De bästa gratisgrejerna

gratis produkter

Letar du efter gratis produkter?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis produkter.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

hundfoder till valp

Har du nyligen skaffat hund? Kanske en liten valp rentav? Då har du nytta av Valpresan som är ett nyhetsbrev där du matas med nytta råd och tips – perfekt för dig som inte riktigt är säker på hur man hanterar en ny hund. Det första du tänker på är förmodligen att gosa med den, men en valp kräver mycket tid (uppfostran) och uppmärksamhet.

Valpresan produceras av Doggy som kan det mesta om hundar. Om du accepterar att de börjar skicka nyhetsbrevet till dig får du ett gratisprov av Doggy Professional Valp som är hundmat speciellt framtagen till just valpar.

Doggy Professional Valp innehåller som de flesta andra djurfoder spannmål och resten från köttproduktion. Men Doggy har berikat maten med bland annat nypon (för C-vitamin) och lax (för omega 3-fetter). Slutprodukten är en varierad kost som faktiskt inte bara passar valpar, utan även dräktiga tikar. Fodret behöver inte läggas i blöt innan hunden hugger in på det, det kan serveras torrt också. Tänk bara på att doseringen varierar beroende på hur mycket din valp rör på sig.

Upptäck allt vad Doggy har att erbjuda dig som nybliven hundägare. Även rutinerade hussar och mattar kan lära sig något nytt!

framkalla gratis bilder hos myfujifilm

Idag tar de flesta korten med telefonen och förevigar sina minnen genom att lagra dem på datorn. Och visst är det smidigast så, men då går man samtidigt miste om allt roligt man kan göra med fysiska kort på riktigt fotopapper. Några idéer är tack- och grattiskort, almanackor och små tavlor att hänga på väggarna (som inte kräver strömförsörjning).

myFUJIFILM är så generösa att de bjuder på dina 100 första bilder som du väljer att framkalla hos dem. För att ta del av erbjudandet måste du fylla i rabattkoden ”GOOGLE100” innan du slutför ditt köp i kassan hos myFUJIFILM. Tänk också på att det kostar 59 kronor i frakt att få bilderna hemskickade.

Det finns alltså rätt många olika produkter som du kan beställa hos myFUJIFILM. Fotoböcker för historiska familjehändelser är en välbeprövad klassiker som kostar under hundralappen. Mobilskal är ett populärt alternativ som gör att du verkligen kan personifiera din lur med högupplösta bilder som ser riktigt bra ut i verkligheten (och inte bara på skärmen).

Du kan till och med trycka upp dina bilder på t-tröjor och muggar! Som du märker finns det en hel del intressanta alternativ som inte är möjliga i en digital värd på dator- eller mobilskärmen.

gratis hundfoder

Det är inte bara vi människor som ska vara noga med vad vi äter, hundar förtjänar lika mycket respekt! Hundfoder från Bozita har höga mängder svenskt kött, plus att det finns olika varianter att välja mellan. Just nu får du (eller din hund snarare) chansen att testa Bozita hundfoder helt gratis. Provförpackningen är bara på 100 gram och antalet prov är begränsat. Det betyder att du bör skynda dig om du ska få något!

De här olika varianterna kan du välja mellan:

Adult
Det här är standardutförandet som passar normala hundar med normala aktivitetsnivåer.

Sensitive Grain Free
Särskilt anpassat för – precis – känsliga hundar och dessutom helt fritt från spannmål.

Sensitive Single Protein
Väldigt lite animaliskt protein (endast lamm) gör även denna produkt särskilt anpassad för hundar med känslig mage.

Mother & Puppy
För valpar och andra unga hundar som växer, samt för tikar som är dräktiga.

Bozita är ett helsvenskt märke som tillverkar allt sitt foder i Vårgårda. Där är man väldigt mån om kvaliteten på det man producerar, och därför kommer nästan alla råvaror från Sverige. Endast foder som inte finns i tillräckligt stora volymer måste importeras.

gratis bensin hos ingo

Det här erbjudandet kanske inte är lika bra som Lokets lådchanser i gamla Bingolotto, men om du laddar ned INGOs app innan den 2 juni 2019 kommer du att få fem liter gratis bensin att fylla tanken med! Ladda bara ned appen så har du bensinen inom ett dygn!

INGOs app finns naturligtvis både på iPhone och Android, så det ska inte spela någon roll vilken telefon du har. Men vad kan du då göra med appen? Jo, hitta din närmaste INGO-mack såklart! Dessutom hjälper den dig att hålla koll på din bränsleförbrukning så att du inte bränner bort slantarna för snabbt. Du kan även använda appen för att tävla om mer bensin varje vecka, men då krävs det att du tankar regelbundet hos INGO.

Kort sagt finns det mycket gratisbensin att hämta här. För att vara med i tävlingen räcker det inte med att tanka, du måste även spela roliga spel där ditt resultat kommer att visas i en topplista. Grejen är att antal spelförsök beror på hur mycket du tankat (till en viss gräns, ingen kan spela hur mycket som helst).


maranutra bränn fett

OK, så namnet är inte helt lätt att uttala. Vi tror också att du hört ett sådant här löfte tidigare och är misstänksam mot produkter som lovar snabb viktminskning. Men det är inte riktigt det MaraNutra gör. Denna produkt hjälper till att förhindra att fett lagras i kroppen, och på så sätt blir det såklart svårare att gå upp i vikt. Som en liten bonus ökar även dina serotoninnivåer vilket får dig på bättre humör.

Om du är på bättre humör är det lättare att hålla igång med träningen. För naturligtvis är det så att det inte finns några snabba genvägar till en bättre hälsa. Det handlar om att ändra livsstil och mentalitet. Men det finns produkter som hjälper dig på vägen, precis som det finns produkter som hjälper folk att sluta röka. MaraNutra lovar alltså inte guld och gröna skogar, men de lovar att din hungerkänsla kommer mattas av och att din kropp får svårare att ta upp fettet som du får i dig med maten.

Just nu kan du testa MaraNutra (nästan) gratis i 30 dagar. Du betalar bara för frakten. Se till att du avsäger dig prenumerationen inom 14 dagar efter att du mottagit produkten, annars får du betala nästan en tusenlapp för fortsatt användning. Du kan naturligtvis göra det om du är nöjd, men det är bra att känna till denna detalj.

framkalla gratis bilder hos myfujifilm

Idag när de smarta telefonerna tar nästan lika bra kort som en riktig digitalkamera känns det kanske förlegat med bilder på papper. Men faktum är att riktigt fotopapper gör en otrolig skillnad, och bilder i fysiskt format går att pryda väggarna med. Lite kostar det dock, eftersom frakten ligger på 59 kronor. Det kan vara tryggt att veta att frakten från myFUJIFILM alltid kostar 59 kronor oavsett hur många bilder du beställer. Skulle du få mersmak av gratisprovet kostar extra bilder, utöver de 100 du får gratis, 1,25 kronor per bild.

Det här gratiserbjudandet gäller endast en gång per hushåll, så om du eller någon annan i familjen redan nyttjat det är det kört. Glöm för allt i världen inte att skriva in rabattkoden ”GOOGLE100” när du lägger beställningen, det är den som gör att det blir gratis.

Du kanske undrar vad det är för nytta med foton på papper idag, när allting kan sparas på en server någonstans och sedan erbjuda åtkomst var man än befinner sig. Men att använda personliga fotografier på riktigt fotopapper som väggprydnader är underskattat. De kräver inga batterier, ser väldigt bra ut och skänker trevnad till hemmet.

gratis d-vitamin

D-vitamin är något vi normalt främst får i oss från solen, men eftersom vi idag mer och mer sitter inomhus finns det säkert en och annan som lider av D-vitaminbrist. Vilken tur då att det går att få i sig på annat sätt!

Vad är D-vitamin, kanske du undrar? Det är ett vitamin som gör att kroppen kan ta upp kalcium, och du vet kanske att kalcium hjälper till att bygga ett starkt skelett. Ett starkt skelett i sin tur motverkar benskörhet, så är du äldre (eller börjar bli äldre) är det ingen dum idé att fylla på med D-vitamin.

Det finns en fyllig FAQ-avdelning där du kan ta reda på allt om D-vitamin samt företaget som ger dig produkten. Gratisprovet kan bara nyttjas en gång per hushåll. Du kan även ringa till företaget och ställa frågor under vardagar. Företaget heter NaturaMed Pharma och har funnits i 25 år. Det här är alltså ett företag du kan lita på i vått och torrt.

Normalt har NaturaMed Pharma bindningstid på sina avtal där du får en viss mängd D-vitamin per månad mot en kostnad, men för gratisprovet finns ingen bindningstid. Du kan alltså beställa utan att oroa dig för dolda villkor.

mer testosteron för män

Testosteron är det manliga könshormonet och påverkar väldigt mycket i din kropp. Till exempel hälsa, energinivå och sexualitet. Testosteron har alltså inte bara med aggressivitet att göra, utan mycket med mäns hälsa. Med mer testosteron i kroppen fylls du av energi, känner dig mindre deppig och får högre livslust. Naturligtvis ska du inte överdriva intaget – lagom är bäst!

Produkten heter TestoPlus och är ett näringstillskott. Det här gör TesoPlus vid intag:

 • Gör kroppen bättre på att producera testosteron
 • Gör att du lättare bränner fett och bygger muskler
 • Ger dig mer energi
 • Ger dig högre sexuell lust
 • Ger dig högre koncentrationsförmåga

TestoPlus är framför allt till för män som är 30 år eller äldre, och som har märkt av symptom på testosteronbrist. Ju äldre du är, desto mer användning kan du ha för det här näringstillskottet. Som tur är innehåller det bara naturliga ämnen.

Det här är ett gratiserbjudande, och därför betalar du ingenting för själva produkten. Däremot tillkommer en fraktkostnad på 79 kronor, den kommer du inte undan!

Tänk alltså på att inte missbruka testosteron. Använd bara den här produkten om du verkligen behöver det.

gratisprov med tena lady discreet

Tena skapar produkter för dig som är kvinna och har svårt att hålla tätt. Det är såklart inget roligt ämne att prata om, men det existerar i allra högsta grad och bör därför behandlas. Företaget har skapat en rad olika produkter som lämpar sig vid olika tillfällen. Här är de du kan välja mellan från detta gratisprov:

 • Tena Lady för mycket litet läckage
 • Tena Lady för litet läckage
 • Tena Lady för medelstort läckage

Det finns olika produkter inom varje kategori här, så du ska nog hitta något som passar dig. Och det är förresten inte bara kvinnor Tena tillverkar inkontinensprodukter åt – även män har sin beskärda del skydd att välja mellan.

Det här gratisprovet inkluderar alla, men eftersom det just är gratis så får du bara utnyttja det en gång per halvår.

En sak som är värd att nämna, och där det märks att Tena tänkt till, är försändelsen. Oavsett vad du beställer så skickas allting i en väldigt diskret förpackning. Ingen kan ana vad som ligger inuti genom att bara kolla på utsidan!

Har du problem med urinläckage är du långt ifrån ensam, även om det ibland kan vara svårt att tro det med tanke på hur få som vågar prata öppet om det. Ingen på Tena kommer att döma dig för att du beställer ett gratisprov!

nya tvättmedlet dizolve

Vi gillar sådana här testerbjudanden. Företag vill att deras produkter ska komma ut bland folk, och det bästa sättet att göra det på är att ge bort produkterna gratis! Därför får alla, en gång, gratis Dizolve tvättmedel som räcker till 32 tvättar. Det enda du betalar för är frakten på 79 kronor, du förpliktigar dig inte till ytterligare köp (men möjligheten finns naturligtvis om du vill).

Dizolve är inte bara gratis att testa, utan även ett nytt sorts tvättmedel som är miljövänligare än traditionella pulvertvättmedel. En stark anledning till det är att Dizolve kommer i form av remsor som du stoppar i tvätten – dessa remsor tar upp mycket mindre plats än pulver. I praktiken innebär det att både förpackningar blir mindre, och att transporterna blir färre. Dessutom kommer remsorna färdiga att läggas i tvätten, du löper ingen risk att feldosera och spar därför både plånbok och miljö!

Värdet på de 32 tvättarna du får gratis är 83 kronor. Tänk på att du automatiskt startar en prenumeration när du accepterar det här erbjudandet, men att den går att stoppa när som helst. Om du inte vill ha mer Dizolve kan du alltså ta emot gratispaketet och sedan säga upp abonnemanget – inga problem!

Så här efter jul är det vanligt att man blir sittandes på massa prylar som man inte behöver. Tanken var säkert god med den där julklappen från moster Agda, men det gör ju inte dig gladare! En del säljer överblivna prylar, andra ger bort dem.

Bjussa.se hittar du tusentals prylar som folk skänker bort, och det är inte bara krimskrams heller! Här finns det soffor, tv-apparater, bilklädslar, pianon och mycket mer. För att det ska finnas något att skänka bort krävs det naturligtvis att det finns folk som skänker. Så då undrar du – varför skänka när man kan sälja?

Det är inte allting som går att sälja, och ibland får man så lite att det inte är värt besväret. Sedan är det naturligtvis miljövänligare att skänka än att slänga. Att lägga upp en annons är helt gratis och du får ladda upp en bild också.

Allting kategoriseras beroende på var personen som skänker bor. Eftersom det handlar om fysiska prylar måste den som vill ha något åka dit givaren bor. Det går även att sortera på vilka sorts prylar man är ute efter. Varför betala dyrt för nya prylar när man lika gärna kan få begagnade helt gratis?

sov gott med melaton+

Så här inför julafton är det inte bara barnen som har svårt att sova. Vi vuxna är ofta stressade med massor av bollar i luften, och det kan orsaka sömnproblem. Om du av olika anledningar inte kan somna naturligt finns det hjälp att tillgå i form av kapslar vid namn Melaton+.

De här kapslarna är gratis att testa, det enda du betalar för är frakten på 39 kronor. Här är några av fördelarna som Vitaelife Pharma, företaget bakom produkten, vågar utlova:

 • Det räcker med en kapsel, sedan somnar du
 • Du kommer vakna pigg och utvilad
 • Du slipper känna stressen innan du ska sova eftersom du vet att det blir lätt att somna

Den aktiva ingrediensen i Melaton+ heter logiskt nog melatonin. Naturligtvis kan det vara så att en del fortfarande inte lyckas somna snabbt och lätt med den här produkten, men om så är fallet ska du kontakta din läkare, för då har du allvarliga sömnproblem.

Om du skyndar dig att beställa kan du dessutom få en ögonmask samt ett par öronproppar – perfekt vapen mot högljudda grannar och jobba hundar som skäller om natten!

ipsos undersökningar

Ipsos måste du hört talas om, det är en av de kändaste undersökningstjänsterna i Sverige och används flitigt av media. Men visste du att du som privatperson kan använda dem också för att få belöningar av olika slag? För att starta hos i-Say måste du först bli medlem, och det blir du genom att skapa konto.

Att vara medlem i i-Say handlar i princip om följande tre saker:

Fyll i enkäter och undersökningar. Den här delen känner du säkert igen eftersom nästan alla företag idag vill samla in data, det vill säga konsumenters beteendemönster och åsikter om produkter och tjänster. Tillsammans med alla andra som utför undersökningarna påverkar ni indirekt företagens framtida produkter och tjänster som anpassas efter era åsikter.

Du tjänar poäng. Varje gång du investerar din värdefulla tid i att fylla i enkäter belönas du med poäng. Principen är simpel: ju fler enkäter du fyller i, desto fler poäng får du.

Du får belöningar. Eftersom företagen får dina åsikter/din data får du belöningar i gengäld. Belöningarna delas ut i form av presentkort som du väljer, så du kan vara säker på att få något som du faktiskt vill ha.

mamma med barn

Liberoklubben innehåller mycket mer än bara startpaketet, men låt oss gå igenom det först. Paketet innehåller mycket som en blivande mamma kan ha nytta av, till exempel blöjor (för barnet då), bindor, oljor och medlemsrabatter. Startpaketet skickas ut ett par veckor innan förlossningen så att du har allting när du behöver det.

Liberoklubben är annars som ett litet community för småbarnsföräldrar eller blivande mammor där de kan dela erfarenheter, ställa frågor och köpa något nödvändigt i affären. Så här lätt går du med i Liberoklubben och får ditt startpaket:

 1. Registrera ett konto på Libero.se
 2. Registrera din graviditet
 3. Du får en kupong på mobilen lagom till förlossningen
 4. Bege dig till närmaste Ica MAXI Stormarknad, visa upp kupongen och få ditt startpaket

Liberoklubben har även andra förmåner som exempelvis gratis gravidförsäkring. Naturligtvis kan du även samla poäng när du köper produkter från Libero, och sedan spendera poängen i shoppen. Se det lite som att du får extra bonus på allt du köper från Libero.

Det är alltså helt gratis att gå med i Liberoklubben, så klicka på länken här nedanför och upptäck hur klubben kan vara bra för just dig och din graviditet.

pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Idag kommer ett lite annorlunda erbjudande. Den här kattmaten från Purrfect … vi menar Perfect Fit måste du köpa, men om du inte är nöjd med den får du alla pengarna tillbaka. Eller ja, om inte din katt är nöjd med den. Trots att den håller hög kvalitet tvivlar vi på att du kommer gilla den!

Låt oss nu säga att du köper en produkt från Perfect Fit och blir missnöjd. Det du behöver göra då är att regga dig på deras sajt, fylla i ett formulär och skicka med traditionell post. Detta är såklart haken, företaget är nog väl medvetna om att många inte kommer orka skicka ett vanligt brev, så därför är det extra viktigt att du gör det om du blir missnöjd! Pengarna tillbaka kommer du att få, så länge du orkar göra det som krävs.

Perfect Fit har många olika produkter i sortimentet som verkligen gör skäl för namnet. Nästan oavsett vilken katt du har kommer du hitta något som passar. Våga prova något nytt, testa Perfect Fit nu! Vi tänkte precis säga ”du kommer inte att ångra dig”, men även om du gör det har du i alla fall inte förlorat några pengar!

Kampanjen gäller endast en gång per hushåll.Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna