De bästa gratisgrejerna


gratis tävlingar

Letar du efter gratis tävlingar?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis tävlingar.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


hotels.com resa till las vegas

De flesta som gillar underhållning har nog någon gång drömt om att åka till Las Vegas. Staden som aldrig sover är en orgie i casino, hotell och galna attraktioner som du inte hittar någon annanstans i hela världen. Nu kan du tävla med välkända och pålitliga Hotels.com om en fantastisk resa som innefattar följande:

Flyg till och från Las Vegas
Fem nätter på ett fyrstjärnigt hotell
Ett helikoptertur över världsberömda The Strip
En åktur på High Roller som är världens högsta pariserhjul

Trots att priset är så fint så är det jättelätt och framför allt gratis att vara med! Klicka bara på länken här nedanför, fyll i några uppgifter och du är klar. Anledningen till att det är gratis är för att Hotels.com kommer skicka reklam (eller marknadsföring som det heter på fint språk) till dig via mejl. I den här tävlingen slipper du dock telefonsamtal med säljare.

Tävlingen slutar den 30 september, så senast då måste du ha deltagit. Om du skulle vinna får du naturligtvis ta med en vän på ditt livs resa – konstigt vore väl annars! Lycka till nu.

vinn en iphone x

Till att börja med vill vi säga att den här gratis tävlingen inte är sponsrad av Apple.

Det gick ett sus genom teknikvärlden när Apple nyligen avslöjade sin nya iPhone X. Allt från Face ID som känner igen ditt ansikte och fungerar som upplåsningsmekanism, till de rundade hörnen på skärmen och trådlös laddning. Framför allt är det nog ansiktsigenkänningen som är den stora nyheten med iPhone X.

Kameran i iPhone X analyserar tusentals punkter på ditt ansikte, och kan på så sätt känna igen dig och skilja dig från andra människor. Tekniken är dessutom självlärande vilket i praktiken innebär att telefonen inte har några problem med små förändringar i ansiktet som kommer med ökad ålder. Du behöver alltså inte använda ansiktskrämer för att kameran ska känna igen dig över tid!

Så hur går då själva tävlingen till? Jo, som vanligt i sådana här sammanhang handlar det om att du ska ge svar i en liten undersökning. Denna gratis tävling finansieras genom att du kommer få reklamerbjudanden via telefon, mejl, SMS och vanlig snigelpost. Vinnaren kommer sedan att dras slumpmässigt bland alla som deltagit.

mama mia party abba

Om du gillar ABBA vet du säkert vad föreställningen Mama Mia! är. Om du inte gillar ABBA finns chansen att du ändå känner till det! Det är en musikal, eller en föreställning kan man säga, som naturligtvis innehåller mycket musik från svenska popgruppen ABBA. OK, om du är ung finns risken att du inte ens hört talas om dem – ABBA hade sin storhetstid på 70-talet och brukade kallas Sveriges största exportprodukt sedan Volvo.

Mama Mia! The Party är dock inte samma sak som musikalen Mama Mia! Här är det mer feststämning med skumpa, dans och mingel. Naturligtvis förpackas allting i ABBAs kvalitetsformat. Nu har du chansen att vinna ett par biljetter till denna föreställning, och allt du behöver göra är att svara på några frågor. Det här är samma typ av tävling som i har kört förut här på Gratis.se, det vill säga du ger tillåtelse att du får reklam och marknadsföring skickad via SMS, telefon och mejl.

Tävlingen varar ända fram till 31 december 2017, så du har gott om tid på dig att vara med. Skulle det vara så att du ångrar medverkan under årets gång kan du annullera och avsluta tävlingen – och därmed slippa få reklamutskick. Valet är ditt!

sas flygresor tävling

Då var det dags igen, en tävling för alla som gillar att fylla i sina personuppgifter! Den här gången kan du vinna ett presentkort som gäller hos SAS för hela 10000 kr! Det räcker till många flygturer det! I alla fall om du inte ska åka så långt …

För att vara med i tävlingen, som för övrigt varar ända till årets slut, behöver du bara fylla i dina personuppgifter och acceptera att du kommer få SMS, telefonsamtal och post med reklam. Tävlingen finansieras alltså genom reklam, men å andra sidan slipper du betala något för att vara med!

Observera att tävlingen inte arrangeras av vare sig SAS eller något annat flygbolag. Istället är det toleadoo som drar i trådarna. Du behöver inte vara rädd för att bli nedringd heller, om du skulle ångra dig och vilja dra dig ur tävlingen går det bra. Toleadoo är ett tyskt företag, och har du frågor till dem går det bra att skicka mejl. Adressen hittar du på deras sajt som det finns en länk till från tävlingssidan.

Klicka bara på länken här nedan för att börja tävla!


Förnybara bränslen i all ära, men vi är inte riktigt där än. På väg dit kan det vara bra att fylla på tanken, och det gör man bäst med ett presentkort på bensin värt 10 000 kr! Vinner du får du själv välja mellan Cirkle-K och Preem. Så vad behöver du då göra för att vinna?

Till att börja med pågår tävlingen ända fram till sista december i år, så du har minst sagt gott om tid på dig att delta. Själva tanken bakom denna gratis tävling (och liknande arrangemang) är att du lämnar ditt namn och din mejl. Du kommer sedan att få erbjudanden (reklam alltså) från samarbetspartners till toleadoo som arrangerar tävlingen. Om du tröttnar på dessa utskick kan du närsomhelst säga till att du inte vill ha dem.

Annars är det väldigt lätt att delta, och det krävs varken mycket tid eller kunskap för att vara med. Det är bara att fylla i några uppgifter som du har i huvudet, och sedan är det bara att vänta och se. 10 000 kr i bensinpengar räcker nog till en resa runt hela Sverige!

samsung tv

Nu har du en chans på 300 att vinna en helt 65″ stor Samsung-tv! Och det är inte bara storleken som imponerar, utan bildkvaliteten håller också högsta klass. Det här är en av de bästa gratistävlingarna vi har sett hittills (OK, helt gratis är den inte eftersom deltagande kostar fem kronor).

Ultra HD-upplösning och HDR

Tv:n från Samsung, som du alltså kan vinna för bara fem kronor, har Ultra HD-upplösning. Jämför du med vanlig full-HD har Ultra HD fyra gånger så många bildpunkter (åtta miljoner istället för två) vilket ger en skärpa och detaljrikedom som måste upplevas för att förstås. Dessutom är tv:n utrustad med HDR som avsevärt förbättrar kontrasten mellan ljusa och mörka partier i bilden.

Prenumeration på Via Play

När du anmäler ditt deltagande till tävlingen kommer du samtidigt att skaffa en gratis prenumeration på DentalDelivered. Denna ger dig möjlighet att se Via Play. Gratisprenumerationen varar endast i fem dagar, sedan måste du säga upp den manuellt om du inte vill betala. Prenumerationen kostar sedan 399 kr, så se till att fatta beslut i tid!

Du deltar enkelt i tävlingen genom att klicka på länken här nedanför.

Då var det dags igen, ytterligare ett erbjudande där du har chansen att prova en ny produkt via en tävling. Den här gången handlar det om glass, och det är kvalitetsmärket Ben & Jerrys som står på spel. De nya, spännande smakerna kallas Cinnamon Buns samt We Are Waffling. Du hör säkert på namnen vilka smaker det handlar om!

Tävlingen sträcker sig ända fram till 31 december 2017, så du har hela året på dig. Det är naturligtvis helt gratis att vara med, men du måste godkänna lite villkor samt dela uppgifter med företaget toleadoo. Det handlar inte om något märkvärdigt, utan det vanliga att du kan få mejl och SMS med olika erbjudanden. Detta går naturligtvis att avanmäla sig ifrån.

Ben & Jerrys är som du kanske vet ett numera klassiskt glassmärke som står får kvalitet och naturliga ingredienser. Genom att delta i den här undersökningen (klicka bara på bilden ovan eller länken här nedanför) kommer du vara med och tävla om att få prova de nya smakerna från Ben & Jerrys.

Om du är hungrig på gratis mat och inte kan få nog av den svenska klassikern filmjölk har du en utmärkt chans att ändra på det nu. Massiva 50 liter filmjölk står på spel varannan vecka i sommar, under perioden 12 juni till 25 augusti 2017. Men du kan börja ditt filmjölksäventyr redan nu.

Hashtag filbingo
Det är alltid lika surt att öppna kylskåpsdörren och upptäcka att filmjölken har tagit slut. Speciellt nu under sommaren då man allt som oftast vill ha en skål fil med jordgubbar att njuta av i solen. Då är det roligare om det helt plötsligt står 50 kartonger fil från Norrmejerier på kylskåpshyllorna, eller annan gratis mat. Börja med att gå till tävlingssidan och följa Norrmejerier på Instagram. Sedan laddar du upp bilder som en tok med temat ”njutningsfulla filupplevelser”. Glöm inte att lägga till den hippa hashtaggen #filbingo när du lägger upp en bild.

Spelat något filbingo?
När du ändå är igång med Norrmejerier kan du väl lika gärna delta i deras andra kampanj, där du som har köpt fyra paket med Norrmejeri-produkter och fyllt i en bingobricka (finns att ladda ner på deras hemsida) kan hämta en gratis filt, som du exempelvis kan använda under en picknick med gratis mat från en annan kampanj. Varm och sval på samma gång med en go filt och lite fil! 🙂

samsung galaxy edge

Anmäl dig till den här xlWin-kampanjen och skriv en bra slogan så kan du vinna en gratis Samsung telefon – inget mindre än deras senaste flaggskepp Samsung Galaxy S8 Edge. Tävlingen pågår under hela 2017.

Två minuter för ett pris värt 8 000 kr
Det tar bara ett par minuter att vara med i den här tävlingen och det kan vara en bra investering med tanke på att priset är värt cirka 8 000 kr. Gå vidare och tävla om en gratis Samsung Galaxy S8 Edge här. Om du vinner får du dessutom själv välja vilken färg du vill ha på smarttelefonen. Samtidigt som du fyller i dina uppgifter och svarar på frågorna kommer reklamannonser visas, och du kommer även bli kontaktad av olika företag via den e-postadress du angav. Det är det som du får ”betala” för chansen att vinna detta monsterpris.

Bästa smarttelefonen just nu?
Samsungs senaste toppmodell släpptes i våras och har överlag fått lysande bra kritik världen över. Den är även kompatibel med Virtual Reality genom att du helt enkelt sätter fast telefonen i headsetet och sedan är det bara att kliva in i en ny värld där bara din fantasi sätter gränsen. Ännu ett bra skäl att vinna en gratis Samsung alltså …

liseberg

En gratis tävling är kul, för det finns inget att förlora bortsett från tiden du lägger på att vara med. Just nu har alla som är medlemmar i coop chansen att delta i en enkel tävling där du kan vinna en middag och konsert på Liseberg.

Ett pris för dig och fyra vänner
Förstapriset är värt cirka 1560 kr. Men så mycket kostar det väl inte att gå på Liseberg, äta och se en konsert? Jo, för priset är inte bara för en person, utan för fem! Så ta med hela familjen eller den innersta kompiskretsen om lyckan skulle vara framme. Allt du behöver göra för att delta i denna gratis tävling är att vara medlem i coop (så får du även andra bra erbjudanden när du handlar mat) och sedan svara på en lätt fråga. Sista datumet att vara med är den 1 juni 2017.

Fokus på grön och nyttig mat
Coop har denna gratis tävling för att kampanja för sitt nya gröna och nyttiga sortiment. Det kanske kan vara värt att kolla upp om du är en av dem som tror att vegan- och vegetariskt kost är bättre för dig själv (bättre hälsa), djuren (mindre plågeri) och planeten (mindre koldioxidutsläpp). Lycka till och se till att vinna den här gången!

barnsemester

Har du barn och ännu inga planer var du ska åka med dem i sommar? Då kan du få tips och vinna biljetter till massor av event runt om i Sverige. Rulla ut husvagnen och förbered dig för tävling!

Leta hjärtan med dina barn
Det kostar ingenting att vara med och tävla. Jo förresten, det gör det – en del av din tid, men det är allt. Vinn fribiljetter genom att klicka på denna länk! Men först måste du leta upp små hjärtan som Barnsemester.se har gömt på sin hemsida. Men det är där barnen kommer in i bilden – låt dem leta upp alla hjärtan så kanske det blir både nytta och nöje.

Välj bland massor av aktiviteter
Om du och dina barn vill vara med och tävla i denna tävling finns det faktiskt massor av aktiviteter att välja mellan, oavsett var du befinner dig i landet. Du kan välja att tävla om entrébiljetter till exempelvis Gröna Lund, Liseberg, Borås djurpark eller Falu Gruva (om du vill skicka ner barnen dit). Sen finns det en liten disclaimer och det är att du måste lämna ett omdöme om stället ni besöker, som Barnsemester kan använda som tack. Lycka till och vinn fribiljetter nu!

samsung galaxy gratis tävling

Då och då tycker vi det är på sin plats att tipsa om gratis tävlingar där man kan vinna produkter värda riktigt mycket pengar. Nu kan du vinna ett av två exemplar av Samsung Galaxy S7 Edge om du deltar i en undersökning. Allt du behöver betala är lite av din tid.

Två exemplar av Samsungs värsting
Företaget Smartleads organiserar undersökningar som tar reda på vad folk tycker i olika frågor och om olika produkter. Som tack för att du deltar och uppger dina personuppgifter ger de dig en chans att vinna Samsung Galaxy S7 Edge – en av de absolut bästa smarttelefonerna på marknaden, kanske till och med den bästa. Klicka bara på länken ovan och börja svara på frågorna. Vinnaren dras den 1 juni 2017 så försäkra dig om att du deltar i god tid för att ha en chans på den här superluren.

Pengar över till andra prylar
Priset till vinnaren är i själva verket ett presentkort värt 12 500 kr, så du får förmodligen till och med pengar över till att köpa några tillbehör till Samsung Galaxy S7 Edge – varför inte ett par bra hörlurar eller ett coolt skal till telefonen?

vattenfall gratis tävling

Nu är det dags för en gratis tävling igen, och den här gången är det inget lotteri utan du kan själv vara med och påverka din vinstchans. Tre presentkort på 1000 kr vardera hos Blomsterlandet står på spel och allt som behövs är lite solrosfrön och tålamod.

Kan du odla den högsta solrosen?
Vattenfall anordnar fram till och med den 31 augusti 2017 en tävling där den som odlar den högsta solrosen vinner ett presentkort hos blombutiken Blomsterlandet. Eftersom det tar ett tag att odla en solros och få den riktigt hög är det HÖG tid att sätta igång nu. Börja odla och när din solros har växt till en höjd som du är nöjd med tar du ett kort på den, svarar på tre frågor och så kan du vara med och tävla om presentkort.

Tips för att odla en solros
Om du vill ha chans att vinna gör du bäst i att följa de här råden: ge fröet en bra start genom att först odla det inomhus i en kruka. Krukan ska helst vara djup och använd bara jord med mycket näring. Sätt sedan solrosen utomhus i ett soligt (!) läge och gödsla samt vattna ordentligt!

gratis iphone tävling

Nu har du chansen att vara med i en helt gratis tävling, där du kan vinna den senaste iPhone-modellen som annars går lös på cirka 8 600 kr. Dessutom tar det inte lång tid att delta, så varför inte spendera några av minuterna du har på att få med ditt namn i lottdragningen? Var med nu på direkten och vinn iPhone!

Svara på en kort enkät
Det är inte ofta som det är så här lätt att delta i en tävling, tänk bara på att du måste vara minst 18 år … Det enda du behöver göra är att först klicka på den här länken, svara på två frågor om hur du använder din smarttelefon, och därefter registrera dig med dina personuppgifter. Efter det behöver du bara slutföra processen och sedan kan du börja hoppas på att just du blir den som vinner Apples nya teknikmonster.

Apples senaste modell – för välgörenhet
Den nya modellen av iPhone 7 heter (PRODUCT)RED och är röd av en anledning. För varje enhet av denna speciella iPhone som Apple säljer bidrar de med pengar till Globala fonden som stödjer HIV/AIDS-program, med målet att bidra till en AIDS-fri generation. Vinn iPhone nu och visa samtidigt att du har varit en del av en välgörenhet för ett riktigt gott ändamål!

gratis tävlingar

Vem gillar inte att vara med i tävlingar? Om du också gör det ska du veta att du kan delta i tävlingar och lotterier utan att behöva betala något! Ta reda på om turen är på din sida i dag genom att testa en eller flera av alla de gratis tävlingar som olika företag runt om landet anordnar.

Tävlingsguiden
Om du googlar ”tävlingsguiden” kommer du till en sajt där det läggs upp flera tävlingar dagligen, och då och då har du chansen att vinna allt från en drömresa i Maldiverna till en MacBook Pro.

Bli en vinnare
Hos Bli en vinnae hittar du ännu fler länkar som tar dig till tävlingar där det bland annat lottas ut mat i ett helt år och massor av teknikprylar.

Betala med dina personuppgifter
Anledningen till att det finns gratis tävlingar är att företagen vill ha tillgång till dina personuppgifter, som de ofta får när du anmäler dig till tävlingen. Ett stort register med personuppgifter kan vara värt att ge bort prylar och resor gratis … Var alltså beredd på att få en del erbjudanden till den adress och e-postadress som du har angivit under registreringen. Men det kan det absolut vara värt, och även om du inte skulle vinna så har du i alla fall fått lite spänning!       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Gratorama casino