De bästa gratisgrejerna


tabletter

Letar du efter tabletter?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om tabletter.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

blåbärsextrakt 60 tabletter

Om du inte har möjligheten att plocka egna blåbär (och det har de flesta inte) kan detta gratis blåbärsextrakt från Efi göra susen. Eller OK, det är inte HELT gratis eftersom du måste betala för frakten för att få hem paketet. Blue, som produkten kallas, kommer i form av tabletter som innehåller rent blåbärsextrakt.

Nu tänker du kanske att du lika gärna kan köpa en burk blåbärssylt nästa gång du är och handlar, men den innehåller ju inte bara blåbär utan en hel del socker också, plus (troligtvis) förtjockningsmedel och lite annat smått och gott. Den här gratisasken innehåller 60 tabletter, och två tabletter rekommenderas som daglig dos. Blåbärsextrakt är nämligen bra för synen och magen.

När du beställer gratispaketet här kommer du att bli abonnent per automatik, men det finns inget bindande avtal eller något sådant. Här är det viktiga att du måste säga upp prenumerationen inom två veckor efter det att du mottagit ditt första paket från Efi. Nu är det ju dock så att det här inte är någon dålig produkt, så om du vill fortsätta betalar du 439 kr varannan månad.

Eftersom tabletterna inte innehåller massa annat skräp är de perfekta för dig som behöver få dig viktiga ämnen som finns i blåbär, men som av olika anledningar inte kan få tag på bäret.

blåbärsextrakt 60 tabletter

Äntligen har vi ett till gratiserbjudande till dig! Den här gången handlar det om blåbärsextrakt med det passande namnet Blue. Så här års är det ju som bekant ganska svårt att hitta bär i skog och mark, men det kan fortfarande vara viktigt att få i sig rätt ämnen. Med det här erbjudandet får du hem en ask med 60 tabletter, och det enda du behöver betala för är portot som går på 39 kr. Asken i sig är gratis!

Vad är det då som är så bra med blåbärsextrakt? Jo, det innehåller antioxidanter som håller dina celler friskare. Dessutom hjälper blåbär till att hålla en normal blodcirkulation kring ögat, och oavsett vad i kroppen det sker så är det viktigt att blodet cirkulerar ordentligt.

Ett annat område där blåbär gör nytta är magen. Magen kan ibland ses som vår ”andra hjärna” då den faktiskt kan styra vissa av våra funktioner (annars är det som bekant hjärnan som styr allting).

Men nog om nyttigheterna, vilka villkor gäller nu när smakprovet med de 60 tabletterna är gratis? Det enda luriga är att du blir abonnent. Det betyder att du kan fortsätta få hem produkter och tvingas betala om du inte avsäger dig abonnemanget i tid. Du måste säga upp det inom två veckor efter att du fått startpaketet.

mentos

Nu är Toluna – sajten för alla som gillar att testa produkter gratis och sedan recensera dem – tillbaka med ett nytt erbjudande för en ny produkt. Den här veckan har du chansen att testa ett paket av Mentos Rainbow.

Både för nya och gamla medlemmar
Detta erbjudande gäller både för nuvarande och framtida medlemmar hos Toluna, så om du inte är medlem ännu är det bara att följa länken och registrera dig hos Toluna gratis och därefter anmäla dig för ditt paket av Mentos Rainbow. Erbjudandet gäller under perioden 1–8 maj 2017, och det finns 350 paket av Mentos som ges ut helt gratis, så snabba dig på så att du inte missar det. När du väl har anmält dig kommer du förhoppningsvis att väljas ut och bli en av de personer som får ett färgglatt testexemplar hem i brevlådan.

Mentos Rainbow är en färgexplosion
Mentos är en av de största tillverkarna av mintpastiller, och med Rainbow Mentos har de försökt prova något nytt. I paketet får du smaker av vattenmelon, körsbär, apelsin, hallon, druvor, ananas och jordgubbar. En pastill innehåller 10 kalorier, så de kommer inte sätta käppar i hjulen för din diet heller. Missa inte ännu ett Toluna gratis erbjudande!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna

Testa spelet Vikings: War of Clans