De bästa gratisgrejerna


gratis produkter

Letar du efter gratis produkter?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis produkter.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


babyboxar

Här kommer ytterligare ett erbjudande riktat mot dig som har barn. Den här gången rör det sig dock om produkter för yngre barn, nämligen bebisar. En BabyBox kan innehålla en mängd olika produkter beroende på vilket företag det är som har fyllt den. I det här fallet är det Apoteksgruppen, Lloyds apotek samt Babyproffsen.

En BabyBox är endast till för dig som väntar barn eller som fick ditt barn för senast tre månader sedan. En annan sak som har med siffran tre att göra är du kan beställa max tre BabyBox gratis – en från varje företag. Det är inte bara fysiska produkter heller, utan kan röra sig om gratis rådgivning och tips inför föräldraskapet.

Som vanligt när det gäller gratiserbjudanden är det alltid en hake. I det fallet handlar det om datainsamling, det vill säga, du kan komma att få reklam och erbjudanden från samarbetspartners via mejl, SMS och telefon. Det är priset du får betala för att få BabyBox helt gratis!

Om du beställer din BabyBox från Apoteksgruppen så blir du samtidigt medlem i deras kundklubb. Du kan inte välja bort det, så tänk dig för innan du nappar.

gratis glasögon hos specsavers

Visst är det här ett bra erbjudande, även om det inte är så bra som Specsavers vill få det att låta. Du får glasögonen gratis, men själva synundersökningen kostar 345 kr (vilket är dyrt för en synundersökning) så totalt sparar du inte så mycket. Bara lite.

Erbjudandet gäller utvalda bågar och pågår fram till och med den 18 februari 2018. Det du behöver göra om du är intresserad av det här erbjudandet är att hitta en Specsavers-butik nära dig (du kan hitta en på deras hemsida) och sedan boka tid för undersökningen. En sak som i alla fall kan motivera det höga priset för synundersökningen är att ögonbottenfotografering och tryckmätning ingår. Det innebär att du kan se tecken på ögonsjukdomar, men även andra åkommor som exempelvis diabetes – bara genom att utföra synundersökningen hos Specsavers.

Du kan också välja bågar som inte ingår i kampanjen, men då får du bara 250 kr rabatt (resten får du betala). Olika styrkor på glasen kan naturligtvis göra att priset varierar också, men med detta erbjudande kommer standardindex 1,5. Förutom detta erbjudande har Specsavers en del annat som kan vara värt att kika på, så ta en titt och se vad du hittar!

fritidsbanken delningsekonomi låna

Om du inte känner till Fritidsbanken och deras koncept är det definitivt dags att du börjar göra det nu. Numera är de väldigt populära, men lite extra uppmärksamhet skadar säkert inte …

Fritidsbanken samlar in prylar tack vare att folk är generösa nog att ge bort saker de inte längre har användning för. Dessa saker, ofta sport- och fritidsutrustning, kan vem som helst låna förutsatt att man har turen att en Fritidsbank ligger belägen där man bor. På deras hemsida kan du snabbt och lätt söka upp närmaste Fritidsbank själv.

Saken du lånar måste alltså finnas hos din lokala Fritidsbank. När du väl hittat något kan du till att börja med vara säker på att produkten har testats så att den är säker för bruk. Fritidsbanken går igenom allt de får in så att det inte händer några onödiga olyckor då de lånar ut. När du väl lånar något får du behålla prylen i upp till 14 dagar, men du kan naturligtvis lämna tillbaka den tidigare än så.

Fritidsbanken är inte vilken organisation som helst heller. Sveriges kronprinsessa Victoria driver en stiftelse som delar ut pengar till verksamheter som främjar hälsa och gemenskap bland barn. Fritidsbanken är en av aktörerna som fått ett anslag!

blåbärsextrakt 60 tabletter

Äntligen har vi ett till gratiserbjudande till dig! Den här gången handlar det om blåbärsextrakt med det passande namnet Blue. Så här års är det ju som bekant ganska svårt att hitta bär i skog och mark, men det kan fortfarande vara viktigt att få i sig rätt ämnen. Med det här erbjudandet får du hem en ask med 60 tabletter, och det enda du behöver betala för är portot som går på 39 kr. Asken i sig är gratis!

Vad är det då som är så bra med blåbärsextrakt? Jo, det innehåller antioxidanter som håller dina celler friskare. Dessutom hjälper blåbär till att hålla en normal blodcirkulation kring ögat, och oavsett vad i kroppen det sker så är det viktigt att blodet cirkulerar ordentligt.

Ett annat område där blåbär gör nytta är magen. Magen kan ibland ses som vår ”andra hjärna” då den faktiskt kan styra vissa av våra funktioner (annars är det som bekant hjärnan som styr allting).

Men nog om nyttigheterna, vilka villkor gäller nu när smakprovet med de 60 tabletterna är gratis? Det enda luriga är att du blir abonnent. Det betyder att du kan fortsätta få hem produkter och tvingas betala om du inte avsäger dig abonnemanget i tid. Du måste säga upp det inom två veckor efter att du fått startpaketet.


zipper förvaringspåse

Det är alltid lika trevligt när man får testa en helt ny produkt, eller hur? Extra trevligt blir det förstås när produkten är gratis också. Just nu kan du köpa Toppits allroundpåse Zipper och få alla pengar tillbaka som cashback efter ditt köp.

Du börjar med att bege dig till närmaste handlare och köper Zipper. När det första steget är klart fortsätter du med att ta ett foto på kvittot (så spara det). Sist men inte minst laddar du upp kvittot på Toppits hemsida (länk finns här nedan) tillsammans med dina uppgifter, och sedan får du betalt via en vanlig banköverföring.

Zipper är en påse som kan användas för många olika praktiska ändamål. Det går till exempel att använda den för att transportera frysvaror från matbutiken till hemmet, men också för generell lagring eller till och med sophantering. En annan sak som är riktigt praktisk är att påsen har platt botten, så den står upp av sig själv. Och det positiva är inte över än! Du kan dessutom försegla påsen med en blixtlåsliknande funktion som gör att den håller tätt från insekter och annat.

Klicka bara på knappen här nedanför för att ta reda på alla detaljer kring denna cashback!

gotlands almanacka 2018

OK, så det är säkert inte alltför många idag som fortfarande använder almanacka, men för er som fortfarande gör det – och som dessutom gillar Gotland – kommer här en trevlig nyhet inför det nya året. Nu kan du nämligen ladda ned din alldeles egen Gotlandsalmanacka för 2018, och sedan skriva ut den. Saknar du en skrivare blir det till att sticka till närmaste bibliotek eller skola som har en.

Det här är inget nytt påfund heller, utan faktiskt en idé som funnits i 13 år. Gotlandskalender i år hämtar motiv från Othem, Visby, Västergarn, Lummelunda, Stora Karlsö, Klinte, Bunge, Väskinde, Fårö och Dalhem.

Tycker du det är för krångligt att ladda ned din egen almanacka? Då får du vänta till den 11 december då du kommer kunna beställa en ringbunden version. Det kan ju helt klart vara en fördel att kunna hänga upp den på väggen direkt! Gotland Media som säljer almanackan (den fysiska versionen är alltså inte gratis) låter hälsa att de har möjlighet att sälja den via nätet också. Du behöver alltså inte åka till Gotland för att köpa den!

Priset för den fysiska upplagan är 95 kr, och du kan beställa den mellan 08:00 och 12:00 från och med den 11 december då.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Visst är det miljövänligt att återvinna prylar? Gratis är det också! Nästa gång du är på väg att köpa något så tänk på Bjussa.se istället. Det är som en samlingssida för prylar och kläder (och allt möjligt annat) som folk inte vill ha eller behöver längre. Det finns otroligt mycket prylar som folk vill bli av med, och när du ser ”sortimentet” kommer du att bli överraskad.

Hur går det då till att få tag på något när du hittar något intressant? Först tar du kontant med annonsören, vilket sker med ett formulär som finns direkt på sidan. Eftersom det alltid är kunden som står för frakten kan det även vara bra att räkna ut avståndet till personen som ger bort produkten. Detta finns det också en funktion för hos Bjussa.se, och den är riktigt smidig dessutom!

Du fyller bara i ditt postnummer, sedan får du se hur långt ifrån du befinner dig. Naturligtvis är det så att vissa prylar inte är värda besväret om de befinner sig i Norrland medan du bor i Skåne.

Givetvis är du själv välkommen att lägga in en annons du med. Det tar inte mer än någon minut att fixa, så välkommen du också att bidra till en bättre miljö genom att inte slänga saker i soporna!

broddar för äldre

Nu när vintern smyger sig på och halkan gör sig påmind så ökar risken för halkolyckor. För äldre med skört skelett kan denna typ av olyckor vara direkt förödande, och därför finns det flera kommuner som lägger tiotusentalskronor denna vinter på att dela ut gratis broddar för den äldre generationen.

I Fagersta kan du hämta på serviceboendet Malmen mellan 13 och 15 varje vardag. Tänk på att du måste vara folkbokförd i kommunen för att kunna hämta.

I Kungsör är det kommunhuset som gäller, och här är alla som är 65 år eller äldre välkomna att komma och hämta.

Den 24 november är det seniormässa i Hallstahammar och där och då delas broddarna ut.

I Norberg är det annorlunda, för här bekostas broddarna inte av kommunen, utan av Lions Club. Det är fortfarande dock endast seniorer äldre än 65 som har tillåtelse att hämta något.

Naturligtvis kan du köpa dina egna broddar om du känner för det, men då hade du nog inte kommit till den här sidan! Underskatta inte halkrisken den här vintern, det är tyvärr alltför många gamlingar som slår sig så alla att de får benbrott eller till och med avlider för att de inte kan hålla balansen på hala vägar.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Testa produkten gratis

Tolunas allra senaste produkttest som du och alla andra medlemmar kan pröva gratis är här! Den här veckan kan du får något gratis från inga mindre än L’Oreal, Anmäl dig före den 27 november 2017 för chans på gratis gloss.

Är du redan medlem hos Toluna är det bara att klicka på knappen nedan för att gå vidare till deras hemsida, logga in och sedan anmäla dig för lite gratis gloss och glam. Är du inte kund hos undersökningsföretaget Toluna ännu är det hög tid att bli det och sluta gå miste om nya produkter som du får chansen att testa gratis varje vecka. Det tar bara ett par minuter och sen är du också igång med på listan över personer som kan vara med och testa.

Den här veckan är det hela 520 produkter som ska ut till folket för test, så det är alltså ganska stora chanser att du blir en av de utvalda. Med L’Oreal Gloss Glam Shine får du lite gratis gloss att testa på dina läppar och allt du behöver göra sen är att ge en liten recension åt Toluna, som sedan låter L’Oreal veta om du gillade den eller inte, så de kan förbättra sina produkter.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Som du säkert känner till vill företag idag, mer än någonsin tidigare, veta vilka vanor du har och vad du gillar. Åsiktstorget är en av de mer seriösa aktörerna, och det enda du behöver göra är att samla poäng för att få tillgång till kvalitetserbjudanden hos aktörer som CDON och NetOnNet. Vill du ha mer frihet passar superpresentkortet bättre då det låter dig spendera pengarna på massor av olika butiker.

Att börja leverera åsikter är lika lätt som roligt. Du skapar bara ett konto (lika lätt som det låter) och börjar sedan dela med dig av tankar och åsikter om olika produkter. Hela syftet är att företag ska få en bättre uppfattning om vad folk gillar.

Du kan faktiskt till och med få kontanter, i alla fall om du har ett PayPal-konto. Från PayPal kan du sedan föra över pengarna till ditt privata bankkonto. Om du inte vet vad PayPal är så är det en plånbok online, vars främsta användningssyfte är att utföra transaktioner på eBay.

Tänk bara på att du endast kan vara verksam i det land som du registrerar kontot. Börja göra skillnad du också – och ha roligt och tjäna poäng under tiden!

ICA bjuder på djurartiklar

ICA har ett supererbjudande till dig som har hund eller katt och funderar på att mata din lilla vän med något nytt. Fram till slutet av 2017 kan du ladda hem en kupong och få gratis hundfoder eller kattsnacks. Allt som krävs är att du har ett ICA-kort.

ICA vill naturligtvis också casha in på ditt husdjur, och erbjuder dig (eller snarare ditt husdjur) att prova en av deras produkter. Detta får du göra med 100 procents rabatt (ja, det betyder gratis hundfoder och kattmat), så börja med att klicka på knappen nedan för att komma till ICA:s erbjudande. Väl där har du fyra olika produkter att välja mellan – två för hundar och två för katter. Väljer du exempelvis gratis hundfoder finns det dessutom några underkategorier beroende vilka smaker du vill ha.

Om hunden eller katten redan är proppmätt kan du i stället för hundfoder och kattsnacks få påsar för att plocka upp efter din hund, eller varför inte ladda ned kupongen för gratis ICA Premium kattsand på sex liter eller ICA:s kattströ av trä- och växtfiber på hela 10 liter. Kupongerna kan du ladda ner under perioden 15 november–31 december 2017. De är sedan giltiga för inlösen fram till den 31 januari 2018. Smaklig måltid till alla hundar och katter där ute …

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Testa Kleenex Original Mini

Äntligen dags för en ny vecka och det betyder att du kan få testa en ny produkt gratis från undersökningsföretaget Toluna. Den här gången söker de 500 stycken personer som ska prova Kleenex Original Mini. Anmäl dig på direkten.

Om du är en av dem som gillar att få nya och gratis produkter hemskickade till dig regelbundet är du säkert redan medlem hos ett undersökningsföretag som exempelvis Toluna. De har massor av medlemmar som varje vecka eller så får testa nya gratis produkter och sedan lämna omdömen och betyg om dessa. Är du inte redan medlem är det bara att klicka på knappen nedan för att gå dit och registrera dig på ett par minuter. Sedan är du med i leken!

Det som ska testas den här veckan är Kleenex Original Mini, så om du blir en av de 500 utvalda kommer det säkert bli ordentligt rent hemma hos dig under nästa vecka. 🙂 Du kan anmäla dig fram till den 20 november 2017 och sedan är det bara att hålla tummarna på att du blir en av de 500 som får grtis produkter denna vecka. Om inte är det bara att försöka igen veckan efter och så vidare till du har fått hem en av alla gratis produkter som Toluna erbjuder.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Fynda på fejjan

Facebook Marketplace är internetjättens egna köp- och säljmarknad, där du kan köpa och sälja saker utan avgifter. Men du kan också hitta saker som folk skänker bort, och på så vis får du gratis saker som du inte behöver betala för.

Facebook Marketplace har stor potential och kan på sikt göra tjänster som Blocket och andra köp- och säljmarknader ovidkommande, eller i alla fall minska deras ställning rejält. I stället för att som på Blocket behöva betala dyra avgifter för att få sälja något, kan du på Facebooks variant göra det gratis.

Det betyder också att du kan hitta gratis saker som folk inte vill ha längre, och i stället för att slänga sakerna läggs de ut för hämtning. Enda kravet är ofta att du måste åka och hämta dina gratis saker själv, vilket kan vara lite omständigt om det rör sig om större prylar som soffor och pianon. Gå in på Facebook Marketplace genom att klicka på länken nedan och sedan ändrar du alla sökfilter så du bara får fram saker som kostar max noll kronor. Se dock upp för prylar som folk annonserar som gratis, men i själva verket kostar pengar.

Pröva easy steam

Du som röker har garanterat massor av spara på att byta vanor, men det vet du redan. Det du kanske inte vet är att du nu kan testa en gratis e-cigarett, men du måste dock betala portot på 79 kronor. Här finns det tusenlappar att spara varje år.

Det finns flera bra skäl till att sluta röka. Hälsan är ett, och ekonomin är ett annat. Om du inte vill sluta med att röka helt kanske du kan fundera på att byta till en e-cigarett. I så fall kanske det kan vara en idé att testa att röka med en e-cigarett, och undvika tobaken men samtidigt få en liknande känsla som att röka en vanlig cigarett. Det finns flera e-cigaretter på marknaden, och en av dem är easy steam, som tycker sig ha en av marknadens bästa (så klart).

Vill du prova en gratis e-cigarett från easy steam och bara betala frakten på 79 kronor kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras sajt och anmäla dig. I vanlig ordning när det gäller sådana här gratis erbjudanden med frakt så signar du samtidigt upp dig för en prenumeration, som du när som helst kan avbryta. Så glöm inte bort att göra detta om du bara vill ha en gratis e-cigarett men inte längre ha nya som skickas hem till dig regelbundet.

Testa en ny produkt

Den här veckan (6–13 november 2017) är det dags att anmäla sig som produkttestare för Tolunas senaste erbjudande. Nu är det Bourjois Happy Light Concealer som ska testas och det är hela 540 stycken som väntar på att delas ut.

Det spelar ingen roll om du redan är kund hos undersökningsföretaget Toluna, eller om du aldrig har hört talas om det tidigare. Hör du till den senare kategorin är det bara att klicka på knappen nedan för att komma till Tolunas hemsida, där du efter en snabb registrering kan anmäla dig till denna kampanj (och många andra efter denna) och förhoppningsvis bli en av de utvalda som får testa gratis produkter. Denna vecka är det alltså Bourjois Happy Light Concealer som gäller.

Så vad är då Bourjois Happy Light Concealer kanske du undrar? Jo det är en av många gratis produkter (för dig i alla fall) som du applicerar på ansiktet och som jämnar ut hyn och tar bort mörka cirklar under ögonen. Allt jämnas smidigt in i huden utan att synas eller ge spår av produkten. Asken är smidig att ha med sig i väskan så du kan använda dina gratis produkter när du själv vill, och resultatet blir ett finare fejs ute på stan.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Gratorama casino