De bästa gratisgrejerna


gratis tjänster

Letar du efter gratis tjänster?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis tjänster.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


trav v75

Att spela på trav är en otroligt populär fritidssysselsättning i Sverige, och det finns förmodligen redan en uppsjö av tips och råd att tillgå på diverse forum. Vi vill ändå tipsa om sajten ”Gratis travtips” då den är helt specialiserad på just trav.

För det första kan du naturligtvis se vilka tävlingar och aktiviteter som är aktuella för tillfället. Det är fokus på V75 och till din hjälp har du diverse experter och rutinerade tipsare som delar med sig av sina kunskaper. Även om du är nybörjare och helt färsk så är Gratis travtips en sajt för dig då de också har grundläggande information om trav.

ATG har ingenting med sajten att göra förutom att de förser dem med data. Men ATG är alltså inte delägare av Gratis travtips. Det enda vi kan sakna på denna annars kompletta och mycket välgjorda sajt är ett forum, eller åtminstone ett kommentarsfält till nyhetsartiklarna. Gemenskap är en stor del av trav, och det har man inte tagit fasta på, i alla fall inte än.

Annars finns det mesta som rör trav att hitta på Gratis travtips. Ta åtminstone en titt på sajten genom att klicka på länken här nedanför!

test online personlighet

Det är alltid roligt att spekulera om folks personlighet, att kategorisera människor i olika grupper samt att göra tester på arbetskollegerna och skämta om resultaten efteråt. Personlighetstester låter dig också upptäcka nya sidor av dig själv som du kanske inte tänkte på, och därifrån kan du till och med utvecklas som människa.

På sajten som vi länkar till idag finns ett roligt test du kan göra på mindre än tolv minuter. Du kommer att läsa frågor och sedan svara på dem med hjälp av en graderingsskala där du avgör om du helt håller med om ett påstående eller inte. Det går visserligen att välja ett neutralt alternativ i mitten av skalan om du känner dig osäker, men ju fler gånger du gör det desto sämre och mindre träffsäkert blir resultatet.

En sak som är bra med testet är att du lätt gör det direkt i webbläsaren. Du slipper ladda ned något extra program och framför allt slipper du registrera ett konto (det verkar annars vara rätt populärt nuförtiden). Tänk på att inte ta testresultaten på alltför stort allvar. Däremot kan det vara kul att få bekräftelse samt att se att man inte bara är en enskild individ som tycker och tänker på ett visst sätt.

telenor mobil abonnemang

Just nu kan du skaffa kontantkort från Telenor helt gratis, och dessutom få 200 kr extra om du byter från en annan leverantör. Kontantkortet är som bekant till för dig som inte ringer så ofta och som inte vill betala för ett helt abonnemang varje månad. Men framför allt skulle man nog kunna säga att det här erbjudandet är till för dig som redan har en leverantör och vill byta mot något bättre.

Om du då skaffar detta Telenor kontantkort är det alltså bara själva kortet som är gratis, du måste fortfarande köpa till en plan för att kunna ringa, SMS:a och surfa. Vad som är betydligt trevligare är att du får var sjätte laddning du gör helt gratis av Telenor! Dock endast om du prenumererar i deras app.

Det är superlätt att komma igång. Följ bara länken här nedanför, fyll i tre uppgifter och sedan är det klart. Observera dock att du endast får de extra 200 kronorna om det här är första gången du byter från en annan leverantör till Telenor. Kom ihåg att du slipper bindningstid och annat krångel när du använder kontantkort.

Gratis syntest hos Smarteyes

Om du har glasögon och det var ett tag sedan du gjorde ett syntest är det kanske dags nu? Passa på innan den 10 september 2017 eftersom företaget Smarteyes gör en gratis synundersökning på de 10 000 första som vill ha en sådan.

Smarteye fyller tio år och detta firar de med att ge ut 10 000 gratis synundersökningar i Sverige. I vanliga fall kostar en undersökning av synen 400 kronor hos Smarteye, så här finns det pengar att spara. Du bör kolla upp synen ungefär en gång om året, eller om du upplever att du ser sämre eller har problem med synen på något annat sätt.

Klicka på knappen nedan för att läsa mer och boka en tid för din gratis synundersökning. Det tar cirka 30 minuter att kolla synen och naturligtvis görs detta av en legitimerad optiker. Du kan även ringa till Smarteye för att boka din undersökning – du når dem på 0775-70 71 00. Tänk på att du måste vara folkbokförd i Sverige och åtta år eller äldre.

Det finns inget krav på att du måste köpa något i samband med undersökningen, det är helt upp till dig. Du får i alla fall en grundlig genomgång och en gratis synundersökning bara så där!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Se gratis filmer hos Plejmo

Det bussiga folket hos Plejmo ger dig varje vecka chans att se ett gäng gratis filmer. Allt du behöver är ett Plejmo-konto, och det skapar du snabbt och kostnadsfritt.

Om du vill se film över nätet på lagligt vis finns det flera alternativ att välja mellan. Netflix, HBO och SF Anytime har du kanske redan hört talas om, men en mindre uppstickare som du också kan kolla in är Plejmo. Här kan du betala för att strömma eller ladda ner filmer, men om du inte vill betala något kan du se veckans gratis filmer, som uppdateras regelbundet.

Visserligen får du inga stora filmpremiärer som gratis filmer, men du kommer kanske att upptäcka en bra film som du inte har hört talas om eller hade sett annars. Ge det en chans och se om du hittar en ny favorit. Du kan ju alltid bläddra igenom resten av Plejmo-biblioteket med över 5 000 filmer i alla möjliga och omöjliga kategorier. Du hittar något för hela familjen, det garanteras.

Det tar bara några minuter att registrera dig hos Plejmo och sedan är det bara att sätta dig i soffan, öppna upp glasspaketet och njuta av en film som du inte behöver betala för.

Lär dig spanska gratis

Onsdagen den 23 augusti mellan klockan 17:30 och 19:00 kan alla ni som befinner er i Stockholm ta er till Slottsbacken och lära er lite spanska. Det är en prova-på-lektion så du behöver inte betala något för att delta.

Om du inte har något planerat på onsdag så varför inte ta dig ut och prova något nytt? Spanska är ett av de största språken och ett av de som du har mest nytta av. Om du har tänk dig att du velat prova någon gång men aldrig kommit till skott så är det dags nu. Enjoy Learning and Never Stop erbjuder denna lektion och glöm inte att maila elansutbildning@gmail.com för att anmäla dig innan du kommer dit. De bjuder till och med på fika!

Vill du hellre stanna hemma och försöka själv finns det massor av gratis spanskalektioner att hitta på nätet. BBC har till exempel en som vi kan rekommendera starkt, du hittar den genom att klicka på knappen nedan. Där kan du både få lektioner i videoform och därefter olika test som ställer dina nya kunskaper på prov.

Alla kan lära sig ett nytt språk utan att behöva betala dyrt för att få den nya kunskapen.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
cmore gratis två veckor

Vill du också kunna ta del av C Mores utbud utan att betala? Tänkte väl det! Just nu kan du testa att strömma alla deras kanaler i två veckor, och det utan vare sig uppsägningstid eller bindningstid. Som du säkert känner till finns det en hel del tjänster som erbjuder dig att se film och tv-serier på nätet, men det är få som har samma svenskanpassade utbud som C More.

Hos C More hittar du fler än 1500 filmer och tv-serier med extremt god variation. Här finns TV4:s alla kanaler (reklamfria förstås) och dessutom – intressant nog – SVT:s utbud också. Du har klassiskt svenska barnfilmer som Bamse, Astrid Lindgrens sagor samt serier från SF Kids.

För dig som är sportintresserad finns utbudet från Sportutbud Standard där du bland annat kan ta del av friidrott, simning och handboll. Du kan se C More från nästan vilken enhet som helst. För de flesta kommer nog datorn eller surfplattan bli de naturliga plattformarna, och det enda du behöver göra är att skapa ett konto (dator) eller ladda ned en app (finns för både iOS och Android).

Det finns inga dolda krav här, så du har ingenting att förlora.

facebook marketplace köp sälj

Har du prylar du vill sälja? Eller du kanske rentav vill köpa något? Det finns redan ett överflöd av köp- och säljsajter på nätet, men de flesta kräver en liten avgift för att du ska få lägga upp bilder och annonser på det du vill sälja. Den nya tjänsten Facebook Marketplace är egentligen inte helt ny, den har redan funnits i olika länder ett bra tag. Nu under de närmaste veckorna blir den dock aktuell för Sverige.

Fördelen med att köpa och sälja på Facebook är att så gott som alla användare använder sina riktiga namn och identiteter. Tack vare Facebooks redan existerande community är det dessutom lätt att få reda på vilka köpare och säljare som är pålitliga, samt vilka man bör undvika till varje pris.

Tjänsten är inte lanserad riktigt än för den svenska marknaden, men om du vill ta dig en titt på hur Facebook Marketplace ser ut för andra länder kan du klicka på länken här nedanför. Hur populär den här tjänsten kommer att bli är svårt att sia om. Klart är i alla fall att du nu har ett alternativ om du vill lägga ut gratis annonser!

bostadsannons andrahand

Med tanke på dagens bostadsbrist blir det allt populärare att hyra ut i andrahand. Att hitta lämpliga hyresgäster är dock inte det lättaste. En del använder sitt sociala nätverk till sin fördel, men har man inget sådant blir det till att annonsera. Kanske i lokaltidningen, eller kanske hos bostadsportal.se!

Hos bostadsportal.se är det nämligen helt gratis att lägga ut en annons och fiska efter potentiella gäster. Du får visa/fylla i detaljerade uppgifter, ladda upp bilder och skapa ett konto – helt gratis! Vill du kan du även hyra ut i förstahand, även om vi tror att bostadsägare kanske inte håller till på Gratis.se …

Söker du själv bostad? Då kan du använda bostadsportal.se för att hitta din nästa hyresrätt också. Du har kraftfulla filtreringsverktyg till ditt förfogande, och hittar du inte en bostad här lär du inte göra det någon annanstans heller. Ja, såvida du inte har kontakter förstås.

Hela sajten är superlätt att navigera, och det krävs inte att du är medlem i någon bostadsförening för att få använda dess funktioner. Lägg ut din gratis annons för ett andrahandskontrakt idag!

gratis vykort

Panik! Har du glömt bort en viktig födelsedag och försöker desperat hitta en snabb överraskning? Lugn, här finns hjälpen – och den är dessutom gratis! Alla blir glada av att få kort. Vanliga kort som skickas via snigelpost har visserligen en speciell känsla, men digitala kort går ju så mycket snabbare och är klart billigare. Dessutom slarvas de aldrig bort …

Hos dinstartsida.se, närmare bestämt vykortsavdelningen, kan du hitta mängder med grattiskort. Och inte bara födelsedagskort heller, de har något för alla tillfällen. Det kan vara humorkort med olika (för tillfället väldigt passande) ordspråk, kärleksförklaringar eller inbjudningar till after work.

Varje kort visar tre saker, förutom motivet då. Dels hur många visningar det har, dels hur många som faktiskt skickat det och dels ett betyg (om det finns, en del kort saknar betyg). Med hjälp av dessa parametrar kan du se vad som är populärt samt vad som kanske borde plockas bort från sajten …

Det finns till och med topplistor som gör att du lätt kan hitta det du behöver. Men vad nu, varför är det så många kort med katter på topplistan…?

Seriöst, vem under 40 kollar på tv idag? Alltså på en tv-skärm och inte på datorn? Streaming-tjänster har verkligen tagit över i takt med att bredbandet blivit snabbare. Det finns idag en mängd alternativ för dig som vill hålla dig på rätt sida om lagen, och idag tänkte vi påminna om Dplay. Dplay låter dig bland annat se Kanal 5, Kanal 9, Discovery och Eurosport. Det här erbjudandet låter dig se kanalerna helt gratis!

Först och främst gäller det endast dig som är helt ny kund hos Dplay. Sedan gäller själva gratisperioden i 30 dagar innan den automatiskt går över i ett abonnemang som kostar 79 kr per månad. Det enda du behöver göra för att slippa betala är att säga upp abonnemanget innan dina 30 gratisdagar är förbrukade.

Totalt får du tolv olika kanaler för det attraktiva priset av 0 kr. Dessutom är samtliga sändningar helt reklamfria, med undantag för live-sändningar. Om du skulle vilja fortsätta titta efter första månaden och betala 79 kr, så finns det ingen bindningstid – du kan avsluta när du vill.

Du har absolut ingenting att förlora på denna deal, förutom lite tid möjligtvis. Men det går snabbt att regga sig, bara klicka på några knappar och fylla i några uppgifter – sedan är det klart!

När vi säger ”framkalla bilder” menar vi förstås inte foton som tagits av en gammal kamera. Det här handlar om digitala foton som du får utskrivna på papper. Idag listar vi en rad olika tjänster som erbjuder gratis framkallning av dina bilder:

MyFujiFilm
Här kan du få upp till 100 bilder framkallade, och du betalar endast för portot. Du får dina bilder utskrivna på högkvalitativt fotopapper också, så dealen är riktigt bra! Från beställning bör du ha dina bilder inom en vecka, och du betalar bara 49 kr för frakten.

Pixum
Pixums erbjudande är inte riktigt lika generöst, men ändå värt att känna till. Här får du upp till 50 bilder gratis framkallade, och precis som hos MyFujiFilm brukar de levereras inom en vecka.

Smartphoto
Är du mer intresserad av ett komplett utbud snarare än just fotoframkallningar ska du prova Smartphoto. Just nu erbjuder de 25 procent rabatt på hela sitt sortiment. Ingenting helt gratis alltså, men däremot får du tillgång till hela sortimentet med kalendrar, muggar och mer.

Photobox
Vi avslutar med det bästa! Här kan du framkalla hela 150 bilder gratis, och dessutom har du inte mindre än 40 procent rabatt på sortimentet.

Så här under sommaren brukar det vara populärt att ta körkort, inte minst på grund av det goda vädret (jämför gärna med höstrusk eller vinterslask). Hos körkortonline.se kan du inte bara läsa på inför teoriprovet (istället för att köpa dyr och onödig kurslitteratur), utan även utföra ett mindre test som är helt gratis. Se det som träning inför det riktiga provet som du gör hos din trafikskola!

I ett riktigt teoriprov ingår massor av frågor, och det är din körskola som väljer ut vilka frågor som du ska få. Hos körkortonline kan du testa 65 av dessa frågor helt gratis, och skulle du vilja göra en seriös laddning inför det riktiga provet kan du köpa hela 1 000 frågor. Detta finns bara som ett alternativ och ingenting som du blir påtvingad.

Testet gäller för personbil, alltså B-körkort. Vill du ta busskort eller motorcykelkort fungerar inte det här gratistestet helt perfekt (men vissa frågor berör naturligtvis trafiken i största allmänhet). Gör ditt gratis teoriprov idag så får du se på ett ungefär vilken nivå din kunskap ligger på!

Trött på din gamla skrothög? Sälj aset annars byt? Om det har blivit dags att sälja bilen måste du först värdera den. Alla vet att en bil tappar hälften av sitt värde så snart den rullar ut ur butiken, men hur ligger det till med bilar som redan är begagnade?

Inte nog med att värderingen är helt gratis, den går att göra på några minuter online också! Du börjar bara med att fylla i din bils märke, modell och registreringsår, sedan går du vidare med mätarinställning och några andra relevanta uppgifter innan du slutligen uppger din mejl.

Om du sedan beslutar dig för att sälja bilen måste du uppsöka en av viköperdinbils serviceverkstäder där en personlig värdering genomförs. Man kan alltså säga så här, att istället för att gå direkt till en serviceverkstad och kosta på dig en värdering som kanske inte leder till något, så får du en gratis värdering online. På så vis får du i alla fall en hum om vad bilen kan vara värd, även om det krävs en personlig genomgång på plats för att avgöra ett mer exakt värde.

Viköperdinbil hittar du i Sveriges större städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping och Örebro.

Hur smart är du? Vi kan redan nu säga att du är intelligent eftersom du har hittat in på Gratis.se, men om du vill göra ett riktigt IQ-test helt gratis så finns den möjligheten. Det är inga andra än Illustrerad Vetenskap som erbjuder testen, och det är ordentligt gjort. Det består av fem delar: visuell intelligens, språkförmåga, minne, matematik och logik.

En viktig sak att nämna i samband med det här testet är att du måste uppge kontaktuppgifter. Illustrerad Vetenskap ger dig alltså inte resultatet direkt online i webbläsaren, utan det kommer på mejlen. Registrera dig som användare på deras sajt så får du tillgång till den här gratistjänsten!

Själva testet tar från en halvtimme upp till en timme att göra, och naturligtvis är det meningen att du inte ska fuska med diverse uppslagsverk eller googlingar. Det är också viktigt att komma ihåg att endast vissa frågor går på tid, medan andra inte gör det.

När testet är klart och du fått din utvärdering kan du jämföra den med snittet. Om ditt resultat är över förväntan kan du även lägga ut det på Facebook om du vill …       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Gratorama casino