De bästa gratisgrejerna


gratis resor

Letar du efter gratis resor?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis resor.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


gratis kryssning med Birka Cruises

Om man letar runt lite på Tradera går det att hitta riktiga fynd, i alla fall om man gillar kryssningar! Just den här gratiskryssningen gäller Birka Cruises och är 22 timmar lång. För att få tillgång till den här gratiskryssningen måste du lägga ett bud hos Tradera, och i skrivande stund är maxbudet endast sex kronor! Då budgivningen avslutas 09:09 imorgon måndag kan du verkligen kommer över ett riktigt klipp här.

Låt oss säga att du vinner budgivningen hos Tradera. Du kommer då få en kod skickad till dig via SMS eller mejl, och för att den ska gälla måste du samtidigt beställa en måltid (och betala för den). Exakt hur mycket måltiden kostar får du ta reda på hos Birka Cruises.

Kryssningen är för 2–4 personer och värd 1 200 kr. Den gäller fram till den 31 maj alla dagar i veckan. Om du ser den här nyheten för sent kan du ändå kolla runt lite på Tradera efter liknande erbjudanden då det finns en hel del. Naturligtvis måste du även ha ett Tradera-konto, men det är ju lätt fixat (och gratis också såklart). Innan du nappar på ett erbjudande hos Tradera ska du även ta en titt på säljaren för att säkerställa att han är pålitlig och har gott rykte.

krösatåget i halmstad

Under andra halvan av april kan du som bor i Halland åka HNJ-banan helt gratis med krösatåget. Sträckan gäller framför allt Halmstad till Nässjö.

Det är Hallandstrafiken som ligger bakom initiativet, och från början skulle det gälla från och med den 9 april, men då en stor del av spåren var under reparation under den perioden har man flyttat datumet. Det nya startskottet går vid 16 april, och gratiserbjudandet kommer gälla fram till och med den 29 april.

Provåkningen är tänkt att täcka 3 300 hushåll runtom i Halland. Det finns inga särskilda begränsningar, utan det är bara att sätta sig på tåget och åka utan att betala. Du vet så som många tjuvåkande stockholmare gör …

Under banarbetet, som alltså nu kommer starta innan själva kampanjen, kommer det gå ersättningsbussar. Observera dock att det INTE är gratis att färdas med dessa bussar. Det här erbjudandet från Hallandstrafiken gäller endast krösatåget.

Exakt vad syftet med det gratis tågåkandet är för något framgår inte av historien, men det kanske inte spelar så stor roll för dig som behöver ta dig mellan Halmstad och Nässjö. Nu är det bara två veckor kvar, så planera in dina resor i kalendern redan nu!

swedavia flygresor

Vi vet att det låter misstänkt bra – gratisresor delas liksom inte ut som lotter! Inte i vanliga fall kanske, men nu kan du som bor i Skåne, Västra Götaland, Bohuslän eller Halland få en gratis resa till ett semesterparadis inklusive boende! Det är nämligen så att Swedavia betalar resenärer för att de i gengäld dokumenterar resan med foton och text.

Du måste naturligtvis vara minst 18 år för att överhuvudtaget ha chansen på en gratis resa, men annars finns det inte många krav. Det räcker med att du anmäler dig hos Swedavia så kan det bli du som får åka. Tänk bara på att skicka anmälan innan den 31 maj, för sedan är det för sent! Själva resan kan äga rum från och med nu fram till i juni i år.

Resmålen är varierande. Du kan välja mellan Spaniens solkust, Ungern, Grekland, Polen och många fler destinationer. Det är i huvudsak södra Europa som står på menyn här. Om man bortser från flygbiljetterna och boendet måste du stå för resten av kostnaderna själv. Du måste även dokumentera din resa eftersom det är den datan som Swedavia vill åt så pass mycket att det är beredda att betala hela kalaset för just informationen.       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

17 535 erbjudanden har tagits denna månad

Testa spelet Vikings: War of Clans