De bästa gratisgrejerna

Gratis Produkter

Letar du efter gratis produkter?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis produkter.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

hållbart miljövänligt schampo

Nu är Buzzador i farten igen! Den här gången i ett samarbete med Love Beauty & Planet som är ett schampomärke utöver det vanliga. Förutom att doftar tropiskt med kokosnöt och ylang-ylangblomma (en blomma från Filipinerna) tar företaget stort ansvar för planeten. Se bara:

 • Flaskorna är 100 % återvinningsbara och tillverkade av återvunnet material
 • Produkterna är vegancertifierade
 • Innehållet är 85–99 % nedbrytbart
 • Kokosoljan är ekologisk
 • Love Beauty & Planet klimatkompenserar för den koldioxid de släpper ut då produkterna tillverkas

Så vad handlar den här kampanjen om? Enkelt, Buzzador letar efter 1 500 testpersoner ska vill prova schampo och balsam från Love Beauty & Planet. För att öka dina chanser att bli en av dem ska du ansluter dina konton på sociala medier till din profil hos Buzzador. Har du gjort det är det bara att vänta och hoppas på det bästa!

Blir du utvald kommer du få schampo eller balsam från Love Beauty & Planet, och ska sedan testa detta medan du delar dina upplevelser på sociala medier. Det gör du genom att ta bilder och använda olika taggar (dessa ser du på kampanjsidan vi länkar till här nedanför).

Det här erbjudandet varar till och med den 22 juli 2019.

gratis naia hos 7-eleven

Drycken Naia Initiative kanske du inte hört talas om tidigare, men den är framtagen av ett dotterbolag till välkända Spendrups och grundades så sent som förra året. För att få fler att testa energidrycken har man nu en kampanj tillsammans med 7-Eleven. Du får en burk Naia om du messar ”Naia Free” till numret 72130. Du kommer då få en kupong som du kan lösa in hos utvalda 7-Eleven-butiker för en gratis burk! Värdet på burken är för övrigt 35 kronor.

Vid en första anblick ser Naia ut som ytterligare en energidryck i mängden, men låt dig inte luras av koffeinet! Naia är mycket mer än så. De har ganska många olika produkter, och alla innehåller faktiskt inte ens koffein. I de fall där ämnet inte används har man stoppat ginseng i drycken istället.

Naia har i huvudsak tre kategorier:

 • Kolsyrat energivatten
 • Kolsyrad energidryck
 • Kolsyrad vegansk energidryck

Inom varje kategori hittar du flera underprodukter för maximal valfrihet. De har till exempel drycker utan socker (med sötningsmedel), drycker utan både socker och sötningsmedel samt drycker för veganer. Vågar du testa något nytt och spännande har du nu en gratis chans!

Det här erbjudandet varar till och med den 4 september 2019.

yoghurtdessert och mousse från arla köket

Just nu pågår en riktigt god kampanj signerad Arla Köket och Smartson! Blir du utvald bland testpiloterna får du en förpackning mousse eller yoghurtdessert i följande smaker:

Mousse

 • Jordgubb
 • Mango & passion

Yoghurtdessert

 • Salt karamell & rostad mandel
 • Hallon och maräng med vit choklad

Totalt letar Arla Köket efter 1 000 testpiloter, och i skrivande stund (morgonen den 9 juli) har drygt 6 200 ansökningar kommit in. Sista dagen att ansöka är den 16 juli 2019.

Så hur går då själva testet till om du blir utvald? Är det bara att sleva i sig yoghurtdessert, eller måste du göra något mer? I grund och botten handlar det om att Arla Köket vill nå ut till fler människor med sina produkter, och av den anledningen behöver du skriva om dina smakupplevelser i sociala medier. Detta måste ske i form av en videorecension, så du behöver känna dig bekvämt framför kameran för att göra detta. Du behöver också ge ditt samtycke till det här, något du får göra på Smartsons sajt som vi länkar till här nedanför.

Priset på produkterna varierar mellan 10 och 15 kronor, och själva testet kommer utföras nu i sommar. Du kan se en video som visar yoghurtdesserten och moussen om du klicka på den röda knappen här.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Provsmaka läskande fruktdryck från ProViva

Erbjudandet gäller inte längre 03/07/2019 gratis mat, gratis produkter
proviva fruktdryck med bakteriekultur

Nu när det är varmt och skönt skulle det vara gott med något läskande, inte sant? Och visst skulle det vara ännu godare om det var gratis? Buzzador samarbetar just nu med välkända ProViva, och tillsammans söker de efter folk som kan provsmaka nyheten ProViva apelsin utan tillsatt socker eller storsäljaren mango om du är sugen på något mer exotiskt.

Det som skiljer ProViva från många andra fruktdrycker är att den här produkten innehåller levande bakteriekultur (inte lika skumt som det kanske låter). Om du vill googla så heter den Lactobacillus plantarum 299v. I korta ordalag hjälper de din mage att må bra!

Buzzador vill locka till sig totalt 2 500 testpiloter (eller ”buzzadorer” som de själva väljer att kalla dem), och du har fyra dagar kvar på dig att ansöka (räknat från den 3 juli 2019). För att öka dina chanser att väljas ut ska du koppla din Buzzador-profil till de konton du har i sociala medier – de vill gärna synas!

Blir du utvald får du en kupong du löser in hos din matbutik. Den gäller en förpackning av mango- ELLER apelsinfruktdrycken. Sedan är det bara att dela dina smakupplevelser i sociala medier så det stänker om det!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

barnmat från ellas kitchen

Det här erbjudandet är framför allt till för dig som har små barn. Ella’s Kitchen startades av pappa Paul med en tydlig vision om hälsosam och hållbar barnmat. Med andra ord kan du räkna med att inte hitta Cola eller grillchips hos Ella’s Kitchen …

Just nu, och vi vet inte hur länge erbjudandet varar, kan nya kunder få ett gratis välkomstpaket. Exakt vad det innehåller framgår inte, men om du tittar runt lite på Ella’s Kitchens sajt kommer du nog få ett hum om vad du kan förvänta dig. Allting är skrivet och uppbyggt på ett väldigt lekfullt sätt, så du kan med fördel besöka sajten tillsammans med ditt barn för att utforska den tillsammans. Även om barnet inte kan läsa kan det fortfarande titta på alla roliga bilder som kommunicerar minst lika mycket som orden!

Men det är inte bara barnen Ella’s Kitchen tänker på, utan även deras framtid. Dessa fem områden arbetas det extra mycket på:

 • Miljö
 • Djurskydd
 • Ingredienser
 • Matsvinn
 • Försörjning

Du kan även upptäcka Ella’s Kitchen med spännande små kokböcker som har smarriga recept för de minsta. Men som sagt, passa på att registrera dig nu innan det gratis välkomstpaketet försvinner!

gratis bensin hos okq8

Nu ska alla som åker bensindriven bil (sorry Stockholm) lyssna extra noga! Just nu får alla nya kunder hos OKQ8 100 kronor i bensinpengar helt gratis om de registrerar och ansöker om ett Visa-kort. Det är naturligtvis inte vilket Visa-kort som helst, utan har vissa unika egenskaper du inte hittar på ditt vanliga bankkort.

För det första får du bonus på vanliga köp du gör utanför OKQ8, och dessutom kan du inkassera cashback på det du köper hos macken. Ett stort plus är att du slipper årsavgifter. OKQ8-kortet är ett kreditkort, vilket innebär att du har en viss gräns som du kan dra nytta av om du behöver köpa något extra (500–100 000 kronor).

Det bästa är naturligtvis att du får 100 kronor gratis bensin. För att få det måste du vara ny kund, det vill säga, du får inte redan ha OKQ8-kortet i din ägo (det är däremot ingen fara om du tidigare tankat hos dem). Du måste även vara minst 18 år gammal samt skriven i Sverige med svenskt personnummer. Som du ser ställs det inga stora krav, så har du inget kort kan du ser fram emot lite gratis bensin!

Erbjudandet gäller fram till och med den 7 juli 2019.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
gratis doggybag hos circle k

Just nu kan alla som har vägarna förbi hämta ut en helt gratis doggybag hos utvalda Circle K-stationer. Den innehåller en resvattenskål, en tennisboll samt bajspåsar. Alla tre kommer garanterat till användning under bilresor i sommar! De kan också vara en bra påminnelse om att inte lämna din hund i en varm bil när du själv eller resten av familjen tar en paus och stannar på en rastplats.

Det är alltså bara utvalda stationer som deltar i den här kampanjen, men det fina i den kråksången är att samtliga utvalda stationer ligger i närheten av ett grönområde där du kan rasta och leka med din hund. Du kan se en komplett lista på alla stationer om du klickar på länken till Circle Ks kampanj här nedanför.

Du hämtar ut din Circle K doggybag i kassan hos de utvalda stationerna. När du ändå är där ska du inte missa Circle Ks andra erbjudanden: Gott & Blandat 400 gram, Cola, liten kaffe eller varmkorv för bara en tjuga. Kolla dessutom in hos dem (deras webbsajt alltså) någon gång i veckan då de ofta startar nya kampanjer.

testa falksalt

En ambassadör är någon som i praktiken gör reklam för Falksalts produkter. Detta sker via sociala medier, och då framför allt Instagram. Ditt uppdrag, om du väljs ut, blir att skriva om dina matupplevelser som Falksalts produkter är en del av. Det kan till exempel handla om att blogga om matlagning under middagen samt dela med dig av smakupplevelser. Salt lyfter som bekant fram smaken i nästan vad som helst! Ja, förutom körsbärssylt då.

Nu kanske du tänker att något så tråkigt och vardagligt som salt bara finns i en version och att man snabbt tröttnar på att experimentera i köket. Fel! Det finns många olika typer av salt bara från Falksalt, till exempel:

Finkornigt salt med jod
En svensk klassiker och faktiskt Sveriges mest köpa salt! Jodberikat salt passar inte till allting, men det är bra för kroppens ämnesomsättning.

Grovkornigt salt från Medelhavet
Alla finkorniga salter innehåller klumpförebyggande medel (E-ämne), vill du slippa sådant rekommenderas det grovkorniga medelhavssaltet som bara innehåller just salt och ingenting annat.

Saltwell med mindre natrium
Det här saltet har 35 procent mindre natrium (naturligt) jämfört med vanligt havssalt.

Fyll bara i formuläret som du hittar via länken här nedanför så kanske (men bara kanske) Falksalt kontaktar dig!

ica buffé

ICA har en hel del olika tjänster, men tidningen Buffé får man väl ändå säga tillhör klassikerna. Men allting förändras och nu vill ICA att alla deras kunder tycker till om blaskan! Du behöver bara svara på några frågor så är du med i leken.

ICA Buffé är, kanske inte helt oväntat, en tidning som handlar om mat. Framför allt då recept och tips på hur man lagar goda och varierade måltider. Det finns så otroligt mycket gott att tillaga, och det behöver varken vara särskilt svårt eller dyrt.

Men panelen då? Jo, du måste först registrera dig via ICAs sida, den länkar vi till här nedanför. Sedan ska du bli en del av panelen som svarar på frågor om tidningen. När du fullgjort den uppgiften får du poäng, och det är dessa poäng du kan byta in mot Trisslotter.

Är du lite mer altruistisk av dig kan du ge bort en summa till välgörande ändamål, i det här fallet Childhood. Det är helt gratis att vara med såklart, så vad väntar du på? Bättre erbjudande än så här lär knappast komma från ICA Buffé på ett tag!

hundfoder till valp

Har du nyligen skaffat hund? Kanske en liten valp rentav? Då har du nytta av Valpresan som är ett nyhetsbrev där du matas med nytta råd och tips – perfekt för dig som inte riktigt är säker på hur man hanterar en ny hund. Det första du tänker på är förmodligen att gosa med den, men en valp kräver mycket tid (uppfostran) och uppmärksamhet.

Valpresan produceras av Doggy som kan det mesta om hundar. Om du accepterar att de börjar skicka nyhetsbrevet till dig får du ett gratisprov av Doggy Professional Valp som är hundmat speciellt framtagen till just valpar.

Doggy Professional Valp innehåller som de flesta andra djurfoder spannmål och resten från köttproduktion. Men Doggy har berikat maten med bland annat nypon (för C-vitamin) och lax (för omega 3-fetter). Slutprodukten är en varierad kost som faktiskt inte bara passar valpar, utan även dräktiga tikar. Fodret behöver inte läggas i blöt innan hunden hugger in på det, det kan serveras torrt också. Tänk bara på att doseringen varierar beroende på hur mycket din valp rör på sig.

Upptäck allt vad Doggy har att erbjuda dig som nybliven hundägare. Även rutinerade hussar och mattar kan lära sig något nytt!

framkalla gratis bilder hos myfujifilm

Idag tar de flesta korten med telefonen och förevigar sina minnen genom att lagra dem på datorn. Och visst är det smidigast så, men då går man samtidigt miste om allt roligt man kan göra med fysiska kort på riktigt fotopapper. Några idéer är tack- och grattiskort, almanackor och små tavlor att hänga på väggarna (som inte kräver strömförsörjning).

myFUJIFILM är så generösa att de bjuder på dina 100 första bilder som du väljer att framkalla hos dem. För att ta del av erbjudandet måste du fylla i rabattkoden ”GOOGLE100” innan du slutför ditt köp i kassan hos myFUJIFILM. Tänk också på att det kostar 59 kronor i frakt att få bilderna hemskickade.

Det finns alltså rätt många olika produkter som du kan beställa hos myFUJIFILM. Fotoböcker för historiska familjehändelser är en välbeprövad klassiker som kostar under hundralappen. Mobilskal är ett populärt alternativ som gör att du verkligen kan personifiera din lur med högupplösta bilder som ser riktigt bra ut i verkligheten (och inte bara på skärmen).

Du kan till och med trycka upp dina bilder på t-tröjor och muggar! Som du märker finns det en hel del intressanta alternativ som inte är möjliga i en digital värd på dator- eller mobilskärmen.

gratis hundfoder

Det är inte bara vi människor som ska vara noga med vad vi äter, hundar förtjänar lika mycket respekt! Hundfoder från Bozita har höga mängder svenskt kött, plus att det finns olika varianter att välja mellan. Just nu får du (eller din hund snarare) chansen att testa Bozita hundfoder helt gratis. Provförpackningen är bara på 100 gram och antalet prov är begränsat. Det betyder att du bör skynda dig om du ska få något!

De här olika varianterna kan du välja mellan:

Adult
Det här är standardutförandet som passar normala hundar med normala aktivitetsnivåer.

Sensitive Grain Free
Särskilt anpassat för – precis – känsliga hundar och dessutom helt fritt från spannmål.

Sensitive Single Protein
Väldigt lite animaliskt protein (endast lamm) gör även denna produkt särskilt anpassad för hundar med känslig mage.

Mother & Puppy
För valpar och andra unga hundar som växer, samt för tikar som är dräktiga.

Bozita är ett helsvenskt märke som tillverkar allt sitt foder i Vårgårda. Där är man väldigt mån om kvaliteten på det man producerar, och därför kommer nästan alla råvaror från Sverige. Endast foder som inte finns i tillräckligt stora volymer måste importeras.

Gratis bensin hos INGO

Erbjudandet gäller inte längre 15/04/2019 gratis produkter
gratis bensin hos ingo

Det här erbjudandet kanske inte är lika bra som Lokets lådchanser i gamla Bingolotto, men om du laddar ned INGOs app innan den 2 juni 2019 kommer du att få fem liter gratis bensin att fylla tanken med! Ladda bara ned appen så har du bensinen inom ett dygn!

INGOs app finns naturligtvis både på iPhone och Android, så det ska inte spela någon roll vilken telefon du har. Men vad kan du då göra med appen? Jo, hitta din närmaste INGO-mack såklart! Dessutom hjälper den dig att hålla koll på din bränsleförbrukning så att du inte bränner bort slantarna för snabbt. Du kan även använda appen för att tävla om mer bensin varje vecka, men då krävs det att du tankar regelbundet hos INGO.

Kort sagt finns det mycket gratisbensin att hämta här. För att vara med i tävlingen räcker det inte med att tanka, du måste även spela roliga spel där ditt resultat kommer att visas i en topplista. Grejen är att antal spelförsök beror på hur mycket du tankat (till en viss gräns, ingen kan spela hur mycket som helst).

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
maranutra bränn fett

OK, så namnet är inte helt lätt att uttala. Vi tror också att du hört ett sådant här löfte tidigare och är misstänksam mot produkter som lovar snabb viktminskning. Men det är inte riktigt det MaraNutra gör. Denna produkt hjälper till att förhindra att fett lagras i kroppen, och på så sätt blir det såklart svårare att gå upp i vikt. Som en liten bonus ökar även dina serotoninnivåer vilket får dig på bättre humör.

Om du är på bättre humör är det lättare att hålla igång med träningen. För naturligtvis är det så att det inte finns några snabba genvägar till en bättre hälsa. Det handlar om att ändra livsstil och mentalitet. Men det finns produkter som hjälper dig på vägen, precis som det finns produkter som hjälper folk att sluta röka. MaraNutra lovar alltså inte guld och gröna skogar, men de lovar att din hungerkänsla kommer mattas av och att din kropp får svårare att ta upp fettet som du får i dig med maten.

Just nu kan du testa MaraNutra (nästan) gratis i 30 dagar. Du betalar bara för frakten. Se till att du avsäger dig prenumerationen inom 14 dagar efter att du mottagit produkten, annars får du betala nästan en tusenlapp för fortsatt användning. Du kan naturligtvis göra det om du är nöjd, men det är bra att känna till denna detalj.

framkalla gratis bilder hos myfujifilm

Idag när de smarta telefonerna tar nästan lika bra kort som en riktig digitalkamera känns det kanske förlegat med bilder på papper. Men faktum är att riktigt fotopapper gör en otrolig skillnad, och bilder i fysiskt format går att pryda väggarna med. Lite kostar det dock, eftersom frakten ligger på 59 kronor. Det kan vara tryggt att veta att frakten från myFUJIFILM alltid kostar 59 kronor oavsett hur många bilder du beställer. Skulle du få mersmak av gratisprovet kostar extra bilder, utöver de 100 du får gratis, 1,25 kronor per bild.

Det här gratiserbjudandet gäller endast en gång per hushåll, så om du eller någon annan i familjen redan nyttjat det är det kört. Glöm för allt i världen inte att skriva in rabattkoden ”GOOGLE100” när du lägger beställningen, det är den som gör att det blir gratis.

Du kanske undrar vad det är för nytta med foton på papper idag, när allting kan sparas på en server någonstans och sedan erbjuda åtkomst var man än befinner sig. Men att använda personliga fotografier på riktigt fotopapper som väggprydnader är underskattat. De kräver inga batterier, ser väldigt bra ut och skänker trevnad till hemmet.Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid