De bästa gratisgrejerna

100 kr rabatt på svampväska hos SmartaSaker

25/08/2019 rabatt på produkter
svampväska från smartasaker

Nu när hösten är i antågande är det många landsbygdsbor som ger sig ut i skogen för att plocka svamp. Särskilt i år då det på sina håll kommit väldigt mycket regn, vilket de flesta svampar gillar. En del lägger svampen direkt i en hink, eller så tar man med sig en plastpåse. Problemet med båda dessa alternativ är att de inte ger svampen i botten någon ventilation, och dessutom kan du inte se om insekter kravlar omkring där nere.

Den här smarta svampväskan rymmer tio liter, men ändå väger den bara 100 gram. Den är även utrustad med en smart liten karbinhake som gör att du kan hänga den på en vanlig ryggsäck. Det som är så bra med väskan, förutom att den är rymlig och samtidigt lätt att bära med sig, är att den har nät på sidorna vid bottnen. På så sätt får alla svamp ventilation plus att du får insyn (bra mot insekter eller annat som inte ska befinna sig bland skogens guld).

Du får svampväskan för 155 kronor (ordinarie pris 255 kronor). Dessutom har SmartaSaker rabatt på en ryggsäck med utmärkt stöldskydd. Denna får du för 750 kronor istället för 895 som är det vanliga priset. Beställer du för minst 500 kronor får du gratis frakt, annars kostar det 39 kronor för svampväskan. Vi vet inte hur längre det här erbjudandet gäller, så passa på medan tid finns!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid