De bästa gratisgrejerna

Gratis Bilder

Letar du efter gratis bilder?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis bilder.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

framkalla gratis bilder hos myfujifilm

”Vem tusan framkallar bilder dag” kanske du tänker. Och visst, det finns inte så mycket användning för pappersbilder nu när man kan nå hur många som helst bara genom att ladda upp en bild på valfri plattform på nätet. Men! Helt meningslösa är de klassiska pappersfotona ändå inte, vilket myFUJIFILM nu vill bevisa med den här kampanjen.

Pappersfoton går till exempel att rama in eller klistra upp. Vi är säkert inte de enda som har minnesvärda fotografier uppsatta på arbetsplatsen, på kylskåpet eller andra platser som vi besöker ofta. Med det här erbjudandet behöver du endast betala för portot, och det ligger på blygsamma 49 kr. myFUJIFILM är så övertygade om att du kommer gilla deras tjänst att de ger bort dessa 50 bilder gratis.

När du provat gratistjänsten (gäller endast en gång per hushåll) kanske du vill upptäcka mer av vad myFUJIFILM har att erbjuda esteten inom dig. De kan bland annat skapa almanackor och förstoringar, och om du tar dina foton med en klassisk kamera kan de förstoras utan att bli pixliga som digitala bilder med begränsad upplösning blir.

Enda kravet för att ta del av det här erbjudandet är att du måste logga in och bli medlem, men det är naturligtvis gratis.

Skriv ut en inbjudan till halloween

Snart är det halloween och vi tänkte försöka köra lite halloweentema här på gratis.se, och lista saker som har anknytning till halloween och som inte kostar något. Först ut är ett tips på var du hittar roliga och gratis inbjudningskort.

Om du är på väg att anordna en halloweenfest, eller har barn i huset som du ska fixa kalas åt, kan du snabbt och enkelt skriva ut några gratis inbjudningskort med halloweentema, som du sen enkelt fylls i och skickas ut. I dag när allt skickas via e-post kan det vara uppskattat att få ett riktigt inbjudningskort, vilket är ett tecken på att något brytt sig och tagit sig tid, i stället för att bara slänga iväg ett mail till en grupp personer.

Det finns så klart många ställen på nätet som du kan hitta inbjudningskort, men vi har funnit ett favoritställe som har kort på svenska, vilket inte är lika vanligt. På Kalasguidens hemsida hittar du ett gäng trevliga (och lite läskiga) kort med halloweentema, men det finns också kort som du kan använda vid andra högtider, som kräftskiva, dop och mycket annat. Ta en titt och se om det är något du gillar bland alla gratis inbjudningskort, och få lite extra halloweenstämning på köpet.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

pixabay gratis bilder

Det här med upphovsrättsskyddat material är inte alltid det enklaste. De flesta bilder du googlar fram är faktiskt inte tillåtna att använda publikt, till exempel till företaget, på webbsajten eller till reklamkampanjen. Dock finns det ett flertal sajter som tillhandahåller tusentals gratis bilder att använda som du vill, och du behöver inte betala någon avgift för att börja använda dem.

pixabay finns inte bara gratis bilder att ladda ned, det finns även gratis film. Då menar vi förstås inte långfilmer nu, utan kortare klipp som kan användas för att på ett kraftfullt sätt förmedla ett budskap.

Om du inte känner för webbversionen finns det gratis appar till både iOS (iPhone) och Android. Med dessa kan du använda pixabay när som helst, vilket nästan är ett krav i dagens aktiva samhälle. Det finns naturligtvis en sökfunktion som gör att du hittar precis de bilder du vill ha snabbt och lätt. Just sökfunktionen påminner faktiskt om Googles egen, så den är riktigt bra och mycket kraftfull.

Det är inte heller bara vanliga skärmdumpar eller foton du kan få hos pixabay, de har även ett urval av vektorgrafik för dig som jobbar med tryck och annonser. Börja ladda ned gratis bilder idag från pixabay!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid