De bästa gratisgrejerna


rabatt på tjänster

Letar du efter rabatt på tjänster?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om rabatt på tjänster.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


one.com webbhotell

Funderar du ofta på att skapa en sajt som Gratis.se? Det kan ju inte vara så svårt, eller hur? Det är det inte heller, särskilt inte med en sådan här stor rabatt! För att skapa en sajt från grunden krävs en del. Till att börja med måste du ha ett webbhotell. Det är måhända ett lite flummigt namn, men det handlar egentligen om en server där hemsidans information sparas. Det är denna server som besökare hamnar på när de skriver in adressen till sajten.

Sedan ska såklart hemsidan fyllas med innehåll också. För att skapa ett snyggt upplägg finns det ett populärt verktyg som heter WordPress. Där kan du först välja bland en enorm mängd mallar, och sedan fylla den med text och bilder. Du behöver alltså inte kunna programmera för att skapa din egen sajt! Det enda som behövs är lite datorvana samt ett webbhotell.

Just nu kan du räkna med stora rabatter hos One.com som tillhandahåller kompletta paket för dig som vill komma igång med en ny sajt. Det som skiljer de olika paketen är egentligen hur mycket utrymme du får att röra dig med. En bra idé kan vara att starta smått och sedan växa när behov finns!

telenor mobil abonnemang

Just nu kan du skaffa kontantkort från Telenor helt gratis, och dessutom få 200 kr extra om du byter från en annan leverantör. Kontantkortet är som bekant till för dig som inte ringer så ofta och som inte vill betala för ett helt abonnemang varje månad. Men framför allt skulle man nog kunna säga att det här erbjudandet är till för dig som redan har en leverantör och vill byta mot något bättre.

Om du då skaffar detta Telenor kontantkort är det alltså bara själva kortet som är gratis, du måste fortfarande köpa till en plan för att kunna ringa, SMS:a och surfa. Vad som är betydligt trevligare är att du får var sjätte laddning du gör helt gratis av Telenor! Dock endast om du prenumererar i deras app.

Det är superlätt att komma igång. Följ bara länken här nedanför, fyll i tre uppgifter och sedan är det klart. Observera dock att du endast får de extra 200 kronorna om det här är första gången du byter från en annan leverantör till Telenor. Kom ihåg att du slipper bindningstid och annat krångel när du använder kontantkort.

Få 50 kr i rabatt på Tradera

Om du ännu inte är medlem hos PayPal är det dags nu. För om du skapar ett konto hos PayPal kommer du få 50 kronor att handlar för på Tradera. Erbjudandet gäller till och med den 30 september 2017.

Det finns ingen svensk avdelning för auktionssajten Ebay, av någon anledning. I stället har vi Tradera, som är den ledande sajten inom detta område. Ebay och PayPal har varit ett team länge, och nu är det dags för Tradera att få hjälp av PayPal. Som kampanjerbjudande får du 50 kronor i rabatt på Tradera, om du skapar ett PayPal-konto. Dessa gäller för ditt nästa köp på Tradera och det finns ingen minsta gräns för vad du måste handla. 50 kronor rabatt på Tradera rätt ner i fickan alltså.

PayPal är smidigt för dig som inte vill använda ditt kontokort så mycket på nätet. I stället för att ge ut dina kortuppgifter till varje nätbutik du handlar ger du ut kortuppgifterna en gång till PayPal, och sedan betalar du via ditt PayPal-konto i stället. Tänk bara på att PayPal är duktiga på att ta höga avgifter, speciellt vid växlingskurser och betalning i andra valutor.

Hur som helst – om du gillar Tradera och ofta köper eller säljer saker där så passa på nu att få ett lite extra tillskott i kassan med denna rabatt på Tradera som du kan få.

När vi säger ”framkalla bilder” menar vi förstås inte foton som tagits av en gammal kamera. Det här handlar om digitala foton som du får utskrivna på papper. Idag listar vi en rad olika tjänster som erbjuder gratis framkallning av dina bilder:

MyFujiFilm
Här kan du få upp till 100 bilder framkallade, och du betalar endast för portot. Du får dina bilder utskrivna på högkvalitativt fotopapper också, så dealen är riktigt bra! Från beställning bör du ha dina bilder inom en vecka, och du betalar bara 49 kr för frakten.

Pixum
Pixums erbjudande är inte riktigt lika generöst, men ändå värt att känna till. Här får du upp till 50 bilder gratis framkallade, och precis som hos MyFujiFilm brukar de levereras inom en vecka.

Smartphoto
Är du mer intresserad av ett komplett utbud snarare än just fotoframkallningar ska du prova Smartphoto. Just nu erbjuder de 25 procent rabatt på hela sitt sortiment. Ingenting helt gratis alltså, men däremot får du tillgång till hela sortimentet med kalendrar, muggar och mer.

Photobox
Vi avslutar med det bästa! Här kan du framkalla hela 150 bilder gratis, och dessutom har du inte mindre än 40 procent rabatt på sortimentet.


Vill du bli av med gammalt skräp passar ju Tradera som handen i handsken kan man säga. Eller du kanske behöver pengar för att betala av på lån? Oavsett anledning så är Tradera en av Sverige bästa och populäraste köp- och säljsajter. Dock kostar det att lägga ut annonser, och det här är rabattkoden kommer in!

Använd koden ”MEC3NAT0777” för att få två annonsplatser helt gratis! Det här är perfekt för dig som kanske vill prova Tradera gratis innan du på allvar börjar sälja ut krimskramset i morfars gamla koffert. Koden räcker till och med den sista juli, så du har hyfsat gott om tid på dig också.

Att bli medlem hos Tradera är superenkelt, och det tar inte längre tid än en minut. Om du inte tidigare använt deras tjänster så kan de enklast förklaras som auktioner online. Du budar på produkter du vill ha, och följer sedan produkten tills den säljs. Eller om du säljer så lägg du upp något med ett pris, och sedan får folk ”överrösta” varandra i jakt på det slutgiltiga köpet.

Börja använd Tradera idag om du inte redan gjort det, och upptäck hur lätt det är att bli av med gamla prylar som någon annan vill ha betydligt mer än dig!

uber gratis

Du har säkert hört talas om taxitjänsten Uber, men har du testat den ännu? Det är en otroligt smidig tjänst där du bokar och betalar för din resa direkt i appen på din smarttelefon. Billigare än taxin … Just nu kan du få 100 kr i rabatt om du laddar ner appen och testar en resa. Om du bara behöver åka en kort väg som kostar mindre än 100 kr så kan du alltså göra det gratis.

Här finns Uber
Du som bor i landets storstäder har i vanliga fall inga problem med att hitta en Uber-bil. Läs mer och se var du kan hitta Uber genom att klicka på länken här nedan. Och koden som du måste använda för att få en gratistur i samband med att du registrerar dig och gör din första resa är ”uberfafof”.

Få fler rabatter på Uber-resor
När du väl har reggat dig och gjort din första resa med Uber får du en egen personlig kod som du kan ge till dina vänner. Om de använder din kod får du en till rabatt som tack för att du värvade en vän.

Om du vill ha en sådan kod redan nu kan du pröva att använda koden ”kimw1713ue”. Men se till att du är snabb, för just denna kod kan bara användas en gång och om någon annan hinner före och tar den så är det försent. Och tänk på att dessa koder endast fungerar när du registrerar dig för Uber för första gången.

ica fitness

Du som har ett Ica-kort vet säkert hur många förmåner det för med sig varje vecka. Du som inte har ett Ica-kort kommer snart att få reda på det! Det finns rabatter och erbjudanden inom i princip alla kategorier du kan tänka dig, men för den här artikeln har vi valt hälsa och fitness.

Om vi börjar med gammal hederlig träning så finns det just nu ett erbjudande där du kan få 40 % rabatt på ett träningsprogram framtaget av den före detta proffsboxaren och kändisen Paolo Roberto. Istället för att betala 311 kr pröjsar du bara 186 kr – vilket är Ica-priset.

En annan rabatt som kan vara intressant för dig som behöver hålla extrakilona i schack är 5 % rabatt hos ViktVäktarna. De är kända för att ta fram en daglig kosthållning där du räknar poäng för varje sak du stoppar i dig – på så sätt får du total kontroll på ditt energiintag.

Det finns även erbjudanden som gäller gym, gruppträning och kondition. Det bästa är nog om du själv klickar dig in till Icas sajt så kommer du se allt de har att erbjuda för den hälsomedvetne individen.       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Gratorama casino