vara med i en tävling där ALLA vinner en gratis amningsfilt. Men här gäller det verkligen att vara snabb, för det är först till kvarn som gäller och den kan ta slut när som helst.

Det pågår en kampanj hos Barnaffär g-knapp (som för övrigt är ett lysande namn på en butik) där de säljer barnvagnar till rabatterade priser. Om du är snäll nog att dela denna kampanjs Facebook-sida så ger de dig en gratis amningsfilt som du kan gå och hämta ut i närmsta butik. Filten är värd 299 kronor sägs det, så det är inga billiga trasmattor heller.

All du ska göra är alltså att dela ett inlägg (länken ovan). När det är gjort beger du dig till en av deras butiker, men gör det snabbt eftersom lagret kan ta slut. Sista dagen du kan hämta filten är den 31 oktober 2017. Ett tips kan vara att ringa till butiken innan du går dit så du inte kommer fram och blir besviken ifall filtarna redan är tjingade. Även om det finns fem ammande mammor i hushåller så tänk på att endast en gratis amningsfilt per hushåll gäller. 😛

sand i umeå

Nej, vi har inte glöm de norra delarna av vårt avlånga land. De flesta gratiserbjudandena rör storstäderna, men ibland dyker det upp en pärla och det här är ett sådant tillfälle. Är du en fastighetsägare i Umeå kan du under bestämda tider hämta gratis sand hos kommunen.

Så här i annalkande vintertider är det fastighetsägarens skyldighet att se till att gången utanför bostaden där hyresgästerna håller hus är ordentligt sandad, för om någon halkar är det ägarens ansvar. Även om man kan tycka att det borde vara billigt och enkelt att hämta sand från Sahara så kostar det finkorniga materialet ganska mycket – men snart är det alltså gratis!

Umeå kommun låter dig hämta upp till 100 liter sand utan kostnad, förutsatt att du själv står för frakten och hanteringen. Denna gratis utdelning sker 25-26 oktober mellan 15 och 19, så se till att markera den tiden i din kalender nu.

Observera alltså att det endast är fastighetsägare som har rätt att komma och hämta sand gratis. Skulle 100 liter inte räcka för dina behov kan du köpa resten. De exakta adresserna hittar du på kommunens hemsida, som du kommer till genom att klicka på länken här nedanför.

fritidsbanken delningsekonomi låna

Det här är ett helt nytt koncept som många förmodligen har missat. På senare tid har de fått mer uppmärksamhet då deras aktivitet bland annat synts i TV4, men vi tycker att ännu fler borde känna till det här. Fritidsbanken baseras sitt koncept på delningsekonomi, det vill säga att man delar prylar med varandra istället för att köpa nytt. Tanken är att föremål och annat ska komma till användning istället för att ligga i ett hörn och skräpa.

Delningsekonomi passar naturligtvis inte alla. Men idén är så intressant att den går få obemärkt förbi. Fritidsbanken är helt beroende av folks generositet, eftersom sakerna de samlar in skänks. De som väljer att ge bort prylar får alltså inte en krona för det, men säkert ett leende! Trots att allt skänks och att allt är gratis att låna så andas ändå Fritidsbanken kvalitet.

All utrustning som lämnas in kontrolleras noga så att den är säker att använda. Men nu till det roliga, vilken nytta kan just du ha av det här? Surfa in hos Fritidsbanken (använd länken här nedan) och kolla om de finns på din ort. Sedan kan du bege dig dit för att låna vad du vill i deras sortiment i upp till 14 dagar – helt gratis och utan baktankar!

projekt vintercyklist

Det blir allt populärare att ta cykeln till jobbet. Försäljningen av elcyklar har skjutit i höjden och även den vanliga gamla trotjänaren gör ett bra jobb. Som du kanske vet blir det dock problem i vårt kalla vinterklimat då vägarna täcks av is och halkrisken blir påtaglig.

Dubbdäck finns inte bara för bilen, utan i allra högsta grad för cykeln också! Om du bor i Mölndal om cyklar ska du anmäla dig till projektet ”Vintercyklist” senast den 8 oktober. Väl där får du inte bara dubbdäck till din cykel, utan även en reflexväst samt hjälp med att byta däck (inte det lättaste faktiskt).

Det är Mölndals kommun som håller i projektet, och tanken är naturligtvis att så många som möjligt ska börja cykla i staden. Det finns ett par saker du måste uppfylla också. Du som blir utvald till detta spännande projekt kommer att få cykla till och från jobbet mellan 1 december i år till 31 mars 2018. Under denna period ska du varannan vecka fylla i uppgifter i ett webbformulär om ditt cyklande.

Det här är ett kul och bra initiativ från Mölndals kommun och syftar såklart på att minska onödig bilkörning. Klicka bara på länken här nedan för att ta dig till kommunens hemsida.

pringles chips högtalare

Pringles gör goda chips, det vet nog de flesta. Att knapra på dem som snacks är inte bara gott utan fungerar som ett rent tidsfördriv också! Något som hör ihop med chips är fredagsmys (eller helgmys för den delen) är musik, och det är här dagens erbjudande kommer in i bilden. Om du köper tre rör Pringles får du en trådlös högtalare på köpet.

Den här högtalaren är exklusiv, både till sin utformning och antal exemplar – så agera nu! Du måste fylla i tre koder som du hittar på undersidan av locket på Pringles-röret. Dessa koder fyller du i på sidan som vi länkar till här nedanför, så det är bara att ge dig av till chipshyllan och stoppa på dig lite!

Den trådlösa högtalaren använder Bluetooth, vilket är en standard för trådlös överföring och används av de flesta mobiler. För att delta måste du vara minst 18 år. Kampanjen pågår resten av 2017. Vi ska också tillägga att du måste betala för frakten av högtalaren.

gratis smakprov från zoonic

Om du är rökare men funderar på att trappa ner har vi ett tips på en länk där du kan få smakprov på sugtabletter utan nikotin.

Att sluta röka är verkligen inte det lättaste ibland, men något som motiverar är alla pengarna som du kan spara. För storrökare handlar det om tusenlappar i månaden, och även för dig som inte röker så mycket finns det bättre saker att lägga några hundralappar på än att röka, eller? Och nu kan du spara ytterligare lite genom att beställa ett smakprov utan kostnad, där bara en minimal portokostnad kan tillkomma.

Om du klickar på knappen nedan så kommer du till Zonnic.se, där du kan beställa ett gratis smakprov genom att helt enkelt skicka ditt namn och din adress via e-post till företaget, så berättar de mer när de kommer att skicka ut produkterna. Zonnic säger att dessa produkter ger samma effekter som nikotin, fast utan de skadliga biverkningarna och naturligtvis är de godkända av Läkemedelsverket.

Efter att du har beställt smakprovet och är sugen på fler sugtabletter finns det även rabattkuponger med 10 kronor i rabatt på deras webbplats. De har också produkter som munspray och alternativ för dig som snusar, så surfa gärna in för att få lite inspiration.

Skaffa dig din egen fotobok med recept!

Ica kör just nu en kampanj ihop med Photobox och de erbjuder dig en Fotobok Prestige utan kostnad. Porto tillkommer dock, men det kan det vara värt! För att ta del av det här erbjudandet måste du skapa ett konto före den 27 augusti 2017.

Det har aldrig varit så populärt och trendigt att laga mat som det är nu. Alla vill se matlagningsprogrammen på tv och bli hemmets egna mästerkock. Om du hör till dem och dessutom vill sätta lite extra grädde på moset i ditt kök med en fotobok över dina recept så har den en god chans nu.

Klicka dig vidare till sidan för erbjudandet och signa upp dig där för att få hem fotoboken. Det hela är lika enkelt som 1, 2, 3. Först loggar du in med dina användaruppgifter som du har skapat, därefter kan du kopiera över bilderna som du vill ha med i boken. Sist men inte minst anger du rabattkoden i kassan för att ta del av din rabatt. Koden får du i samband med att du skapar ett konto.

Ha det så kul med att skapa din egen fotobok och lycka till i köket! Om inte annat så kanske du imponerar på vännerna med din bilder.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
fritidsbanken delningsekonomi låna

Nu låter kanske namnet som om det är en bank som lånar ut pengar till dig, men så är det inte! Fritidsbanken lånar ut fritidsprylar, och de gör det både räntefritt och gratis. Alla får låna och hela idén baseras på delningsekonomi. Delningsekonomi är ett komplicerat begrepp, men går i korta ordalag ut på att man bara använder prylar när man faktiskt behöver dem. Vi är nog ganska många som har en och annan pryl liggandes i garaget eller förrådet, som vi bara använder en eller ett par gånger per år. Varför inte låta andra använda den om du ändå inte har någon nytta av den under en viss period?

Man kan säga att ovanstående förklaring är grunden till den här idén. Folk lämnar in fritidsprylar till Fritidsbanken, och på så sätt får banken prylar att låna ut till människor som behöver dem idag. Fritidsbanken finns över nästan hela Sverige, men bor du i norra delen av landet kan det blir svårt att hitta något. Sandviken är den nordligaste platsen som finns för närvarande.

Du behöver alltså bara kika in hos valfri Fritidsbank och låna en pryl som du vill ha! Den enda begränsning som finns är alltså att det handlar om lån – prylarna skänks inte bort permanent. 14 dagar är maximal lånetid innan du måste lämna tillbaka.

Att sluta röka handlar om att vänja av kroppen vid ett skadligt beroende. Det finns folk med stålvilja som klarar et galant, sedan finns det den stora massan som behöver hjälp – och det är ingenting att skämmas för. Zonnic är ett kvalitetsmärke när det gäller rökavvänjning och de har flera olika produkter såsom portionspåsar, sugtabletter och munspray.

Just detta gratis smakprov gäller sugtabletten, och här märks det att Zonnic har tänkt på det där lilla extra. Inte nog med att tabletten smakar gott och stillar nikotinbegäret tillfälligt, den ser dessutom ut som en helt vanligt halstablett. Du behöver alltså inte smussla med denna sugtablett när du är ute med vänner och bekanta.

Ett bra exempel på hur seriös produkten är, är att den säljs hos flertalet apotek samt hos Coop och Willys. Zonnic sugtablett smälter i munnen och behöver inte sköljas ned med dryck. Det tar bara 10-15 minuter för din mun att förbruka en hel tablett, och varje dag kan du räkna med att det går åt cirka tio stycken.

För att få ditt gratis smakprov skickar du helt enkelt ett mejl till Zonnic och ber om det. Adressen finns på deras sajt som du kommer till genom att klicka på länken här nedan.       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Gratorama casino