De bästa gratisgrejerna


rabatt på mat

Letar du efter rabatt på mat?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om rabatt på mat.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


Spar in på matkostnader

Matkostnader är en av de största utgifterna i ett hushåll och om du kan minska på dessa så har du förmodligen stora chanser att spara in mycket pengar i månaden. Här har vi ett tips om hur du får billigare mat och dessutom hjälper till att minska matsvinnet.

En sak är säker och det är att det slängs alldeles för mycket mat i Sverige och resten av världen. Ofta rör det sig om att folk köper för mycket, men det är också ett stort problem med varor som har en rekommenderad hållbarhetstid som gått ut, men som ändå är fullt dugliga och ätbara. Food2Change har tagit varit på detta och tagit fram en klubb som du kan gå med i för att få billigare mat och samtidigt göra miljön och ditt eget samvete lite renare.

Ok, så detta är inte gratis men vi tycker ändå det kan vara till glädje för många som vill spara pengar. För att få billigare mat måste du bli medlem hos food2change.se och det kostar 500 kronor för ett halvår. För det kan du hämta en gratis matkasse i veckan, eller det är i alla fall målet hos denna ideella förening. Värdet för matkassar som du kan hämta uppskattas till 9 000–10 000 kronor per år, så här finns det garanterat pengar att spara.

ica halloween rabatter

Kommande veckan nu så kommer Ica Maxi ha rejält med rabatter, till exempel på Halloween-relaterade produkter. Men det är förstås inte allt, det kommer att finnas en enorm variation och ett minst lika stort utbud av mat, dräkter och till och med skönhetsprodukter.

Om vi ska dra några axplock så får det bli Halloween-hattar med hår för 99 kr styck, pumpor för bara 10 kr kilot och tvåliters läsk (Coca Cola, Fanta och Sprite) för 10 kr styck (3 för 30). Du kan ta en titt på samtliga erbjudanden genom att klicka på länken här nedanför.

Halloween är en hyfsat ny tradition som inte helt oväntat kom till Sverige från USA. De första barnen som knackade dörr och frågade ”bus eller godis” dök upp i vårt land i mitten på 90-talet. Jämför detta med exempelvis Alla helgons dag som firats sedan mitten av 1900-talet.

Vad brukar barnen som bor i ditt område göra om du säger ”bus” och vägrar ge dem godis? Halloween är en högtid som tenderar att gillas betydligt mer av yngre än äldre.

Observera att vissa av Icas erbjudanden kan behöva kuponger för att åtnjutas.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
kökets box med mat och recept

I dessa tider är det mycket matlagning som gäller, och många är vi som gärna följer kända matprofiler i tv. Vissa kanske tycker det är roligare att hitta på sina egna recept, men eftersom många har svårt att få ihop livspusslet så är det uppskattat med färdiga recept.

Du har säkert hört talas om matkassar som levereras direkt hem till dörren med alla ingredienser som krävs för en lyckad måltid. Kökets box har ungefär samma idé, där du får en låda hemskickad en gång i månaden. Denna låda innehåller dock mer än bara mat! Här finner du även inspiration via tidningar där kända tv-profiler delar med sig av sina bästa, kulinariska tips.

Just nu kan du prova en Kökets box för bara 99 kr (ordinarie pris 129 kr), inklusive frakt! Se till att du använder kampanjkoden ”provabox99” när du lägger din beställning. Observera även att du, efter din första beställning, kommer att få nya lådor löpande varje månad såvida du inte säger upp ditt ”abonnemang”. Det finns ingen bindningstid, så oroa dig inte för fula villkor.

Så vad är då meningen med att köpa en Kökets box, kan du inte lika gärna handla allt i närmaste butik? Jo, kanske, men du spar massa tid och den unika tidningen Boxzine är speciellt inriktad på mat och bak.

cashback shopping online

Du vet väl att det inte bara är rabatter du ska leta efter idag? Det finns många sätt att göra bra affärer, och ett av dem är via Cashbackshopping.se. Det går ut på att du får pengar tillbaka på allt du handlar online, och vi pratar inte småbutiker heller.

CDON, Nelly och Hotels.com är tre exempel på välkända butiker (Hotels.com är i och för sig ingen butik, men du förstår vad vi menar) där du alltid får lite tillbaka om du köper något via Cashbackshopping.se. Så exakt hur går det till och vad behöver du göra?

Till att börja med registrerar du dig via länken här nedanför. Det går snabbt, och du kan göra det via Facebook eller Google Plus om du så vill. Just nu får du 25 kr i bonus när du skapar ett konto, så passa på! När du sedan shoppar online ska du se till att göra det via Cashbackshopping.se för att få förmånen. När du samlat ihop 100 kr eller mer på dina inköp kan du plocka ut cashbacken till ditt bankkonto!

Totalt finns det 400 ställen att handla hos, och exakt mängd pengar du får tillbaka vid varje köp skiljer sig från plats till plats.


Matkasse med rabatt från City Gross

Äta bör man annars dör man, då varför inte fixa en matkasse från City Gross med 250 kronor i rabatt? Detta erbjudande om billigare mat gäller bara till den 4 september 2017 så vi hoppas att du är hungrig.

Om du blev sur på att vi bara hade ett erbjudande för stockholmare i går så kommer här en liten kompensation, nämligen ett erbjudande som gäller i hela landet. Butikskedjan City Gross hävdar att den har flest färska varor till lägst pris, och det kan nog stämma – i alla fall nu när de ger nya kunder 250 kronor i rabatt på den första matkassen. Ett enkelt sätt att fixa billigare mat, alltså!

Du måste ange koden LIVSPUSSEL2017 för att kunna ta del av detta erbjudande, och det är bara att ange koden i kassan. Om du hellre vill ha en liten så kallad Flexkasse kan du få 200 kronor i rabatt på en sådan genom att ange koden NYFLEXAUG i stället. Det finns massor av olika matkassar att välja mellan, till exempel med fokus på barn, vegetarianer och du som föredrar att äta ekologiskt.

Slipp gå och handla på ett par dagar och skäm bort dig själv med både billigare mat och någon som levererar maten till dörren.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Beställ fotobok nu

Matsmart har visats på Gratis.se tidigare, men det finns anledning att göra ett återbesök hos denna smarta mataffär på nätet. Just nu råder det nämligen megarabatt och butiken säljer ut massor av godsaker och nyttigheter för bara fem kronor! I vissa fall kan du få så mycket som 70-80 procent rabatt.

Så vad är då Matsmart? Det är en superidé som går ut på att ta hand om mat vars bäst före-datum har gått ut, eller vars kartonger kanske blivit kantstötta och inte ser så attraktiva ut längre. Helt enkelt mat som butikerna i normala fall slänger på grund av kosmetiska eller andra skäl. Det är alltså inget fel på maten!

Det finns massor av varor som reas ut fram till den 19 augusti, så passa på direkt och fynda. Variationen är god, du kommer hitta allt från godis till fruktdrycker och dip. Naturligtvis är du välkommen att handla annat mat också, Matsmart kör allt hem till dörren för en kostnad på 99 kr. Tycker du det är för mycket kan du få din mat lämnad på ett av PostNords serviceställen också för 49 kr. Skulle du bo i närheten av Katrineholm går det bra att själv plocka upp allt helt gratis!

Gör något åt det enorma matsvinnet – handla din mat hos Matsmart!

city gross rabatt

Vet du vad matkassar är? Alltså inte kassarna i sig, utan själva idén! Idag när folk har väldigt ont om tid och har svårt att få livspusslet att gå ihop så finns det färdigpackade matkassor att köpa – som dessutom körs hem till dörren åt dig. Vet du vad som är ännu bättre? Just nu är det rabatt på sådana här matkassar hos City Gross, och de har många olika alternativ att välja på också!

Först har vi den klassiska kassen som förmodligen innehåller ungefär det du kan förvänta dig av svensk husmanskost.

För dig som behöver bli av med några extrakilon som du lagt på dig under semestern finns en matkasse ihopsatt av Viktväktarna. Här räknas det poäng, och du kan räkna med att kassen innehåller precis den energi du behöver, men inte mer!

För den miljömedvetne finns både vegetariska och ekologiska alternativ med noggrant utvalda varor som uppfyller dina högt ställda krav.

Faktum är att det finns till och med laktosfria matkassar, så City Gross har verkligen tänkt på allt!

Just nu har du 200 kr rabatt på VALFRI matkasse! Rabatten är alltså inte riktad, utan oavsett vad du har för smak kan du njuta av maten till ett betydligt lägre pris. Enda kravet är att du är ny kund.

Du som växte upp på 90-talet minns säkert hur folk klippte ut som papperskuponger ur olika tidningar, för att sedan bege sig till närmaste Ica-butik för att utnyttja fem kronors rabatt! Idag är det nya tider och kupongerna har blivit digitala, men de ger samma sköna rabatt som förr!

En digital kupong innebär alltså att kupongen finns på Icas hemsida, i deras app eller rent generellt på en skärm någonstans. Ibland kan du behöva scanna av en så kallad QR-kod (det fixar din smartphone) för att få fram rabattkupongen den vägen.

Det första du måste göra är naturligtvis att upptäcka en rabatt! När det är gjort går du tillväga på lite olika sätt beroende på vilken enhet du använder. Lättast är det givetvis om du använder Icas egen app, den kan du dessutom scanna QR-koder med. Efter detta laddar du enkelt över rabatten på ditt Ica-kort som du sedan kan använda i butiken då du handlar. När du laddar över sker detta naturligtvis digitalt, kortet och din telefon behöver inte ha fysiskt kontakt!

Välkommen att upptäcka rabatter hos Ica med din smartphone!

uber eats

Nu har Uber Eats kommit till Sverige, och om du vill prova på tjänsten som levererar restaurangmat hem till din dörr kan du just nu får 100 kr i rabatt på din första beställning. Gäller endast Stockholm för tillfället.

Ladda ner appen och ät gratis
Uber är den världskända taxitjänsten som blev så populär att många länder har förbjudit den. Men det stoppar dem inte från att lansera en matleveranstjänst, som går ut på att du beställer restaurangmat som de snabbt levererar hem till din dörr. Antingen med någon av sina Uber-bilar eller med cykelbud. Om du är intresserad av att testa börjar du med att ladda ner appen för Uber Eats Sverige (länken går till App Store men appen finns även i Google Play). Sedan skapar du ett konto och fyller i rabattkoden ”eats-0uylb” i erbjudande-fliken.

Ingen minimiorder
Det bästa med detta erbjudande är att det inte finns någon minsta gräns. Om du beställer mat för 90 kronor så får du helt enkelt den första måltiden gratis från Uber Eats Sverige. Leveranstiden brukar vara runt en halvtimme, men har du tur kan maten stå på bordet (eller utanför ytterdörren) på en kvart. Om din mat blir försenad kan du alltid klaga och hoppas på en en förlåtelse i form av mer gratis mat. Smaklig måltid!

matsmart rabatt

Mat- och hushållskostnader är ofta en av de tre största utgifterna i ett hem. Därför är det också en av de områden där du kan spara mest pengar genom att handla smart. Så här gör du för att komma så nära gratis mat som möjligt.

Köp överbliven mat till rätt pris
Ok, vi vet att det här inte är en nyhet som lovar något kostnadsfritt åt dig, men vi hoppas att du uppskattar det ändå eftersom du kan spara massor av pengar i långa loppet, ifall du sänker dina matkostnader. Vi har skrivit om Matsmart tidigare, eftersom det är en bra idé som tar vara på mat som annars skulle slängas. Så om du vill komma ett steg närmare gratis mat är det bara att klicka dig in på Matsmarts hemsida och börja handla.

Flyttrea pågår just nu
Vi skulle ju också säga att just nu har Matsmart en flyttrea som du kan ta del av. Du hittar avdelningen högst uppe till vänster på deras startsida. Där har de till exempel ekologist schampo och duschkrämer för endast 15 kr (ord pris 70 kr) och matlagningshavre till löjliga 2 kr, samt kakpaket som kostar 3 kr. Eller varför inte glögg för 1 kr? Det är så nära gratis mat man kan komma. Vi återkommer om vi hittar något som är ännu billigare än så. Fynda runt lite så länge!

rabatt mat

Då var arbetsveckan igång igen, vad kul … Men vi gör den i alla fall lite roligare genom att tipsa dig var du kan hitta alla reklamblad från landets största butiker samlade på ett och samma ställe.

Reklam i brevlådan behövs inte längre
Direktreklam från butiker hem i brevlådan är både kul och mindre kul. Ibland hittar man verkligen bra erbjudanden där, men ofta är det bara onödigt papper som hamnar mellan räkningarna och breven från släktingarna. Så vårt tips är att sätta en lapp med ”Ingen reklam, tack” på din brevlåda i dag och i stället bokmärka sajten Kampanjveckan.se – här får du alla reklamblad i PDF-format från butiker som ICA, Coop, Hemköp, Lidl, Willys och massa andra.

Smidig inköpslista
När du bläddrar igenom de digitala reklambladen på din datorskärm och hittar något som du är intresserad av kan du enkelt lägga till det till en inköpslista som sajten erbjuder – så håller du lättare koll på vad du ska handla. Tänk bara på att vissa erbjudanden kan vara lokala, som att de till exempel endast går att använda i Stockholm eller Göteborg. Så dubbelkolla helst med din närmsta butik innan du åker ditt och gör några bra klipp.

linas matkasse rabatt

Glöm det där med att fasta till påsk … snart är det dags att ladda upp skafferiet och bordet med påskmat och påskägg (helst av choklad). Nu kan du spara en bra slant då du fram till och med den 16 april 2017 får 50 % rabatt på din första beställning från Linas Matkasse – en till hälften gratis matkasse alltså!

Gratis matkasse – i alla fall hälften gratis
Tjänsten Linas Matkasse börjar bli etablerad och välkänd nu. Under påsk, fram till den 16 april, kan du få halva matkassen gratis om du klickar på den här länken. De 50 % i rabatt som du får på din första kasse kan vara värd upp till hela 445 kronor, beroende på viken typ du väljer. Tänk på att det endast gäller nya kunder.

Så här funkar idén med en matkasse
På Linas hemsida finns det ett antal iordninggjorda matkassar som du kan välja bland, inom kategorier som exempelvis ”mat för barn”, ”snabbt och enkelt” samt ”vegetariskt”. När du har beställt din gratis matkasse (jaja – halva är gratis i alla fall) får du den levererad hem till dörren och dessutom med recept som förslag till innehållet. Tiden du sparar på att slippa gå till matbutiken och leta efter recept kan du spendera med nära och kära under påsk!

city gross matrabatt

City Gross har ett gäng intressanta matkassar som alla delar en gemensam faktor: du får rabatt på dem! Som exempel har vi matkassar som är laktosfria, vegetariska, ekologiska, glutenfria och till och med barnvänliga. I den här texten tänker vi fokusera på den vegetariska matkassen, men var alltså medveten om att det finns betydligt fler rabatter än så!

En matkasse från City Gross innehåller inte bara råvaror, utan även recept för att tillaga dem. Kom ihåg att en vegetarisk matkasse innehåller mejeriprodukter och inte passar till veganer. I normala fall kostar den här kassen 439 kr, men med rabatten får du den för bara 239 kr! Den ska räcka till tre middagar och fyra personer, men du kan – om du vill såklart – även beställa större varianter:

  • Tre middagar: 239 kr (ordinarie pris 439 kr)
  • Fyra middagar: 329 kr (ordinarie pris 529 kr)
  • Fem middagar: 409 kr (ordinarie pris 609 kr)

Vad gäller leveransen så kostar den 50 kr, men du kan välja att hämta allt hos din närmaste City Gross-butik och då slipper du punga ut med 50-lappen naturligtvis. City Gross levererar 17-22 söndagar och måndagar, och eftersom matkassen innehåller tillräckligt med käk för flera dagar framåt gäller att det du planerar ditt inköp.

Rabatten gäller det så kallade prova på-erbjudandet som endast är giltigt för nya kunder.

linas matkasse rabatt

Nu har en ny månad precis tagit vid, och vad passar då bättre än mer rabatt på mat online? Linas matkasse är ett känt och betrott varumärke, och just nu kan du få rabatt på allt från ägg och konserver till fetaost och skinka.

Det finns kvalitetserbjudanden som exempelvis marmelad från St. Dalfur där du sparar nästan en tredjedel jämfört med ordinarie pris. Läs gärna mer hos Linas matkasse för att se vilka varor som passar bäst för dig.

Själva idén bakom Linas matkasse går ut på att de tar hand om allt tidskrävande, så att du istället kan ta hand om det roliga – nämligen att laga maten och äta det färdiga resultatet! Lina packar inte bara varorna och kör hem dem åt dig, hon ger dig dessutom ett färdigt recept som du kan följa i köket.

Linas matkasse etablerades redan 2008 och har sedan dess 92 % nöjda kunder och man har skeppat ut fler än 50 miljoner portioner till hushåll runtom i Sverige. En annan sak vi gillar – och är säkra på att du kommer hålla med – är att de levererar mellan 17:00–22:00. Det vill säga, de levererar inte när du är på jobbet, utan när du kommit hem och kan ta emot.

Få rabatt på mat online idag!

matsmart billig mat online

Gratis mat i alla ära, men vill du ha en butik som ALLTID ha grymma priser på livsmedel kan du sluta leta nu – matsmart.se är butiken som ger dig 20–90 % rabatt på all mat online. Första frågan du ställer dig är förstås ”hur kan det finnas så billig mat online”?

Svaret ligger inte i att maten säljs på nätet, utan det beror på att matsmart.se köper in enorma lager av överskottsmat som de traditionella butikerna annars slänger av olika anledningar. Du behöver inte vara orolig, det är inte så att maten som säljs hos matsmart.se är möglig eller på andra sätt oätlig. Däremot kan det vara så att bäst före-datum håller på att gå ut, att en vara producerades i för många exemplar eller att förpackningen är felmärkt. Maten smakar dock inte sämre för det!

Rent praktiskt så levererar matsmart.se till hela Sverige, och man har ett stort sortiment som bland annat inkluderar ekologiska varor, läsk och kaffe, men även produkter som hälsovård, böcker och djurmat.

Det är jättelätt att handla billig mat online, du behöver bara skapa ett konto hos matsmart.se och sedan lägga din beställning. Själva frakten kostar inte mer än 99 kr, och då får du allt hem till dörren. Börja handla hos matsmart.se idag och upptäck alla fördelar med billig mat online.       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Gratorama casino