De bästa gratisgrejerna

I år öppnade Liseberg sin Håkan Hellström-utställning där besökare kan uppleva hela Håkan karriär och lite till. Dock var det tidigare så att du först var tvungen att betala inträde till Liseberg, och sedan på det inträde till Håkan Hellström-utställningen. En inte alltför populär kombination enligt nöjesfältets besökare som svek utställningen.

Men nu blir det andra bullar, eftersom Liseberg från och med i fredags skippade inträdesavgiften till Håkans värld. Det betyder att du nu bara behöver betala inträde till Liseberg! Känn ingen sorg för mig Göteborg, för nu är det gratis att besöka stadens legend!

Själva utställningen är en häftig upplevelse med interaktivitet och möjlighet för fans att verkligen grotta ned sig i Håkans värld. Till exempel kan du studera hans scenkostymer på riktigt nära håll, sjunga karaoke till dina favoritlåtar och spana in diverse instrument som använts av honom.

Det officiella namnet på utställningen är ”Klubbland”. Både den och resten av Liseberg har öppet hela sommaren, så du som bor i eller nära Göteborg (och är Håkan Hellström-fan såklart) ska definitivt ta en tur förbi!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentarer

Kommentera med Facebook

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Gratorama casino