De bästa gratisgrejerna

100 kr värdecheck på upplevelser

02/06/2017 rabatt på resor

Marsipan och choklad är en suverän kombination i vanliga fall, eller hur? Om du dessutom kombinerar dessa med en billig upplevelse blir det hela ännu bättre. Så här gör du för att kamma hem en superkombo med en näst intill gratis upplevelse.

Ät choklad och få billigare upplevelser
Vår favoritdansk måste vara chokladföretaget Anthon Berg, som producerar fantastiskt god choklad, även om det kostar som det smakar. Nu har dansken en kampanj ihop med sajten upplevelse.com där alla som köper sex stycken marsipanbröd och skickar in fotobevis på kvittot får ett presentkort på 100 riksdaler, som kan användas på tidigare nämnda sajt. Det finns dock ingen upplevelse som kostar hundra kronor eller mindre, så en helt gratis upplevelse blir det inte. Om du inte vill spendera pengar själv har du i alla fall fått en present som du kan ge bort nästa gång någon fyller år.

Från spökvandring till Lamborghini
Upplevelserna som du kan välja mellan är allt mellan ölprovning och spökvandring till mer dyra och sofistikerade upplevelse som att köra en Lamborghini eller flyga luftballong över stan. Kolla in på hemsidan för att få lite skön inspiration för en så gott som gratis upplevelse.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna