De bästa gratisgrejerna


rabatt på film

Letar du efter rabatt på film?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om rabatt på film.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 


rabatt hos ica

Att jaga rabattkuponger har nästan blivit en hobby för vissa. Traditionellt sett har det alltid handlat om att kolla i reklamblad och tidningar, klippa ut det intressanta och sedan lämna vid kassan för att få en slant tillbaka. Det känns igen, eller hur? Men den nya tidens rabattkuponger skannar du in på mobilen, och sedan för du över den till ditt Ica-kort via en app. Hur smidigt som helst och du slipper själv ha koll på massa papperslappar överallt.

Först måste du naturligtvis hitta en rabattkupong, och det har tyvärr inte blivit lättare med tekniken. Du måste fortfarande slösa tid med att leta, men när du väl hittat rabatten gör tekniken alltså det lättare att applicera den. Appen du behöver heter Ica Handla och kan laddas ned från både AppStore och Google Play.

Ica är ju så mycket mer än bara mat idag. Man har rabatt på resor, underhållning och mycket annat. Man skulle nästan kunna säga att Ica själva är som en samlingssajt med massor av erbjudanden – du behöver bara leta lite.

plejmo spelar tarzan

Plejmo har vi skrivit om tidigare här. Det är en tjänst som liknar Netflix, men som ändå har sina egna fördelar. Framför allt är skillnaden att du inte betalar ett abonnemang, utan en kostnad för varje film du hyr eller strömmar. Plejmo är helt enkelt ett bra alternativ för dig som inte ser så mycket film, och bara vill betala för det du faktiskt tittar på.

Just nu har de alltså rabatt på 50 % när du hyr en film från Disney eller Marvel. Du får inte pengarna som kontanter, men du kan använda dem för att betala för andra filmer du ser hos Plejmo. Observera att cashbacken kan användas på ALLA Plejmo-filmer, inte bara de från Disney och Marvel!

Så vad kostar en film att hyra hos Plejmo? Det varierar ganska mycket, men de billigaste filmerna kostar inte mer än tre kronor! För det priset kan du alltså hyra fler än 20 filmer per månad för samma pris som ett Netflix-abonnemang. De dyraste filmerna kostar 49 kr styck och här samlas de populäraste och senaste filmerna (vanligtvis i alla fall).

En annan unik sak med Plejmo är att du kan köpa filmerna också. Detta kostar lite mer, men inte värre än det du hittar på DVD och Blu-ray.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


       
        Loading...    
       

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

Testa spelet Vikings: War of Clans