De bästa gratisgrejerna

Rabatt På Resor

Letar du efter rabatt på resor?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om rabatt på resor.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

boka resan hos flygvaruhuset

Nu har höstrusket gjort sitt inträde på vissa håll i landet, och då är det många som blickar utomlands efter solen igen. Istället för att boka flyget hos samma sajt som du brukar rekommenderar vi att du prövar något nytt – Flygvaruhuset. Du känner säkert igen upplägget då Flygvaruhuset är en jämförelsesajt i stil med många andra hemsidor där ute. Du fyller i din destination och får du samtidigt reda på närliggande och billiga hotell.

Flygvaruhuset erbjuder riktigt bra priser på 240 000 olika hotell världen över. Bokar du ditt flyg samtidigt kan du alltså få upp till 50 procent rabatt på boendet! Lägg dock märke till att Flygvaruhuset är specialiserade på just flyg + hotell, du kan inte söka efter bara flyg. Så ska du bara hem till familj och vänner finns det bättre sajter.

En till anledning att välja Flygvaruhuset är att de samarbetar med ECPAT, mot barnsexturism i olika delar av världen. De skrev på ECPATs uppförandekod redan för sex år sedan, vilket innebär att de utbildar sin personal och informerar sina kunder.

Boka din nästa resa hos Flygvaruhuset om du samtidigt ska boka hotell – då finns det stora pengar att tjäna!

Upp till 20 % rabatt hos Radisson Blu

Erbjudandet gäller inte längre 30/06/2019 rabatt på resor
dream deals hos radisson blu

Nu när det är sommar, sol och semestertider är det också dags att boka hotell och ta den där välförtjänta pausen! Bokar du ett Radisson Blu-hotell senast den 14 juli kan du få upp till 20 procent rabatt. Tänk också på att själva vistelsen måste vara mellan 14 juni och 31 augusti i år.

Normalt när man bokar hotell brukar det bli billigast att gå via en jämförelsesajt, men den här gången vågar vi påstå att det är bättre att gå direkt via Radisson Blu! Då kan du dessutom se fram emot kvaliteten hos Radisson Blu, så du slipper skräphotell som ser ut som grannens garage på insidan.

För att få upp till 20 procent rabatt ska du börja med att klicka på den röda knappen här nedanför. Då kommer du till Radisson Blus hemsida, och där ska du se en stor bild med ”Dream Deals”. Det är samlingsnamnet för fler än 450 hotell som har då alltså har upp till 20 procent rabatterat pris.

Du kan lätt se på varje hotell vilka som ingår i ”Dream Deals”. Sedan är det bara att välja land och stad, och så kan du jämföra med ursprungspriset för att se hur mycket du tjänar.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
boka hotell billigt hos expedia

Så här i semestertider är det många som bokar sin resa via en så kallad affiliate, det vill säga en sajt som samlar flyg, hotell och annat på ett och samma ställe för att konsumenten ska kunna jämföra priser. Det finns ganska många olika affiliates inom reseindustrin, men just nu har en av dem – Expedia – upp till tio procent rabatt på utvalda hotell!

Fortfarande är flyget det klart vanligaste sättet att ta sig runt i Europa eller utanför kontinenten, men om det skulle vara så att du hellre tar tåget går det utmärkt att bara boka hotell också! Se till att bli medlem hos Expedia för de förmånliga priserna. Det är helt gratis, och kostar bara lite tid.

Precis som på många andra sajter av den här typen är det lätt att hitta rätt. Du behöver bara veta under vilka datum du ska resa, var du ska samt hur många ni blir. Expedia tar hand om resten och visar dig de bästa priserna för hela paketet. Just rabatten på utvalda hotell gör det värt att testa Expedia även om du redan använder en annan, liknande sajt.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Sök efter gratis hyrbil

Vill du hyra bil kan det bli en dyr historia, men har du tur kan du hitta en bil som uthyrningsföretagen vill ha körd tillbaka till en speciell plats. I så fall kan hjälpa dem att köra tillbaka bilen och i gengäld kostar det ingenting.

Du kan hyra eller snarare låna dessa bilar gratis efter vissa företag får stora kostnader när de måste köra redan uthyrda bilar tillbaka till ursprungsplatsen. Det kan vara korta sträckor eller till och med genom hela landet. För att fixa en gratis hyrbil kan du ta hjälp av DriveBack, som sammanställer en lista över vilka städer och rutter du kan utnyttja detta och få en gratis hyrbil. På så sätt får du en gratis resa och företagen kan spara pengar, så det blir en riktig win-win med gratis hyrbil för dig.

Det ska dock sägas att utbudet är begränsat, och du måste ha en del tur för att hitta en gratis hyrbil som ska köras exakt från och till den plats som du vill. Men om du registrerar dig hos DriveBack kan du få meddelanden när en bil blir ledig i närheten av dig. Självklart kan du ta med dig andra personer och bagage på din resa, och du behöver inte ens betala kostnaderna för drivmedel.

Chans att åka gratis med Västtrafik

Erbjudandet gäller inte längre 27/10/2017 gratis tjänster, rabatt på resor

Anmäl dig som teståkare

Västtrafik, som sköter kommunaltrafiken i Västra Götaland och däribland Göteborg, ger dig nu chansen att åka gratis med dem i hela regionen under två veckor. Du kan anmäla dig fram till och med den 6 november 2017, så det kan bli gratis västtrafik för dig med lite tur!

Eftersom vi då och då tipsar om gratis saker i Stockholm är det på tiden att vi ger alla göteborgare något också. Och nu har ett sådant tillfälle kommit, för Västtrafik utför just nu en undersökning där de söker folk som vill åka med dem och prova på kollektivtrafiken under ett par veckor. För att få chansen att bli en av dem som väljs ut (det sker inte slumpmässigt) och få gratis västtrafik biljetter börjar du med att klicka på knappen nedan, vilket tar dig till Västtrafiks anmälningssida. Där fyller du i dina uppgifter och svarar på undersökningen, som består av 6–7 frågor. Vi lovar, det kommer att få snabbt.

Västtrafik söker i första och främst de som inte använder kollektivtrafiken i vanliga hand, och vill samtidigt slå ett slag för miljön och försöka få fler bilister bort från vägarna. Att få gratis västtrafik biljetter hör inte till vanligheterna, så missa inte chansen! Tyvärr blir det inget göteborgsskämt nu i slutet av artikeln, eller det kanske är tur?

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Få rabatt från booking.com

Inför nästa semester eller affärsresa kan du spara lite pengar på att använda en kod som ger dig 15 € (cirka 140 kr) i rabatt när du bokar din vistelse via booking.com. Om du väljer att boka ett billigt hostel kan det bli i stort sett gratis.

Det är lättare än någonsin att hitta det billigaste och bästa hotellet. Det finns flera sajter som exempelvis hotels.com och booking.com som listar alla hotell och priser i städer över hela världen. Om du ännu inte har testat booking.com så kan du använda min kod för att få 15 € i hotellrabatt vid din första bokning. Koden är i själva verket en länk (https://www.booking.com/s/11_6/b3e4b175) som du använder för att få din hotellrabatt.

Du kan bara använda den en gång, och när du har blivit medlem och bokat får du också en unik kod som du kan använda för att få ännu mer rabatt, precis som med länken ovan. Det är enkelt att hitta ett prisvärt hotell eller hostel och booking.com har väldigt ofta de absolut lägsta priserna, ibland mycket lägre än om du bokar direkt från hotellet. Använd denna hotellrabatt och njut av en billigare hotellnatt.

cashback shopping online

Du vet väl att det inte bara är rabatter du ska leta efter idag? Det finns många sätt att göra bra affärer, och ett av dem är via Cashbackshopping.se. Det går ut på att du får pengar tillbaka på allt du handlar online, och vi pratar inte småbutiker heller.

CDON, Nelly och Hotels.com är tre exempel på välkända butiker (Hotels.com är i och för sig ingen butik, men du förstår vad vi menar) där du alltid får lite tillbaka om du köper något via Cashbackshopping.se. Så exakt hur går det till och vad behöver du göra?

Till att börja med registrerar du dig via länken här nedanför. Det går snabbt, och du kan göra det via Facebook eller Google Plus om du så vill. Just nu får du 25 kr i bonus när du skapar ett konto, så passa på! När du sedan shoppar online ska du se till att göra det via Cashbackshopping.se för att få förmånen. När du samlat ihop 100 kr eller mer på dina inköp kan du plocka ut cashbacken till ditt bankkonto!

Totalt finns det 400 ställen att handla hos, och exakt mängd pengar du får tillbaka vid varje köp skiljer sig från plats till plats.

Få rabatt på voluntärresa via PeaceWorks

Erbjudandet gäller inte längre 07/10/2017 rabatt på resor
peaceworks,rabatt,volontär

Att arbeta som volontär innebär att du jobbar gratis för ett gott ändamål. Naturligtvis kostar det en del, särskilt om du vill resa till andra sidan jorden. Sedan ska det betalas för uppehälle och mat också. Den sanne volontären ser det som en lång semester där han kan lära känna nya kulturer och träffa nya människor.

Fram till den 30 oktober erbjuder arrangören PeaceWorks rabatt på volontärsutbyten (som det kallas). Beroende på hur länge du är beredd att vara borta kan du se fram emot upp till 4 000 kr i rabatt! Vi ska också tillägga att rabatten endast gäller nya sökande som är redo att lämna Sverige senast februari 2018.

Det finns gott om olika projekt att välja mellan, och det handlar inte bara om fattiga u-länder. Till exempel kan du åka till Japan och hjälpa lokalbefolkningen med att ta hand om blommor, eller stötta barn med funktionshinder i Polen. Det finns i skrivande stund hela 87 projekt att välja mellan, så du kommer med stor sannolikhet att hitta något som kittlar just dina intressen.

Tänk på att vissa volontärutbyten kräver extra kunskaper. Till exempel måste du kunna tala grundläggande japanska om du vill göra en resa till det landet (eftersom det är otroligt dåliga på engelska).

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

20 % rabatt på ditt första köp hos SJ

Erbjudandet gäller inte längre 24/09/2017 rabatt på resor
sj tåg rabatt

Nu är det snart oktober och då börjar det bli dags att planera vinterresorna. Oavsett om du resor långt för att hälsa på släkten, vänner eller andra som förtjänar din närvaro så är chansen stor att du tar tåget. Vad passar då bättre än att få hela 20 % rabatt hos SJ på din resa?

Hoppas att du inte har laddat ned SJs app än, för det här erbjudandet gäller bara ditt första köp med appen. Först och främst ska du naturligtvis se till att du har laddat ned appen, sedan skickar du ett SMS med den mycket passande texten ”ENKELT” till 71671. Då får du en rabattkod som du sedan fyller i då du beställer din resa via SJs app.

Rabatten gäller två enkelresor och båda måste köpas inom samma 30-dagarsperiod. Med tanke på att en tågresa mellan Stockholm och Göteborg kan kosta upp emot tusen kronor finns det hundralappar att spara med detta erbjudande från SJ. Det här erbjudandet gäller endast fram till och med den 30 november, men ska du få tag i en billig biljett till julresan måste du nog beställa tidigare än så.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
hotell resa rabatt

Så här nu när hösten knackar på dörren kan det vara skönt att dra iväg till en varmare plats, och då menar vi naturligtvis inte helvetet. Hotels.com råkar lägligt nog ha rabatt upp till 40 procent, och det inkluderar toppdestinationer som London, Paris och Rom. Du hittar rabatter både på budgethotell och på de lyxigaste, femstjärniga hotellen. Kort sagt är det här en rabatt att titta både en och två gånger på.

Hotels.com har funnits med ett bra tag nu och det märks. Sajten är välutvecklad och ett tecken på det är hur lätt det är att hitta det du söker efter. Priserna för de olika hotellrummen står väl synliga direkt så du slipper rota bland undermenyer. Du har dessutom kundrecensioner som skvallrar om hotellets rykte, så du kan egentligen inte gå fel i korridorerna hos Hotels.com.

Sök hotell runt hela världen, jämför priser och gör det just nu alltså extra billigt! Se till att vara ute i god tid innan alla andra får samma idé, så besök Hotels.com nu och njut av all rabatt!

100 kr värdecheck på upplevelser

Erbjudandet gäller inte längre 02/06/2017 rabatt på resor

Marsipan och choklad är en suverän kombination i vanliga fall, eller hur? Om du dessutom kombinerar dessa med en billig upplevelse blir det hela ännu bättre. Så här gör du för att kamma hem en superkombo med en näst intill gratis upplevelse.

Ät choklad och få billigare upplevelser
Vår favoritdansk måste vara chokladföretaget Anthon Berg, som producerar fantastiskt god choklad, även om det kostar som det smakar. Nu har dansken en kampanj ihop med sajten upplevelse.com där alla som köper sex stycken marsipanbröd och skickar in fotobevis på kvittot får ett presentkort på 100 riksdaler, som kan användas på tidigare nämnda sajt. Det finns dock ingen upplevelse som kostar hundra kronor eller mindre, så en helt gratis upplevelse blir det inte. Om du inte vill spendera pengar själv har du i alla fall fått en present som du kan ge bort nästa gång någon fyller år.

Från spökvandring till Lamborghini
Upplevelserna som du kan välja mellan är allt mellan ölprovning och spökvandring till mer dyra och sofistikerade upplevelse som att köra en Lamborghini eller flyga luftballong över stan. Kolla in på hemsidan för att få lite skön inspiration för en så gott som gratis upplevelse.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

norwegian flyg

Flygbolaget Norwegian har kommit med en kul idé – de lottar ut CashPoints till deras klubbmedlemmar i Norwegian Rewards. Allt du behöver göra är att gå med och få gratis Norwegian Rewards CashPoints.

Spela till dig en resa gratis
Kasinobranschen går riktigt bra just nu och det vill så klart de flesta få en del av. Norwegian är ett lågprisflygbolag som inte känns som ett sådant, och nu har de börjat med ett lotteri för de som är medlemmar i lojalitetsklubben Norwegian Rewards. Lite spänning utan kostnad alltså. Börja med att bli medlem och signa upp dig för deras nyhetsbrev. Där kan du få gratis Norwegian Rewards CashPoints genom att vara med i en dragning där de lottar ut hela 5 000 poäng – vilket räcker till både resor och produkter.

Samla poäng för billigare resor
Som alltid när det gäller tävlingar gäller det att inte ge upp och försöka hela tiden tills lyckan är framme. Men även om du inte skulle vinna kan det löna sig att vara en del av gratis Norwegian Rewards och använda din medlemsstatus när du flyger med dem eller bokar saker från deras samarbetspartner. Poängen är dessutom ovanligt lätta att hantera – du kan använda dem redan på din nästa resa för att få en liten rabatt på priset.

100 kr i rabatt på Uber

Erbjudandet gäller inte längre 28/03/2017 rabatt på resor, rabatt på tjänster

uber gratis

Du har säkert hört talas om taxitjänsten Uber, men har du testat den ännu? Det är en otroligt smidig tjänst där du bokar och betalar för din resa direkt i appen på din smarttelefon. Billigare än taxin … Just nu kan du få 100 kr i rabatt om du laddar ner appen och testar en resa. Om du bara behöver åka en kort väg som kostar mindre än 100 kr så kan du alltså göra det gratis.

Här finns Uber
Du som bor i landets storstäder har i vanliga fall inga problem med att hitta en Uber-bil. Läs mer och se var du kan hitta Uber genom att klicka på länken här nedan. Och koden som du måste använda för att få en gratistur i samband med att du registrerar dig och gör din första resa är ”uberfafof”.

Få fler rabatter på Uber-resor
När du väl har reggat dig och gjort din första resa med Uber får du en egen personlig kod som du kan ge till dina vänner. Om de använder din kod får du en till rabatt som tack för att du värvade en vän.

Om du vill ha en sådan kod redan nu kan du pröva att använda koden ”kimw1713ue”. Men se till att du är snabb, för just denna kod kan bara användas en gång och om någon annan hinner före och tar den så är det försent. Och tänk på att dessa koder endast fungerar när du registrerar dig för Uber för första gången.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Gratis kryssning till Helsingfors

Erbjudandet gäller inte längre 11/03/2017 rabatt på resor

viking line gratis resa

Du som är medlem i Viking Line Club har just nu ett suveränt erbjudande att nappa på: du får beställa en gratis kryssning till Helsingfors! I paketet ingår en kryssning från Stockholm till Helsingfors, plus en hytt i ekonomiklassen. Du kan se fram emot två underbara kvällar med bra mat, underhållning och kanske till och med en tur till Travel Spa. Skäm bort dig lite för en gångs skull!

Eftersom erbjudandet är gratis finns det naturligtvis en hake: antalet platser för gratisbiljetterna är begränsade, så skynda dig och beställ nu! Är du inte medlem hos Viking Line Club kan du naturligtvis bli det direkt.

För dig som vill fresta smaklökarna lite extra finns det en skaldjursplatå som du kan boka. Denna kostar visserligen extra och är alltså valbar, men gillar du skaldjur kan det ju absolut vara värt det! Gratiserbjudandet gäller förresten endast till den 11 april 2017, och tydligen är det bara utvalda dagar som går att boka för en gratis kryssning till Helsingfors.

Du anländer vid Skatuddens terminal och därifrån har du ett behagligt avstånd till det mesta av värde. Nu är det bara att börja planera, boka och markera kalendern för avresedatum!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Coop rabatt på resor över hela världen

Erbjudandet gäller inte längre 09/02/2017 rabatt på resor

coop erbjudande resor

Du som är medlem hos Coop vet säkert att du får rabatt på mat och andra livsmedel med jämna mellanrum, men visste du att du kan få Coop rabatt på resor över hela världen också? Om inte så vet du det nu!

Fram till den 13 februari kan du hitta ett riktigt bra Coop erbjudande på resor till Turkiet och Italien. Vintern håller ju fortfarande ett hårt grepp om vårt avlånga land, så varför inte fly kylan ned till de soldränkta stränderna i södra Europa? Du får hela 1000 kr i Coop rabatt på resor till just Turkiet och Italien just nu.

Så gäller då detta Coop erbjudande alla kedjans medlemmar, eller är det bara för vissa? Jodå, det gäller alla som har ett MedMera-nummer! Det finns en detalj som är jätteviktig dock, och det är att du måste boka resan via den här länken. Klicka på den så kommer du till Coops sajt, och därifrån klickar du på ”Boka resa här”. Sedan är det bara att följa anvisningarna och fylla i ditt MedMera-nummer så får du rabatten.

Som om inte detta vore nog får du dessutom MedMera-poäng när du beställer din resa. En poäng för varje krona är det som gäller. Det finns inte hur många platser tillgängliga som helst, så boka din nya solsemester till Italien eller Turkiet med hjälp av detta Coop erbjudande nu!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid