De bästa gratisgrejerna

Gratis Kläder

Letar du efter gratis kläder?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis kläder.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

podab tvättmaskin och torktumlare

Det är inte ofta ett och samma erbjudande innehåller TVÅ gratis saker på samma gång! Företaget PODAB sysslar med allt som har med tvätt att göra, men du kanske inte hört talas om dem. I sådana fall lär du göra det nu, för de erbjuder följande:

  • 1 par gratis strumpor
  • 1 gratis tävling där du kan vinna en tvättmaskin och en torktumlare

För att vara med i tävlingen behöver du bara klicka på länken här nedanför och sedan göra följande:

  • Beställ ett par strumpor gratis, betala endast för frakten
  • Fixa en kreativ bild eller video på strumporna
  • Posta bilden eller videon på din egen Facebook-sida och se till att göra inlägget offentligt
  • Använd hashtaggen ”PODABharlösningen” på din bild
  • Gilla PODABs Facebook-sida

Men vad nu? Har du inget Facebook-konto? Ingen fara! Du kan mejla ditt bidrag direkt till PODAB också, så lägger de upp på sin Facebook-sida. Alla kan vara med!

Strumporna du beställer finns i färgerna blå, grå och rosa. De är så kallade ”en storlek passar NÄSTAN alla” (38–44). Tävlingen varar fram till den 14 oktober, och det kombinerade värdet på tvättmaskinen och torktumlaren är hela 61 000 kr. Det är alltså inga dåliga grejer du kan vinna här!

gratis löparjacka med aktiv träning

Om vårvädret ska behaga visa sig nu i april så är det också dags att sticka ut i joggingspåret och bränna lite fläsk. Eller ja, dåligt väder är ju ingen anledning att sitta inomhus! Det visar den här löparjackan som du får på köpet då du beställer tre nummer av tidningen Aktiv Träning.

När det gäller själva beställningen kan du välja mellan två olika paket. Löparjackan följer med båda två, så där behöver du inte oroa dig. Det enda som skiljer alternativen åt är antalet tidningar:

  • Tre tidningar + löparjacka för 149 kr inklusive frakt
  • Sex tidningar + löparjacka för 249 kr inklusive frakt

Du sparar drygt 100 kr extra på alternativ två. Löparjackan finns (just nu i alla fall) i storlekarna L, XL och XXL. Om detta verkar intressant är det bara att beställa via länken här nedan så kan du betala med bankkort, banköverföring (Nordea och Handelsbanken) eller faktura. Observera att den sistnämnda metoden kostar 15 kr extra.

Som vanligt när det gäller den här typen av erbjudanden kommer du automatiskt bli prenumerant på tidningen, i det här fallet då Aktiv Träning. Vi på Gratis.se tycker det är lite fult att utforma villkoren på det sättet, men det är åtminstone ingen bindningstid här så du kan avsäga dig tidningen när du vill.

Vad sägs om att kunna fylla på lagret med gratisprylar? Du kanske saknar en motionscykel, behöver ett soffbord eller helt enkelt bara en hylla till din spelsamling? Att köpa möbler eller andra prylar är normalt sett en dyr historia, men tack vare Bjussa.se blir det så billigt som det kan bli – nämligen gratis!

Det är förvånansvärt enkelt att fixa hem det man vill ha. Processen börjar med att privatpersoner lägger ut annonser på Bjussa.se med saker som kanske blivit lite naggade i kanten och svåra att sälja. Det kan vara en garderob som saknar dörrar, men som ändå fungerar utmärkt som en hylla. Hela idén är att vi ska slänga mindre och återanvända mer.

Du som vill ha något måste hämta prylen eller produkten, det vill säga stå för frakten. Det är dock det enda som krävs av dig, annars är det bara att ta kontakt med ”säljaren”.

Det som är så bra med Bjussa.se är att de i princip täcker alla områden i hela landet, från Norrbotten till Skåne. Dessutom har du många olika kategorier att välja på – du anar inte hur många saker vanligt folk vill bli av med!

Låna flytväst gratis i Kungsbacka

Erbjudandet gäller inte längre 15/07/2017 gratis kläder

Kungsbacka ligger på västkusten, och bor du där är du säkert väl medveten om den vackra skärgården (Gottskär till exempel) och den seglarvänliga kusten. Om du vill ut med båten under varma dagar passar det därför bra att Kungsbacka kommun lånar ut flytvästar helt gratis!

Det enda du behöver göra är att promenera bort till ishallen och kontakta personalen som finns på plats där. Sedan fortsätter du till Kungsbacka Sportcenter där själva flytvästarna finns (ishallen är en del av Kungsbacka Sportcenter). Totalt finns det 60 västar för gratis utlåning. Det är inte särskilt många i förhållande till invånarantalet i Kungsbacka kommun, så se till att vara ute i god tid om du behöver ge dig ut till havs.

Något mer positivt är dock att flytvästarna finns i alla storlekar. Du kan max låna flytvästen under tre dygn, sedan måste du lämna tillbaka den. Planera därför båtresan med omsorg, så att du respekterar andra invånare som också behöver låna till semestern.

Du hittar kontaktuppgifter såsom mejl och telefon på Kungsbacka kommuns hemsida, och den når du enklast genom att klicka på länken här nedanför. Ha det så skönt ut till sjöss nu!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

gratis strumpor bambu

Prova två par Bamboo by Courlux strumpor gratis! De är extra mjuka och absorberar fyra gånger mer fukt än vanliga strumpor av bomull, och du kan bära dem både till jeans, en kostymbyxa eller till chinos, alltså vid alla tillfällen. Endast 39 kronor betalar du för portot.

Bamboo By Courlux strumpor är perfekta att bära för dig som har torra och känsliga fötter, eftersom de är så mjuka och följsamma! De är gjorda av hela 72 % bambu, 21 % polyester, 5 % polyamid och 2 % elastan och de är termoreglerande, miljövänliga och mycket behagliga att bära. Under sommartid känns de svala och på vintern håller Bamboo by Courlux strumpor dina fötter varma, vilket ju är väldigt bra egenskaper för en strumpa och passar för dig med dålig blodcirkulation i fötterna.

En annan av bambuns fina egenskaper är att den låter huden andas och är naturligt temperaturreglerande.
Bambun som används till våra strumpor är av en sort (Phyllostachys pubescens), som pandor inte äter.

Bamboo by Courlux strumpor är naturligt antibakteriella och bidrar till att dina fötter är luktfria och känns
fräscha. Strumpor som innehåller bambu håller färgen mycket längre än bomullsstrumpor, och givetvis är de förstärkta i häl och tå.

Bambun är en gräsväxt som växer snabbt, upp till 50 cm per dag, utan bekämpningsmedel eller konstgödsel
och är biologiskt nedbrytbart till 100 %, och den kan bli upp till 40 meter hög!

Vill du fortsätta som kund efter att du provat dessa underbart mjuka och sköna strumpor så kan du välja
mellan ett paket med tre par Bamboo by Courlux strumpor i svart, eller ett paket med ett par svarta, ett par marinblå och ett par i grått, för bara 129 kronor, direkt hem i brevlådan var fjärde månad eller med den intervallperiod du önskar. Även då till en kostnad av bara 39 kronor för porto. Välkommen att prova!

gratis strumpor

Lagom nu till våren och sommaren så får du två par sockor gratis om du blir medlem hos
Socks for Her! Du behöver bara betala 39 kronor för porto och expeditionsavgifter. Abonnerar du på Socks for Her så får du även en extra gåva med varje paket!

Du kan välja mellan storlekarna 35-38 eller 39-42. Våra strumpor designas i klassiska färger och tillverkas
i vår egen regi av 75% bomull och 22% elastán och naturligtvis är häl och tå förstärkta mot slitage med
insydda sömmar. Etiketten med International Oeko- Tex Association garanterar också att textilen som används vid tillverkningen av sockorna från Socks for Her är testade för skadliga ämnen och därför även hudvänliga.

Vi skickar dem direkt hem till dig när du beställer vårt mycket förmånliga startpaket med våra sköna och vackra sockor! Sockorna har en hög kvalitet till verkligt förmånligt pris, och du kan ändra storlek på dina strumpor när du vill och hoppa över en försändelse från Socks for Her om du känner för det.

Tanken är att det ska vara enkelt för dig som kund att beställa sockor och att ha kontakt med oss,
och för att använda den funktionen så loggar du in med ditt medlemsnummer och din internetkod som
du hittar på din faktura och på ditt bekräftelsebrev som du får för att du ska känna dig trygg när beställer varor från Socks for Her. Bekräftelsebrevet får du till din e-post.

Välkommen att beställa ditt introduktionserbjudande som är mycket förmånligt från Socks for Her!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid