De bästa gratisgrejerna

7 gratis VPN-tjänster som faktiskt fungerar

29/06/2019 gratis tjänster
gratis vpn som fungerar

Om du gjort en snabb googling och testat gratis VPN-tjänster förut känner du säkert till att de inte är helt gratis. Helt plötsligt, efter en viss tids användning, ska tjänsten ha betalt. Eller så fungerar tjänsten dåligt och är opålitlig och långsam. Men du behöver faktiskt inte betala för VPN, du behöver bara hitta rätt tjänst!

Det hjälper vpnmentor till med! De har tagit sig tiden att testa massor med olika tjänster, och resultatet är sju pålitliga och snabba VPN-tjänster som inte förråder dig kort efter att du laddat ned dem.

Det som normalt sker med de flesta gratis VPN-tjänster är att gratisversionerna försämras så pass mycket att de knappt går att använda. Tanken är förstås att du ska betala för fullversionen, men det behöver du alltså inte göra om du väljer rätt tjänst hos vpnmentor!

Med de VPN-tjänster som vpnmentor rekommenderar kan du räkna med att komma åt Netflix och andra liknande tjänster som använder sig av IP-block (man kan bara se svenska filmer om man har svenskt IP-nummer och så vidare). Klicka på den röda knappen här för att hitta den bästa VPN-tjänsten för dig som garanterat är gratis.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid