De bästa gratisgrejerna

Rabatt På Tjänster

Letar du efter rabatt på tjänster?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om rabatt på tjänster.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

fitness 24 seven gym

Till att börja med vill vi göra det klart som korvspad att medlemskapet inte är HELT gratis. Det tillkommer nämligen en så kallad ”startavgift” och den ligger på 249 kronor. Men eftersom du alltid får betala den oavsett vilket sorts medlemskap du väljer så är det här ändå ett gratiserbjudande. Typ.

Utöver ovanstående gäller följande för kampanjen:

 • Endast för nya medlemmar
 • Giltig under fram till och med 9 september 2019
 • Du måste vara minst 18 år och ha ett svenskt bankkonto

Det du sparar är 458 kronor, vilket är vad två månaders ordinarie medlemskap kostar hos Fitness24Seven. De har inte bara gym i Sverige heller, så ett medlemskap här är perfekt för dig som inte vill göra uppehåll med träningen under utlandsresan till Thailand. Det här ingår i ett ordinarie medlemskap:

 • Alla gym i alla länder är inkluderade i avgiften
 • De är öppna dygnet runt
 • Gruppträning ingår

Tänk bara på att det är två månaders uppsägningstid på medlemskapet, så du säger upp i tid om du inte vill fortsätta att betala efter gratisperioden. Definitionen av ”nya medlemmar” är att du inte får ha haft något medlemskap det senaste året. Och även om de har öppet dygnet runt så är naturligtvis inte alla tider bemannade.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
nettbuss rabatt

Nettbuss är ingen ersättning för SL eller Västtrafik (eller andra lokala bussar som går kortare sträckor). Istället tar de hand om långa sträckor som exempelvis Göteborg till Oslo eller Jönköping till Stockholm. I dessa tider då fjärrtågen inte direkt är pålitliga kan det vara ett tryggare alternativ att boka buss. Särskilt om du vill jobba under resan.

Nu kan du dessutom spara pengar på alternativen Netbuss Bus4You och Netbuss express om du är pensionär, studerande eller ungdom (upp till 26 år). Denna rabatt ger dig 20 procent billigare pris, och du väljer den i kassan.

Eftersom du förmodligen inte hört talas om Nettbuss tidigare ska vi dra ett gäng tips också som du nog kommer uppskatta:

 • Köp alltid din biljett från hemsidan då du får den billigast där
 • Du får ta med husdjur, men bara om du har en bur som får plats på en vanlig plats (och det kostar extra)
 • Tänk på att ta med ID-handling om du passerar mellan exempelvis Sverige och Norge

Och så till sist kanske du undrar vad det är för skillnad mellan Bus4You och Express. Express är billigare, medan Bus4You erbjuder mer bekvämlighet. Ska du ut och resa och har rätt ålder har du nu ett gyllene tillfälle att fixa 20 procent billigare bussbiljetter!

ica upplevelser spa

Vet du vad ICA Upplevelser är? ICA är ju så mycket mer än bara en matvarubutik, de har en egen bank och du kan köpa oförglömliga och/eller välbehövliga upplevelser som du delar med en vän. Det här erbjudandet tillhör det sista nämnda.

Fram till och med den 31 augusti får du 150 kronor i rabatt när du beställer en så kallad doubebehandling för två. Den kostar 1 345 kronor (istället för 1 495 kronor). Exakt vad ni får för behandling beror på vilken salong ni väljer. Här är ett urval vi har gjort:

Spa Merkle i Göta
Här får ni antingen välja mellan en friskvårdsmassage eller en spiritualbehandling med 60 minuters jademassage. Behandlingen sker samtidigt för båda två, i samma rum.

Milstenen Spa & Passage i Malmö
Det här är alternativet för er som vill ta det lugnt och ha en privat stund tillsammans utan andra gäster. Bland annat bubbelbad och bastu står på schemat.

Stockholm
Ja, vi skriver bara ”Stockholm” eftersom de har tre alternativ att välja på! Somliga har det bra …

Du kan läsa all information hos ICA Upplevelser som vi länkar till här nedanför. Du köper först värdebeviset hos ICA Upplevelser, sedan bokar du din tid hos en den salong du vill!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
nytt elavtal hos fortum

Det är kanske inte ofta man skaffar nytt elavtal, men nu har du en riktigt bra möjlighet att göra det! Fortum bjuder nämligen nya kunder på hela 500 kronor i rabatt om du tecknar ett nytt avtal hos dem, men då får du aldrig ha varit kund hos dem tidigare. Att byta till Fortum är förmodligen enklare än du tror, dessutom.

Du börjar med att skriva in ditt postnummer och väljer sedan din boendeform (lägenhet, radhus eller villa). Därefter räknar Fortum ut en ungefärlig kostnad på din årsavgift när du byter till dem. Du kan välja mellan både fast och rörligt pris, men kom alltså ihåg att priset inte är exakt utan varierar med din förbrukning. Tycker du det ser OK ut går du vidare med att fylla i ditt personnummer så Fortum får dina uppgifter – du kan dessutom välja om du vill ge dem en fullmakt så att de kontaktar din nuvarande leverantör och byter från dem.

Rabatten på 500 kronor gäller ett helår och räknas av automatiskt om du beställer. Kom också ihåg att Fortum har bra alternativ för dig som vill ha miljövänlig el eftersom de erbjuder fossilfria avtal (el främst från kärnkraft) och dessutom ett lite dyrare alternativ där de bidrar till Håll Sverige Rent.


gratis sim-kort hos Halebop

Nu har Halebop startat en sommarkampanj där man ger bort 50 procent mer data (surf) till alla som binder ett mobilabonnemang i 24 månader, det vill säga två år. Normalt sett när du köper abonnemang hos Halebop har du ingen bindningstid alls, så tänk på om du verkligen har behov av extra surf under två år framöver. Har du det är det här ett riktigt bra erbjudande som inte kostar dig något extra alls!

Det finns fyra olika abonnemang att välja mellan, och i de två tyngsta ingår dessutom in-ear-lurar utan extra kostnad:

Mini

 • Data: 3 GB (istället för 2)
 • Samtal: 50
 • SMS: 500
 • Pris per månad: 99 kr

Liten

 • Data: 6 GB (istället för 4)
 • Samtal: 100
 • SMS: 1 000
 • Pris per månad: 169 kr

Mellan

 • Data: 12 GB (istället för 8)
 • Samtal: gratis
 • SMS: gratis
 • Urbanista in-ear-lurar på köpet
 • Pris per månad: 269 kr

Stor

 • Data: 45 GB (istället för 30)
 • Samtal: gratis
 • SMS: gratis
 • Urbanista in-ear-lurar på köpet
 • Pris per månad: 369 kr

Det är fortfarande så att den oanvända surfen sparas, upp till 10 GB varje månad. Du som är student och har Mecanat-kort hittar även billigare priser på abonnemangen stor och mellan. Tänk bara på att 50 procent mer surf endast gäller under det första året, och att du binder upp dig för två år.

Sista datum att skaffa abonnemang med 50 procent mer surf varje månad är 31 augusti 2019. Observera att det fortfarande kan stå 30 juni hos Halebop, men att kampanjen förlängts.

rabatt på upplevelser och airbnb

Till att börja med vill vi säga att vi inte vet hur länge det här erbjudandet kommer gälla, så skynda dig och hugg medan chansen finns …

Idag känner nog de flesta till Airbnb. Istället för traditionella hotell hyr privatpersoner ut sina bostäder till turister och andra besökare. Fördelen med Airbnb är att det oftast är billigare än hotell, plus att du kan få en hel lägenhet inklusive kök till ditt förfogande.

Men den här rabatten får du dra av 34 euro när du bokar ett boende som kostar 65 euro eller mer. Du får dessutom dra av 8 euro på en upplevelse som kostar minst 44 euro. Men vänta nu, upplevelse?

Jo, upplevelser är ett relativt nytt koncept hos Airbnb. De går ut på att privatpersoner delar med sig av sina passioner med gästerna som hyr hos dem. Dessa privatpersoner får professionell hjälp från Airbnb att utforma och finansiera upplevelserna, och tillsammans kan de erbjuda gästen fina minnen under resan.

Så här lätt är det att komma igång med erbjudandet:

 • Klicka på den röda knappen här nedanför
 • Registrera ett konto hos Airbnb
 • Leta efter ett boende och en upplevelse där du ska resa

Svårare än så är det inte!

rabatt på hallon mobilabonnemang

Hallon är inte bara ett gott bär, det är också ett företag som säljer riktiga goda mobilabonnemang! Just nu har de hela 50 procent rabatt, och du kan spara pengar på följande:

8 GB surf
Kostar 74 kr per månad de fyra första månaderna, därefter 149 kr.

25 GB surf
Kostar 124 kr per månad de fyra första månaderna, därefter 249 kr.

50 GB surf
Kostar 149 kr per månad de fyra första månaderna, därefter 299 kr.

I samtliga abonnemang ingår gratis samtal och SMS. Dessutom kan du spara oanvänd surf till nästa månad, istället för att ”mätaren” nollställer sig efter 30 dagar. De här tre abonnemangen är till för dig som redan har en lur du är nöjd med, men för alla som inte har någon (ja, ni sju) eller för er som vill skaffa ny har Hallon ett riktigt bra erbjudande också.

Du kan få en splitterny iPhone 6S för bara 199 kronor de första tre månaderna, därefter övergår månadskostnaden till 249 kronor. Och det är inte bara tillfälliga, bra erbjudanden som gör att du ska skaffa abonnemanget hos Hallon:

 • Ingen bindningstid och ingen uppsägningstid
 • Spara upp till 100 GB oanvänd surf till nästa månad
 • Du behåller ditt nummer när du byter till Hallon
gratis domän hos binero

Har du din egen hemsida, eller vill du skaffa en? Du kanske ska starta en blogg i ditt namn? Det finns många olika ambitioner, men en smidig lösning. Skaffa webbhotell och domän hos Binero innan den 17 mars så får du domänen helt gratis och webbhotellet betalar du bara halva priset på.

Men OK, nu kanske du sitter som ett frågetecken och undrar vad vi pratar om. Vad är webbhotell och domän?

Gratis.se är en domän. En domän är alltså namnet på webbplatsen. För att köpa ett sådant namn måste man normalt sett betala en avgift, men det slipper du nu alltså med Binero (i alla fall under första året).

Ett webbhotell är en plats där din hemsida bor, det vill säga, i praktiken ett gäng servrar. Det är dessa servrar hos Binero som folk som besöker din webbsida hamnar på.

Har du redan ett annat webbhotell hjälper Binero dig att flytta helt gratis. De har även en svensk supportavdelning som till och med har öppet på söndagar! Kort sagt står Binero för kvalitet. Prismässigt brukar de ligga lite högre än sina konkurrenter, men med det här erbjudandet slipper du ju den nackdelen!

nöjda kunder hos halebop

Halebop blir ett allt kändare namn i telekomvärlden. Visste du att de ha Sveriges nöjdaste privatkunder enligt svenskt kvalitetindex? Snacka om kvitto på att bra villkor lönar sig! Men det är inte det vi ska prata om idag.

Det är nämligen så att Halebop just nu ger alla som tecknar nytt abonnemang, eller förlänger det de redan har i 24 månader, hela 50 GB extra surf! Erbjudandet gäller endast till och med den 23 januari, så rappa på!

Så varför är Halebop så bra? Här är några anledningar:

 • De ingår i Telias nät så du har alltid stabil och snabb anslutning
 • Gratis SMS till alla
 • Gratis frakt
 • Du får spara överbliven surf till nästa månad

Även om Halebop inte är lika kända som exempelvis Telia själva så har de fått utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste privatkunder” inom kategorin mobiloperatörer inte mindre än nio år av elva möjliga! Eller ja, det är inte Halebop själva som är Sverige nöjdaste privatkunder, men du fattar!

