De bästa gratisgrejerna

Gratis SMS

Letar du efter gratis SMS?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis SMS.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

sms

Många är det nog som har abonnemang som låter dem skicka hur många SMS som helst, men det finns säkert en del som ibland behöver skicka SMS som kostar pengar. Du som tillhör den sista kategorin ska läsa nu, för alla kan nämligen skicka SMS helt gratis! Och det är inte särskilt svårt heller.

Som så ofta när något är helt gratis finns det en hake du bör känna till, eller snarare en begränsning i det här fallet. Du kan inte bara logga in på sajten sms.se och skicka hur många meddelanden du vill, utan alla får dela på en gemensam pott som uppgår till 50 SMS per timme. Du behöver dock inte oroa dig för att den ska ta slut fort, många svenskar verkar inte känna till tjänsten (eller bry sig om den). Det brukar alltid finnas SMS över varje dag!

Det finns ytterligare en begränsning, och det är att du bara kan skicka ett SMS per timme, oavsett hur många det finns kvar i potten. Du kan i realtid se hur många meddelanden som återstår, så tjänsten är i alla fall värd att testa en gång, eller vad säger du?

Så här mitt under sommaren pratar vi svenskar i telefon mer än någonsin tidigare, och vad passar då bättre än att kunna skaffa ett gratis kontantkort från Halebop eller Comviq? Och det är ju inte så att du bara får ett kontantkort att pilla in i telefonen heller, du kommer dessutom få en liten gratis provladdning att ringa och messa med!

Om vi då börjar med Comviq så kallar de sin variant för startpaket. Du beställer det genom att klicka på länken här nedan (om du klickar på bilden ovan kommer du istället till Halebop). Förutom det fysiska kortet får du 0,5 GB surf helt gratis. Det kostar ingenting att aktivera, men kortet är ej laddat med pengar att ringa för. Å andra sidan kan du ju använda valfri chattjänst online för att prata …

Om du istället väljer Halebop får du din första kontantladdning gratis (värde 99 kr). Detta gör såklart att du får välja mellan surf (data) och pengar att prata för. Halebop kanske är en av de mindre aktörerna, men de använder sig utav Telias nät, så du kan vara säker på att få högsta möjliga hastighet.

Och du, Comviqs kontantkort kan du beställa upp till fem gånger …

Om du föredrar att ringa med kontantkort och antingen vill byta eller ha ett nytt sådant har vi ett bra tips åt dig. Testa Halebop och få första laddningen gratis när du skaffar Halebops startpaket Rubbet Mini.

Minska utgifterna
Ibland är det skönt att ha ett gratis kontantkort till mobilen och minska utgifterna som du lägger på mobiltelefoni varje månad, och som kan vara ganska höga. Med kontantkort har du full koll på dina utgifter och vet när dina pengar på kortet börjar ta slut. Eller så funkar det perfekt som ett andra telefonnummer, om du behöver det. För att få en gratis kontantkort laddning från Halebop registrerar du dig bara för deras startpaket som heter Rubbet Mini.

Få en mjukstart med ditt nya kontantkort
Rubbet Mini är ett paket för din smarttelefon där du får samtal, SMS och surfdata till ett vanligtvis fast pris, även om du just nu får gratis kontantkort den första månaden. Du behåller dessutom din oanvända mobilsurf till nästa månad. Detta ingår, för att vara exakt: 50 samtal, 500 meddelanden och 1GB surf. Glöm inte att läsa reglerna och villkoren innan du slår till på detta, och slå en signal om du har några frågor!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

sms

Visst, många abonnemang erbjuder redan gratistjänster eller fria SMS under en hel månad, men tillhör du dem som inte har råd med sådana heltäckande tjänster – ja då är SMS.se en sajt du bör stifta närmare bekantskap med! Alla som skapar konto får skicka gratis SMS ”så länge lagret räcker”.

Det hela är egentligen väldigt enkelt. Du som kund behöver först bara registrera dig hos SMS.se, och det kostar naturligtvis ingenting. Sedan kan du fritt skicka gratis SMS, max ett per timme. Sajten har en ”pott” med 50 gratis SMS per timme varje dag, så det är först till kvarn som gäller hela tiden. När de 50 gratismeddelanden tagit slut får du vänta en timme på en ny chans.

Även om du skulle vara jättesnabb får du inte skicka fler än ett SMS per timme – det är en begränsning som gäller alla användare. Förmodligen är det lättare att få iväg meddelanden under natten, men varning för att störa folk som ligger och sover!

Bolaget bakom denna gratistjänst heter Mobajl AB och har sitt säte i Göteborg. En riktigt smart funktion är att du ser precis hur många SMS som återstår varje timme på SMS.se. Kort sagt är det här den perfekta tjänsten för dig som då och då behöver skicka något meddelande, men som inte vill betala för ett helt abonnemang.Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid