De bästa gratisgrejerna

10 och 20 % rabatt hos Babyface hudvårdsprodukter

Erbjudandet gäller inte längre 05/08/2019 rabatt på produkter
babyface hudvårdsprodukter rabatt

Du vet den där underbara känslan när man sköljt ansiktet i vatten efter en varm dag på kontoret eller hemma? Babyface säljer hudvårdsprodukter för både män och kvinnor, och nu har de upp till 20 procent rabatt på vissa saker.

Filorga – 20 % rabatt
Filorga har specialiserat sig på produkter mot åldrande (alltså, du åldras ju alltid men inte lika synligt!), något som de faktiskt sysslat med i 30 år! De har bland annat fillers som inte kräver kirurgi, kemisk peeling och två olika hudvårdsserier. Filorgas produkter är internationellt erkända och säljs i 60 olika länder världen över. Här är några exempel på produkter som du kan skaffa till 20 procent rabatt (ordinarie priser inom parentes):

  • Time filler: 519 kr (649 kr)
  • Foam Clenser: 175 kr (219 kr)
  • Sleep & Lift Night Cream: 580 kr (725 kr)

De flesta peelingar – 10 % rabatt
Rensa bort döda hudceller och få huden att kännas frisk och fräsch varje morgon! Med många olika produkter inom peeling och exfoliering kan du göra något åt följande problem:

  • Akne
  • Eksem
  • Finnar
  • Fet och oljig hy
  • Rynkor

Rabatten gäller inte för alla peeling-produkter, till exempel inte för produkter från Dr Dennis Gross. Men det mesta av Babyface peeling-sortiment inkluderas. Du har möjlighet att betala på 14 dagars faktura om du vill. Det här erbjudandet gäller fram till och med den 11 augusti 2019.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid