De bästa gratisgrejerna

10 % på allt hos Cocoo

31/08/2019 rabatt på produkter
cocoo smycken

Är du ute efter smycken eller accessoarer är det hos Cocoo ditt mecka, åtminstone så länge du rör dig inom Nordens gränser. Men de har inte bara gnistrande stenar och lyxiga accessoarer i sortimentet, du kan hitta kläder, solglasögon och makeup också. Och precis allting får du tio procent rabatt på med den här koden: ”MINUS10”.

Förutom denna kampanj, som varar under resten av 2019, kan du också räkna med följande förmåner hos Cocoo:

  • Alltid gratis frakt vid beställningar över 300 kr
  • Smycken utan nickel
  • Få dina varor först, betala sedan med Klarna faktura

Om du beställer produkter från Cocoo under 300 kronor landar frakten på 29 kronor. För att handla på faktura måste du vara folkbokförd i Sverige och naturligtvis över 18 år. Varför inte ta en titt åtminstone, du kanske blir bländad av en silverring eller vill visa uppskattning till en god vän med en ”goodiebox” som innehåller hemliga produkter till ett värde av 500 kronor.

Cocoo startade verksamheten 2005, och ägs av Coco-Jacuel Robertson som både designar egna kollektioner och ständigt spanar efter trender internationellt. Cocoo levererar bra produkter till ännu bättre priser och det här erbjudandet gäller inte bara dig som är ny kund – det gäller alla som klickar på länken här nedan och använder koden här ovan!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid