De bästa gratisgrejerna

Gratis Strumpor

Letar du efter gratis strumpor?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis strumpor.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

gratis bambustrumpor för män

För inte så länge sedan skrev vi om gratis strumpor för kvinnor, och nu är det dags för männen att få sitt. Bamboo by Courlux erbjuder alla herrar två par gratis strumpor, och det enda du behöver plocka ur egen ficka är de 39 kronor som portot kostar. Det som är speciellt med dessa strumpor är att de är tillverkade av bambumaterial. Bambu är ett miljövänligare alternativ som trots den ekologiska stämpeln inte levereras i fula färger. Här är det enkelt och stilrent som gäller, precis som de flesta män vill ha det!

Så vilka praktiska effekter finns det då för dig som användare när det gäller bambustrumpor? Ett bra exempel är att dessa strumpor släpper igenom mer fukt än vanliga strumpor. Det betyder att bambustrumpor inte lika lätt blir så där kalla och äckligt klibbiga som ett par vanliga sockor kan bli. Dessutom är de riktigt mjuka och sköna!

Vill du prova ett par kan du göra det nästan gratis nu. Följ bara länken här under och lägg en beställning så betalar du endast 39 kronor för porto. Som en smidig detalj räcker det med att du fyller i ditt personnummer så kommer system automatiskt hämta alla uppgifter från folkbokföringen.

gratis strumpor

Idag har vi ett riktigt bra gratiserbjudande. Det handlar om två par damstrumpor från Socks for Her som kan bli dina utan någon annan kostnad än en blygsam portoavgift på 39 kr. Strumporna är i färgerna svart och beige med härliga ränder på. Det andra paret blir en överraskning!

Det är dessutom väldigt enkelt att beställa, du klickar bara på länken här nedanför och lägger din beställning. Systemet är så smidigt att det räcker med att du fyller i ditt personnummer, sedan hämtas alla uppgifter från folkbokföringen. Strumporna är värda 138 kr tillsammans, så det är så mycket du tjänar på detta erbjudande.

Trots det utländska namnet har Socks for Her sitt säte i Vällingby, och du kan nå deras kundtjänst måndag-fredag om du har några detaljfrågor om deras produkter eller om det här erbjudandet. Du kanske till exempel undrar varför dessa strumpor endast är till för damer? Det är ju bara strumpor, liksom! Män och kvinnor har dock väldigt olika storlek på fötterna, och vi tror inte att dessa strumpor kommer vara särskilt bekväma för män …

Slå till nu, erbjudandet varar tills vidare men kan ta slut när som helst.Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid