De bästa gratisgrejerna


gratis hundmat

Letar du efter gratis hundmat?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis hundmat.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


ICA bjuder på djurartiklar

ICA har ett supererbjudande till dig som har hund eller katt och funderar på att mata din lilla vän med något nytt. Fram till slutet av 2017 kan du ladda hem en kupong och få gratis hundfoder eller kattsnacks. Allt som krävs är att du har ett ICA-kort.

ICA vill naturligtvis också casha in på ditt husdjur, och erbjuder dig (eller snarare ditt husdjur) att prova en av deras produkter. Detta får du göra med 100 procents rabatt (ja, det betyder gratis hundfoder och kattmat), så börja med att klicka på knappen nedan för att komma till ICA:s erbjudande. Väl där har du fyra olika produkter att välja mellan – två för hundar och två för katter. Väljer du exempelvis gratis hundfoder finns det dessutom några underkategorier beroende vilka smaker du vill ha.

Om hunden eller katten redan är proppmätt kan du i stället för hundfoder och kattsnacks få påsar för att plocka upp efter din hund, eller varför inte ladda ned kupongen för gratis ICA Premium kattsand på sex liter eller ICA:s kattströ av trä- och växtfiber på hela 10 liter. Kupongerna kan du ladda ner under perioden 15 november–31 december 2017. De är sedan giltiga för inlösen fram till den 31 januari 2018. Smaklig måltid till alla hundar och katter där ute …

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Kupong på Doggy hundgodis

Varje dag under september 2017 delar Doggy Hundgodis ut 100 kuponger som du kan lösa in mot gratis hundmat, eller hundgodis rättare sagt. Först med handen i kvarn, eller vad man säger …

Då och då dyker det upp erbjudande om gratis hundmat eller andra gottesaker till hunden. Just nu under september är ett sådant eftersom du kan bli ägare till en av 100 kuponger som dagligen ges ut. Det är Doggy som är de generösa givarna den här gången, och du kommer till kupongen genom att klicka på knappen längst ner, efter texten.

Som vanligt när gratisprylar eller kuponger släpps lösa försvinner de rätt snabbt, så det kan hända att du får ett meddelande att kupongerna är slut när du klickar dig vidare. Bli inte arg på oss och ge inte upp för det kommer nya med jämna mellanrum. Ställ alarmet varje dag så du blir påmind och får en ny chans tills du får napp.

När du väl fått tag i din kupong tar du en promenad med hunden och löser in den (kupongen, inte hunden) i närmaste COOP-butik. Hemköp, Wilys, PrisXtra eller Matrebellerna funkar också bra. Lycka till i jakten på gratis hundmat och -godis! Din hund kommer inte tacka dig, men gilla dig lite bättre!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

petpro

Och du får första månaden gratis! Petpro ger pälsen näring och det lindrar även ömma leder och stelhet hos ditt äldre husdjur och därför rekommenderas det av veterinärer. Petpro ett förstklassigt kosttillskott, ja en riktig hälsoprodukt för ditt husdjur!

Ofta innehåller de flesta kosttillskott för lite fettsyror men se det gör inte Petpro, så det är en viktig orsak för att Petpro är ett förstklassigt kosttillskott som ditt husdjur kommer att må bra av. Pälsen blir glänsande och vacker av Petpro ett förstklassigt kosttillskott som ditt djur kommer att känna stor skillnad av att använda, och det är en god produkt som ditt djur äter med glädje!

Din hund får ökad rörelse och blir mer flexibel och ni kan leka tillsammans och du kan se hur din hund eller katt springer och sträcker ut av välbehag! Många hunduppfödare använder Petpro just för att det innehåller dessa fina egenskaper. Med detta erbjudande erbjuds du att bli prenumerant, och du kan inom två veckor efter det du fått prov-paketet med Petpro meddela om du inte önskar denna prenumeration där du får en leverans varje månad så länge du själv önskar. Endast 237:90 kostar en förpackning Petpro inklusive frakt och porto.

Välkommen med din beställning!

gratis hundmat

Nu är det väl dags att ge din hund något extra igen? Just nu är Purina ProPlan så säkra på att din hund kommer att älska deras hundmat, att de skickar ut provexemplar som räcker i 4 veckor. Det handlar om gratis hundmat, så varför inte anta utmaningen?

Så här går det till
Företaget lovar ett extra näringsrikt foder som din hund kommer att sluka direkt. Dessutom kommer de att skräddarsy fodret utifrån dins hund storlek och aktivitet, etc. Du fyller helt enkelt i lite grundläggande fakta om din hund samtidigt som du fyller i ansökningsblanketten för gratis hundmat. Alltså – registrera dig och din hund först, sedan får du ett mejl med mer info. Som om inte det vore nog skickar de även med en produktguide och en mätkopp som du kan använda för att ge din hund rätt mängd mat vid varje tillfälle.

Ge din hund något nytt
Erbjudandet gäller till och med den 1 juni 2017, eller när de har tagit emot 2 000 registreringar. Med tanke på hur generöst det är med gratis hundmat borde det gå snabbt – så skjut inte upp registreringen för länge. Vi hoppas att du, eller snarare din hund, kommer att gilla det nya fodret!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Testa spelet Vikings: War of Clans