De bästa gratisgrejerna

Gratis Hundmat

Letar du efter gratis hundmat?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis hundmat.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

låt din hund testa ny mat

Den här hundmaten från Purina är inget vanligt foder. Det är speciellt anpassat för äldre hundar för att se till att de får alla näringsämnen och alla mineraler som de behöver, bland annat för att hålla lederna friska (något gamla hundar ofta får problem med).

Det här är en gratiskampanj som anordnas av Smartson tillsammans med Purina som står för hundfodret. Totalt kommer 1 000 hundar att väljas ut, och vill du att din jycke ska bli en av dem måste du visa ditt intresse innan den 15 maj, det vill säga nu på tisdag.

En ”gammal hund” definieras som sju år (mellanstor eller stor) eller nio år (liten). Som bekant brukar små hundar leva några år längre än stora.

Om du blir utvald kommer du få hem två säckar hundfoder på 3 kg styck. Din uppgift blir inte bara att mata din hund, utan även att dela bilder och videor för att visa framgången. Platsen där du delar dina upplevelser delas i sig av andra testpiloter, så du kan själv se hur det går för de 999 andra!

Klicka på länken här nedanför, fyll i relevanta uppgifter och glöm inte att bocka ur rutorna om du inte vill ha nyhetsbrev och reklam från Smartson.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
ICA bjuder på djurartiklar

ICA har ett supererbjudande till dig som har hund eller katt och funderar på att mata din lilla vän med något nytt. Fram till slutet av 2017 kan du ladda hem en kupong och få gratis hundfoder eller kattsnacks. Allt som krävs är att du har ett ICA-kort.

ICA vill naturligtvis också casha in på ditt husdjur, och erbjuder dig (eller snarare ditt husdjur) att prova en av deras produkter. Detta får du göra med 100 procents rabatt (ja, det betyder gratis hundfoder och kattmat), så börja med att klicka på knappen nedan för att komma till ICA:s erbjudande. Väl där har du fyra olika produkter att välja mellan – två för hundar och två för katter. Väljer du exempelvis gratis hundfoder finns det dessutom några underkategorier beroende vilka smaker du vill ha.

Om hunden eller katten redan är proppmätt kan du i stället för hundfoder och kattsnacks få påsar för att plocka upp efter din hund, eller varför inte ladda ned kupongen för gratis ICA Premium kattsand på sex liter eller ICA:s kattströ av trä- och växtfiber på hela 10 liter. Kupongerna kan du ladda ner under perioden 15 november–31 december 2017. De är sedan giltiga för inlösen fram till den 31 januari 2018. Smaklig måltid till alla hundar och katter där ute …

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Dags att ge jycken godis

Erbjudandet gäller inte längre 05/09/2017 gratis hundmat
Kupong på Doggy hundgodis

Varje dag under september 2017 delar Doggy Hundgodis ut 100 kuponger som du kan lösa in mot gratis hundmat, eller hundgodis rättare sagt. Först med handen i kvarn, eller vad man säger …

Då och då dyker det upp erbjudande om gratis hundmat eller andra gottesaker till hunden. Just nu under september är ett sådant eftersom du kan bli ägare till en av 100 kuponger som dagligen ges ut. Det är Doggy som är de generösa givarna den här gången, och du kommer till kupongen genom att klicka på knappen längst ner, efter texten.

Som vanligt när gratisprylar eller kuponger släpps lösa försvinner de rätt snabbt, så det kan hända att du får ett meddelande att kupongerna är slut när du klickar dig vidare. Bli inte arg på oss och ge inte upp för det kommer nya med jämna mellanrum. Ställ alarmet varje dag så du blir påmind och får en ny chans tills du får napp.

När du väl fått tag i din kupong tar du en promenad med hunden och löser in den (kupongen, inte hunden) i närmaste COOP-butik. Hemköp, Wilys, PrisXtra eller Matrebellerna funkar också bra. Lycka till i jakten på gratis hundmat och -godis! Din hund kommer inte tacka dig, men gilla dig lite bättre!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

petpro

Och du får första månaden gratis! Petpro ger pälsen näring och det lindrar även ömma leder och stelhet hos ditt äldre husdjur och därför rekommenderas det av veterinärer. Petpro ett förstklassigt kosttillskott, ja en riktig hälsoprodukt för ditt husdjur!

Ofta innehåller de flesta kosttillskott för lite fettsyror men se det gör inte Petpro, så det är en viktig orsak för att Petpro är ett förstklassigt kosttillskott som ditt husdjur kommer att må bra av. Pälsen blir glänsande och vacker av Petpro ett förstklassigt kosttillskott som ditt djur kommer att känna stor skillnad av att använda, och det är en god produkt som ditt djur äter med glädje!

Din hund får ökad rörelse och blir mer flexibel och ni kan leka tillsammans och du kan se hur din hund eller katt springer och sträcker ut av välbehag! Många hunduppfödare använder Petpro just för att det innehåller dessa fina egenskaper. Med detta erbjudande erbjuds du att bli prenumerant, och du kan inom två veckor efter det du fått prov-paketet med Petpro meddela om du inte önskar denna prenumeration där du får en leverans varje månad så länge du själv önskar. Endast 237:90 kostar en förpackning Petpro inklusive frakt och porto.

Välkommen med din beställning!

Gratis mat för din hund

Erbjudandet gäller inte längre 28/04/2017 gratis hundmat

gratis hundmat

Nu är det väl dags att ge din hund något extra igen? Just nu är Purina ProPlan så säkra på att din hund kommer att älska deras hundmat, att de skickar ut provexemplar som räcker i 4 veckor. Det handlar om gratis hundmat, så varför inte anta utmaningen?

Så här går det till
Företaget lovar ett extra näringsrikt foder som din hund kommer att sluka direkt. Dessutom kommer de att skräddarsy fodret utifrån dins hund storlek och aktivitet, etc. Du fyller helt enkelt i lite grundläggande fakta om din hund samtidigt som du fyller i ansökningsblanketten för gratis hundmat. Alltså – registrera dig och din hund först, sedan får du ett mejl med mer info. Som om inte det vore nog skickar de även med en produktguide och en mätkopp som du kan använda för att ge din hund rätt mängd mat vid varje tillfälle.

Ge din hund något nytt
Erbjudandet gäller till och med den 1 juni 2017, eller när de har tagit emot 2 000 registreringar. Med tanke på hur generöst det är med gratis hundmat borde det gå snabbt – så skjut inte upp registreringen för länge. Vi hoppas att du, eller snarare din hund, kommer att gilla det nya fodret!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid