De bästa gratisgrejerna


kök

Letar du efter kök?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om kök.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

Sälj dina prylar gratis

Visst har du väl också gamla prylar som nästan aldrig används, och som ligger och skräpar där solen inte kommer åt dem? Du kan antingen ge bort dem till verksamheter som exempelvis Fritidsbanken, eller så kan du håva in en slant själv genom att sälja.

Går du till internationella sajter som eBay exponerar du visserligen dina saker för (potentiellt) miljontals användare, men då blir du dels påtvingad PayPal som betalningsmetod, och dels kostar det att låta en annons ligga uppe. På Fyndtorget däremot kostar det ingenting, och du har en publik på fler än 100 000 personer.

Du kan sälja, byta, köpa eller skänka. När du lägger in din gratis annons väljer du även en kategori som måste matcha produkten du vill sälja eller köpa (oroa dig inte, det finns massor av kategorier att välja bland). Även du som har företag kan nyttja Fyndtorgets tjänster.

Är du på jakt efter nästa klipp ska du definitivt inte underskatta Fyndtorget. Det är bara att använda sajtens inbyggda sökmotor och köra igång.

Det finns vissa saker som inte får säljas på Fyndtorget, till exempel får du inte sälja eller köpa husdjur. Alkohol, bantningspreparat och uthyrning av lägenheter utomlands tillåts heller ej.

spontex produkt hos toluna

Förra året introducerade Toluna en ny produkt varannan vecka, men i år har de ökat tempot till en produkt varje vecka! Företaget Spontex har en rengöringsduk för alla ändamål, och du kan bli en av 370 produkttestare som får prova att använda och utvärdera den.

Den fina med denna produkt är att den fungerar till så mycket. Du kan dels använda den som en fuktig trasa och torka rent dammiga prylar, men också torka upp blöta och fuktiga ytan som en torr rengöringsduk. Är du i städtagen passar Spontex rengöringsduk perfekt.

För att få chansen att bli produkttestare hos Toluna bör du utföra så många av deras undersökningar du kan. Om du inte har registrerat dig hos dem än kan du göra det med hjälp av länken här nedanför. Det här erbjudandet varar fram till och med den 19 februari, alltså en vecka från och med idag.

Lite mer om rengöringshandduken då. Den är 34 x 53 cm, så den är ganska stor. Den finns i färgerna grönt, blått och rosa, och det finns tio stycken av dem i varje förpackning. Tänk på allt detaljer om du blir utvald att produkttesta!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
möbler från furniture box

Nu när mörkret faller på känns det lite extra trevligt att få det ombonat i hemmet. Vad sägs om att vinna en fin heminredning lagom till 2018, med ett värde av hela 10 000 kr? Observera att det här är en separat tävling och att inga av de varumärket som nämns i samband med den är med och sponsrar.

Om du har besökt Gratis.se tidigare känner du säkert igen upplägget: du anger några personuppgifter samt svarar på några frågor, sedan är du automatiskt och gratis med i tävlingen. För att vara med måste du vara minst 18 år och bosatt i Sverige.

Det varumärke du kan vinna möbler från heter Furniture Box. De har vunnit utmärkelse för ”Årets e-handlare hem och trädgård 2016”, så även om du inte hört talas om dem tidigare kan du slappna av – det här är rejäla doningar! De har fler än 400k nöjda kunder, öppet köp i ett helt år och gratis frakt. Det blir inte mycket bättre!

Om du går med i tävlingen måste du vara medveten om att den varar ända fram till årets slut. Om du skulle vinna kommer du alltså inte få priset förrän i början av nästa år.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Skaffa dig din egen fotobok med recept!

Ica kör just nu en kampanj ihop med Photobox och de erbjuder dig en Fotobok Prestige utan kostnad. Porto tillkommer dock, men det kan det vara värt! För att ta del av det här erbjudandet måste du skapa ett konto före den 27 augusti 2017.

Det har aldrig varit så populärt och trendigt att laga mat som det är nu. Alla vill se matlagningsprogrammen på tv och bli hemmets egna mästerkock. Om du hör till dem och dessutom vill sätta lite extra grädde på moset i ditt kök med en fotobok över dina recept så har den en god chans nu.

Klicka dig vidare till sidan för erbjudandet och signa upp dig där för att få hem fotoboken. Det hela är lika enkelt som 1, 2, 3. Först loggar du in med dina användaruppgifter som du har skapat, därefter kan du kopiera över bilderna som du vill ha med i boken. Sist men inte minst anger du rabattkoden i kassan för att ta del av din rabatt. Koden får du i samband med att du skapar ett konto.

Ha det så kul med att skapa din egen fotobok och lycka till i köket! Om inte annat så kanske du imponerar på vännerna med din bilder.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

bostadsannons andrahand

Med tanke på dagens bostadsbrist blir det allt populärare att hyra ut i andrahand. Att hitta lämpliga hyresgäster är dock inte det lättaste. En del använder sitt sociala nätverk till sin fördel, men har man inget sådant blir det till att annonsera. Kanske i lokaltidningen, eller kanske hos bostadsportal.se!

Hos bostadsportal.se är det nämligen helt gratis att lägga ut en annons och fiska efter potentiella gäster. Du får visa/fylla i detaljerade uppgifter, ladda upp bilder och skapa ett konto – helt gratis! Vill du kan du även hyra ut i förstahand, även om vi tror att bostadsägare kanske inte håller till på Gratis.se …

Söker du själv bostad? Då kan du använda bostadsportal.se för att hitta din nästa hyresrätt också. Du har kraftfulla filtreringsverktyg till ditt förfogande, och hittar du inte en bostad här lär du inte göra det någon annanstans heller. Ja, såvida du inte har kontakter förstås.

Hela sajten är superlätt att navigera, och det krävs inte att du är medlem i någon bostadsförening för att få använda dess funktioner. Lägg ut din gratis annons för ett andrahandskontrakt idag!

Campadre är en onlinebutik som säljer allting från herr- och dammode till väskor och heminredning. Är du ute efter något till familjen är det med andra ord här du ska leta. Påpassligt nog har Campadre en otrolig rabatt som spänner över nästan hela deras sortiment, och det är inga dåliga rabattsatser det bjuds på heller!

Eftersom det är stor lagerrensning ligger alla reor på minst 80 %, och vissa når till och med upp till 93 %. Nu tänker du kanske ”Jaha, men frakten måste jag ju ändå betala för vad jag än köper.” Nej! Inte om du gör din beställning nu under helgen. Använd bara koden ”ffaug” när du lägger din beställning så står Campadre för frakten åt dig. Kom också ihåg att fri frakt endast gäller om du köper varor för 400 kr eller mer.

För att få se sortimentet måste du registrera ett konto hos Campadre, men det är varken konstigare eller svårare än att skapa login hos en annan butik. Om du inte redan har upptäckt Campadre som shoppingoas är det dags att göra det nu!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna

Testa spelet Vikings: War of Clans