De bästa gratisgrejerna


gratis produkter

Letar du efter gratis produkter?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis produkter.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


pringles chips högtalare

Pringles gör goda chips, det vet nog de flesta. Att knapra på dem som snacks är inte bara gott utan fungerar som ett rent tidsfördriv också! Något som hör ihop med chips är fredagsmys (eller helgmys för den delen) är musik, och det är här dagens erbjudande kommer in i bilden. Om du köper tre rör Pringles får du en trådlös högtalare på köpet.

Den här högtalaren är exklusiv, både till sin utformning och antal exemplar – så agera nu! Du måste fylla i tre koder som du hittar på undersidan av locket på Pringles-röret. Dessa koder fyller du i på sidan som vi länkar till här nedanför, så det är bara att ge dig av till chipshyllan och stoppa på dig lite!

Den trådlösa högtalaren använder Bluetooth, vilket är en standard för trådlös överföring och används av de flesta mobiler. För att delta måste du vara minst 18 år. Kampanjen pågår resten av 2017. Vi ska också tillägga att du måste betala för frakten av högtalaren.

gratis smakprov från zoonic

Om du är rökare men funderar på att trappa ner har vi ett tips på en länk där du kan få smakprov på sugtabletter utan nikotin.

Att sluta röka är verkligen inte det lättaste ibland, men något som motiverar är alla pengarna som du kan spara. För storrökare handlar det om tusenlappar i månaden, och även för dig som inte röker så mycket finns det bättre saker att lägga några hundralappar på än att röka, eller? Och nu kan du spara ytterligare lite genom att beställa ett smakprov utan kostnad, där bara en minimal portokostnad kan tillkomma.

Om du klickar på knappen nedan så kommer du till Zonnic.se, där du kan beställa ett gratis smakprov genom att helt enkelt skicka ditt namn och din adress via e-post till företaget, så berättar de mer när de kommer att skicka ut produkterna. Zonnic säger att dessa produkter ger samma effekter som nikotin, fast utan de skadliga biverkningarna och naturligtvis är de godkända av Läkemedelsverket.

Efter att du har beställt smakprovet och är sugen på fler sugtabletter finns det även rabattkuponger med 10 kronor i rabatt på deras webbplats. De har också produkter som munspray och alternativ för dig som snusar, så surfa gärna in för att få lite inspiration.

Skaffa dig din egen fotobok med recept!

Ica kör just nu en kampanj ihop med Photobox och de erbjuder dig en Fotobok Prestige utan kostnad. Porto tillkommer dock, men det kan det vara värt! För att ta del av det här erbjudandet måste du skapa ett konto före den 27 augusti 2017.

Det har aldrig varit så populärt och trendigt att laga mat som det är nu. Alla vill se matlagningsprogrammen på tv och bli hemmets egna mästerkock. Om du hör till dem och dessutom vill sätta lite extra grädde på moset i ditt kök med en fotobok över dina recept så har den en god chans nu.

Klicka dig vidare till sidan för erbjudandet och signa upp dig där för att få hem fotoboken. Det hela är lika enkelt som 1, 2, 3. Först loggar du in med dina användaruppgifter som du har skapat, därefter kan du kopiera över bilderna som du vill ha med i boken. Sist men inte minst anger du rabattkoden i kassan för att ta del av din rabatt. Koden får du i samband med att du skapar ett konto.

Ha det så kul med att skapa din egen fotobok och lycka till i köket! Om inte annat så kanske du imponerar på vännerna med din bilder.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
fritidsbanken delningsekonomi låna

Nu låter kanske namnet som om det är en bank som lånar ut pengar till dig, men så är det inte! Fritidsbanken lånar ut fritidsprylar, och de gör det både räntefritt och gratis. Alla får låna och hela idén baseras på delningsekonomi. Delningsekonomi är ett komplicerat begrepp, men går i korta ordalag ut på att man bara använder prylar när man faktiskt behöver dem. Vi är nog ganska många som har en och annan pryl liggandes i garaget eller förrådet, som vi bara använder en eller ett par gånger per år. Varför inte låta andra använda den om du ändå inte har någon nytta av den under en viss period?

Man kan säga att ovanstående förklaring är grunden till den här idén. Folk lämnar in fritidsprylar till Fritidsbanken, och på så sätt får banken prylar att låna ut till människor som behöver dem idag. Fritidsbanken finns över nästan hela Sverige, men bor du i norra delen av landet kan det blir svårt att hitta något. Sandviken är den nordligaste platsen som finns för närvarande.

Du behöver alltså bara kika in hos valfri Fritidsbank och låna en pryl som du vill ha! Den enda begränsning som finns är alltså att det handlar om lån – prylarna skänks inte bort permanent. 14 dagar är maximal lånetid innan du måste lämna tillbaka.


Att sluta röka handlar om att vänja av kroppen vid ett skadligt beroende. Det finns folk med stålvilja som klarar et galant, sedan finns det den stora massan som behöver hjälp – och det är ingenting att skämmas för. Zonnic är ett kvalitetsmärke när det gäller rökavvänjning och de har flera olika produkter såsom portionspåsar, sugtabletter och munspray.

Just detta gratis smakprov gäller sugtabletten, och här märks det att Zonnic har tänkt på det där lilla extra. Inte nog med att tabletten smakar gott och stillar nikotinbegäret tillfälligt, den ser dessutom ut som en helt vanligt halstablett. Du behöver alltså inte smussla med denna sugtablett när du är ute med vänner och bekanta.

Ett bra exempel på hur seriös produkten är, är att den säljs hos flertalet apotek samt hos Coop och Willys. Zonnic sugtablett smälter i munnen och behöver inte sköljas ned med dryck. Det tar bara 10-15 minuter för din mun att förbruka en hel tablett, och varje dag kan du räkna med att det går åt cirka tio stycken.

För att få ditt gratis smakprov skickar du helt enkelt ett mejl till Zonnic och ber om det. Adressen finns på deras sajt som du kommer till genom att klicka på länken här nedan.

Vad sägs om att kunna fylla på lagret med gratisprylar? Du kanske saknar en motionscykel, behöver ett soffbord eller helt enkelt bara en hylla till din spelsamling? Att köpa möbler eller andra prylar är normalt sett en dyr historia, men tack vare Bjussa.se blir det så billigt som det kan bli – nämligen gratis!

Det är förvånansvärt enkelt att fixa hem det man vill ha. Processen börjar med att privatpersoner lägger ut annonser på Bjussa.se med saker som kanske blivit lite naggade i kanten och svåra att sälja. Det kan vara en garderob som saknar dörrar, men som ändå fungerar utmärkt som en hylla. Hela idén är att vi ska slänga mindre och återanvända mer.

Du som vill ha något måste hämta prylen eller produkten, det vill säga stå för frakten. Det är dock det enda som krävs av dig, annars är det bara att ta kontakt med ”säljaren”.

Det som är så bra med Bjussa.se är att de i princip täcker alla områden i hela landet, från Norrbotten till Skåne. Dessutom har du många olika kategorier att välja på – du anar inte hur många saker vanligt folk vill bli av med!

Kombinera nyttig och gratis linfröolja med din vanliga kost och boosta din hälsa innan det är försent. Vi har hittat ett erbjudande på nätet där du kan testa Omega 369, och det enda du betalar för är portot.

Gratis är gott (och nyttigt)
Efter alla erbjudanden om gratis godis, läsk och glass som vi har tipsat om, är det dags att lägga upp ett tips om något som är nyttigt. Visserligen måste du betala för portokostnaden som är 40 kronor, men gör du det har du ett paket gratis linfröolja med Omega 369 att se fram emot, som räcker i upp till 60 dagar. Dessutom är detta 100 procent ekologiskt. Det är onlinebutiken bio365 som står bakom erbjudandet, och förutom linfröolja specialiserar de sig framförallt på kosttillskott.

Kom ihåg att du blir prenumerant
När du signar upp dig för gratis linfröolja blir du automatiskt prenumerant, och får efter en månad en ny leverans som du måste betala för. Vill du inte göra detta kan du helt enkelt säga upp prenumerationen max två veckor efter att du har fått ditt provpaket. Om du märker att denna produkt, med sina viktiga fettsyror, har en bra inverkan på dig är det bara att hålla i den goda vanan och äta mer!

Som du säkert känner till vill företag idag, mer än någonsin tidigare, veta vilka vanor du har och vad du gillar. Åsiktstorget är en av de mer seriösa aktörerna, och det enda du behöver göra är att samla poäng för att få tillgång till kvalitetserbjudanden hos aktörer som CDON och NetOnNet. Vill du ha mer frihet passar superpresentkortet bättre då det låter dig spendera pengarna på massor av olika butiker.

Att börja leverera åsikter är lika lätt som roligt. Du skapar bara ett konto (lika lätt som det låter) och börjar sedan dela med dig av tankar och åsikter om olika produkter. Hela syftet är att företag ska få en bättre uppfattning om vad folk gillar.

Du kan faktiskt till och med få kontanter, i alla fall om du har ett PayPal-konto. Från PayPal kan du sedan föra över pengarna till ditt privata bankkonto. Om du inte vet vad PayPal är så är det en plånbok online, vars främsta användningssyfte är att utföra transaktioner på eBay.

Tänk bara på att du endast kan vara verksam i det land som du registrerar kontot. Börja göra skillnad du också – och ha roligt och tjäna poäng under tiden!

Snart är det väl dags att måla om lite där hemma och om du är tveksam vilken färg som passar kan du ladda ner appen Nordsjö Visualizer och få ett gratis färg prov plus en pensel som tack. Se bara till att du har en butik i närheten av dig.

Så här hämtar du ditt testpaket
Börja med att besöka Nordsjö på Instagram för att läsa mer om det här erbjudandet. Ditt första steg mot ett gratis färg paket blir att klicka på denna länk. När du vet vad som gäller surfar du in till AppStore eller Google Play och hämtar hem appen Nordsjö Visualizer till din smarta telefon. Därefter är det dags att bege dig till din närmaste Nordsjö Idé & design-butik, men vårt tips är att ringa först och fråga om erbjudandet fortfarande gäller i just den butiken som du tänker besöka.

Kom igång med målningen
Appen från Nordsjö hjälper dig med målningen, som kanske inte alltid är det roligaste man kan göra. Med det gratis färg prov som du får kan du också se om färgen passar rummet eller huset där hemma, så du kan köpa mer i samma nyans eller byta ut den helt och hållet.

I dag vill vi tipsa om en av de absolut bästa platserna för gratis prylar, nämligen Blockets bortskänkesavdelning. Här hittar du dagligen massor av saker som folk inte vill ha och som de ger bort helt gratis till dig.

Gratis soffa, hund och bil
Du kommer att bli förvånad hur mycket användbara saker som folk inte vill ha längre och som bortskänkes. I stället för att slänga allt på soptippen och låta någon annan köpa nya saker helt i onödan, är det bättre att ge bort och ta vara på prylarna. Ta en titt vad som bortskänkes på Blocket just nu. När jag precis kollade kan du få allt från stolar och tvättmaskiner till pianon och oljetankar. Efter lite letande of tricksande borde det alltså inte vara helt omöjligt att bygga ett hem helt gratis, om du skulle vilja det.

Nya gratissaker var tionde minut
Nya prylar som bortskänkes på Blocket läggs upp hela tiden, ibland så ofta som var femte/tionde minut. Tänk bara på att du nästan i samtliga fall måste hämta och frakta sakerna hem till dig. Så du kanske behöver hyra släp för bilen till exempel. Så börja först med att kolla efter ett gratis släp på Blocket, i närheten av dig. 🙂

Vad gör du med dina batterier när de slutat fungera? Vi samlar ihop alla och slänger dem på miljöstationen med jämna mellanrum. Nu när vi har berättat hur duktiga vi är, kan vi även berätta att du kan få en gratis batteri låda att samla dina batterier i. Erbjudandet gäller tills vidare.

Samla dina batterier på ett snyggt sätt
Det här med att slänga gamla batterier på rätt sätt vet vi alla hur viktigt det är. Kvicksilver och andra tungmetaller kommer ut i naturen i onödan om du bara slänger batterier bland vanliga sopor. Detta vet även batteritillverkaren GP Batteries, som skickar ut gratis batteri lådor som du kan samla dina uttjänta batterier i på ett snyggt sätt. De har tre olika lådor att välja mellan, men just nu är en av dem slut på lagret.

Vem bor i Batteriboet?
GP Batteries är en batteritillverkare som framförallt är kända för sina uppladdningsbara batterier. De har satt ihop initiativet Batteriboet för att få bra PR för sig själva, verka för att fler batterier går till återvinning och slutligen för att vara bussig mot dig och bjuda på en gratis låda där du kan förvara dina gamla batterier. Vi gissar även att de använder e-postadressen som du måste ange som ett verktyg för att skicka meddelanden till dig i framtiden.

wilkinson sword rakhyvel

För ett par dagar sedan tipsade vi om hur du kan få ett gratis Hydro 5 startpaket, vilket främst är avsett för män. Nu kommer vi med ett nytt tips, men den här gången för våra kvinnliga läsare.

Samma namn på olika hyvlar
Det är samma tillverkare, det vill säga Wilkinson Sword, som gör både Hydro 5 för män och Hydro Silk för kvinnor. Just nu låter de dig prova ett komplett startpaket med gratis rakhyvel och blad, där det enda du behöver betala för är portokostnaden på 19 kronor. När du anmäler ditt intresse för en gratis rakhyvel blir du också abonnent för ett paket som kommer skickas till dig var tredje månad. Vill du inte fortsätta med detta avregistrerar du dig helt enkelt, senast två veckor efter att du har fått startpaketet.

Rakning på det smidigaste sättet
Om du skulle vilja fortsätta vara kund får du ett paket med fem Hydro Silk-rakblad hem i posten var tredje månad. Du får då betala 252 kr per utskick. Men det kan du som sagt säga upp, så det blir lite som en win-win-situation för dig. Om du inte tycker rakbladen är tillräckligt bra har du i alla fall fått testa gratis. I annat fall kan du fortsätta betala och då har du hittat en ny favorit som du enkelt och smidigt får hem i brevlådan regelbundet.

wilkingson rakhyvel

Passa på att testa rakhyveln Hydro 5 från Wilkinson Sword. Du kan signa upp dig för ett gratis startpaket där du endast behöver betala för portot.

Rakning utan kostnad
Du har väl inte missat chansen att få ett gratis rakningsset från Wilkinson Sword? Paketet innehåller en rakhyvel, två blad och gel. Testa en ny gratis rakhyvel genom att anmäla dig för det kompletta startpaketet, där du bara behöver betala för portot och expeditionsavgiften på totalt 29 kronor. Och glöm inte att om du inte vill betala för fortsatta utskick måste du avregistrera dig inom två veckor. Du sätts nämligen upp som prenumerant när du registrerar dig, och vill du inte vara kvar på den listan måste du säga upp dig.

Hitta en ny favorit
Wilkinson Sword är en utmanare till giganten Gillette, och vi tycker det kan vara bra att inte lita blint på vad reklamen säger utan testa båda produkterna själv i stället. Kanske hittar du en ny favorit med denna gratis rakhyvel, eller behåller du den gamla? Det kan ju också vara så att det inte är någon större skillnad på kvaliteten och då får priset avgöra. I vilket fall som helst hoppas vi att du blir nöjd med detta gratiserbjudande!

soffor

Vi kan väl alla hålla med om att det köps och slängs för mycket. Alldeles för mycket. Därför är vi väldigt tacksamma att det finns vänligt folk där ute på nätet som driver hemsidor där vem som helst kan ge bort sina använda saker och gratis prylar till andra som behöver dem bättre.

Massor av gratis möbler varje dag
Det är verkligen slöseri när någon slänger något som skulle komma till användning för någon annan. Som tur är finns det webbplatser där man kan lägga ut prylar som man inte vill ha, så de som vill ha gratis prylar kan få det. Det enda man behöver göra är att först ha turen att bo i närheten av de som vill ge bort sakerna (de som bor i Stockholm, Göteborg och Malmö har så klart större chans att hitta något) och sedan kunna åka dit och hämta (vilket inte alltid är så lätt om det är stora saker som soffor och gräsklippare som ges bort).

Bättre för dig och bättre för planeten
Tänk dig ett Blocket, fast där sakerna är gratis, men också färre naturligtvis. Det finns flera sajter som fokuserar på detta, bland andra Bortskänkes.se och Bjussa.se. Klicka dig in hos dem och leta runt lite, så hoppas vi att du hittar några gratis prylar som du kan ha nytta av. Använd dessa tjänster så kommer ditt bankkonto och miljön att tacka dig. Kanske inte … men du kommer tacka dig själv i alla fall.

coca cola

Det kan löna sig att gilla Coca-Cola på Facebook. Just nu ligger det en gratis Coca-Cola Zero och väntar på dig, så snabba dig på innan läsk-källan sinar!

Drick en cola helt gratis
Nästa alla stora företag har en plats på Facebook (och Instagram och Twitter också för den delen). Läskjätten Coca-Cola är så klart också där, och om du besöker dem regelbundet hittar du inte alltför sällan erbjudanden om gratis coca cola. Som du säkert har gissat så är det många personer som vill ta del av dessa erbjudanden, så det gäller att du snabbt klickar på länken ovan och hoppas att de inte redan har tagit slut. Om colan redan är slut så bokmärk gärna sidan till nästa gång de delar ut läsk.

Zero har inget socker
Coca-Cola finns i flera smaker, som till exempel dessa: Coca Cola, Diet Coke, Coke Zero, Coca Cola Life, Cherry Coke, Caffeine-free Diet Coke, Vanilla Coke och Cherry Coke Zero. Ordet Zero betyder att att drycken inte har något socker i sig, och kan alltså räknas som en lightprodukt. Har du inte testat den ännu kan du göra det helt riskfritt nu och få en gratis coca cola utan någon större ansträngning.       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Gratorama casino