En anledning kan säkert vara att de regelbundet bjuder på nya rabatter eller deals. Just nu är det alltså 50 GB extra surf som gäller, men om några veckor kommer det säkert något nytt igen.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
nöjda kunder hos halebop

Det finns många anledningar att välja Halebop. Kanske framför allt för att de låter dig behålla överbliven surf till nästa månad och för att de går i Telias stabila nät. Det passar perfekt nu inför jul eftersom Halebop har ett specialerbjudande: du får 30 GB surf istället för 15 – till samma pris!

Det här erbjudandet kallas för julsurf och varar mellan december och januari (hela månaderna). Det finns fyra olika alternativ att välja mellan, men det är bara ett som räknas till det här erbjudandet (markerat i fetstil):

 • 0,5 GB surf för 39 kr
 • 1 GB surf för 59 kr
 • 5 GB surf för 199 kr
 • 30 GB surf för 299 kr (normalt får du endast 15 GB för det här priset)

Det finns en tidsgräns, och den är 183 dagar. Det är nästan exakt ett halvår, så du har gott om tid på dig att förbruka 30 GB. Det här erbjudandet är inte bara perfekt för dig själv, det kan också agera bra julklapp till någon du känner.

OK, vill du ha fler anledningar till att älska Halebop? Vad sägs om det faktum att de vunnit pris för ”Sveriges nöjdaste kunder” nio år av elva möjliga (enligt Svenskt kvalitetsindex)? Välj Halebop idag så får du dubbelt med surf på köpet.

få en gratis trisslott

Vet du vad Refunder är? Det kanske hörs på namnet? När du shoppar online kan du få pengar tillbaka (cashback på engelska) och på så sätt blir kläder, mat och prylar lite billigare i långa loppet. Det finns hela 944 butiker att få tillbaka pengar från, så nästan oavsett vad du brukar handla kommer Refunder att passa dig.

Alla nya medlemmar får inte bra gratis medlemskap, utan även en gratis Trisslott som ”välkomstbonus”. Vem vet, kanske livet tar en ny vändning när lotten är skrapad? Oavsett ligger det verkliga värdet i Refunders tjänst och inte i en enstaka lott. Det finns egentligen ingen anledning att inte vara med. Det är helt gratis (förutom det du normalt köper då såklart) och du har bara pengar att tjäna.

Verktyget Trustpilot är en recensionsplattform där människor kan tycka till om tjänster och produkter, för att på så sätt varna andra för undermålighet. Refunder har 8,8 av 10 i betyg, och 90 procent av alla som använder tjänsten rekommenderar den till andra. Men hur exakt fungerar tjänsten? Jo, så här:

 • Surfa in på Refunders sajt, och därifrån vidare till en butik du vill handla hos
 • Köp dina tjänster eller produkter precis som vanligt
 • Få pengar tillbaka, och ta sedan ut till ditt bankkonto

Det finns ingen anledning att fortsätta shoppa utan att få pengar tillbaka, eller vad säger du?

dubbel surf hos halebop

Halebop har vi skrivit många gånger om tidigare, men det är inte så konstigt eftersom de har väldigt bra villkor och ofta kommer med något nytt. Den här gånger handlar det om dubbel surf i fyra månader utan att det kostar något extra! Erbjudandet gäller endast dig som tecknar ett nytt abonnemang, och det finns tre olika alternativ att välja mellan:

Mini

 • 50 samtal
 • 50 MMS/SMS
 • 2 GB surf (istället för 1)
 • 99 kr per månad

Liten

 • 100 samtal
 • 1 000 MMS/SMS
 • 6 GB surf (istället för 3)
 • 169 kr per månad

Mellan

 • Gratis samtal
 • Gratis MMS/SMS
 • 16 GB (istället för 8)
 • 269 kr per månad

Stor

 • Gratis samtal
 • Gratis samtal
 • 60 GB (istället för 30)
 • 369 kr per månad

Så varför väljer folk Halebop? Det kan bero på saker som att du får spara oanvänd surf till nästa månad och att de går i Telias när för maximal täckning och snabbhet. Sedan har du även det faktumet att de säljer de senaste och nyaste telefonerna med sina abonnemang. Vad sägs till exempel om iPhone XS och iPhone XS MAX (64 GB) för 699 respektive 769 kr per månad? Välj Halebop du också och få något extra ofta – det är inte alltid de största leverantörerna som är de bästa!

JUST NU: halva priset på Halebop-abonnemang

Erbjudandet gäller inte längre 31/08/2018 rabatt på tjänster

Du vet vad Halebop är va? Mobilabonnemanget som går i Telias nät, låter dig spara överbliven surf till nästa månad och naturligtvis kan du surfa lika billigt inom EU som du kan i Sverige. Halebop brukar alltid ha något specialerbjudande, och just nu får alla som skaffar abonnemang göra det till halva priset – oavsett vilket abonnemang du väljer!

Det finns fyra olika abonnemang att välja mellan som hör till det här erbjudandet:

Stor
Gratis SMS
Gratis samtal
30 GB surf
184 kr

Mellan
Gratis SMS
Gratis samtal
8 GB surf
134 kr

Liten
1 000 SMS
100 gratis samtal
3 GB surf
84 kr

Mini
500 SMS
50 gratis samtal
1 GB surf
49 kr

Det här erbjudandet gäller de tre första månaderna. Det finns även alternativ för dig som är student. Om du väljer ett av de mindre alternativen ska du komma ihåg att du alltid kan köpa till mer surf om du behöver. Och som det nämndes i inledningen kan du spara överbliven surf från en månad till en annan. Halebop är helt enkelt ett modernt alternativ till de stora elefanterna.

Hos Halebop kan du även välja fräscha nya mobiler om du behöver en ny, och betalar då mindre månadskostnader under en period istället för att stort engångsbelopp.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
halebop 50gb surf på köpet

Halebop är den där operatören som gjort sig kända för sin unika stil och för att låta dig ha kvar överbliven surf till nästa månad. De har nästan alltid något spännande på gång, och just nu får alla som köper ny mobil med abonnemang Medium eller Stor i 24 månader hela 50 GB extra att konsumera. Det är otroligt mycket gratis data som du slipper betala för.

Eftersom vi pratar om så stora mängder innebär det att det här erbjudandet främst passar dig som använder väldigt mycket data. Halebop har massor av olika mobiler att välja mellan, allt från Samsung och Apple till svenska Doro. Oavsett vad du har för behov kan du hitta en mobil som passar just dig. Långt ifrån alla behöver de dyraste mobilerna, ofta räcker det med att de vanligaste sysslorna kan skötas snabbt.

Oavsett vilken mobil du väljer får du alltså 50 GB extra på köpet. Det viktiga är att du väljer rätt abonnemang och att du väljer det för 24 månader. För att hitta det här erbjudandet klickar du bara på länken här nedan och går sedan till startsidan. Där kan du ta reda på mer.

halebop 50gb surf på köpet

Det råder hård konkurrens på mobilabonnemangsmarknaden, vilket brukar gynna oss konsumenter. Halebop har ett helt suveränt erbjudande de kör just nu, du får nämligen hela 50 GB extra surf på köpet oavsett vilken mobilabonnemang du väljer. Du kan dessutom uppgradera ditt redan existerande abonnemang, så alla kan ta del av detta fantastiska erbjudande.

Så, vad finns det då att välja på? För abonnemang Mini för endast 99 kr får du 50 samtal, 500 SMS och 1 GB surf, plus 50 GB till alltså. För en ynka hundralapp kan du alltså få tillräckligt med surf för att klara dig en hel månad, och Halebop låter dig dessutom spara oanvänd surf till nästa månad! Det blir inte mycket bättre än så här.

Det finns totalt fyra olika abonnemang du kan välja mellan, plus några för dig som är student. För 269 per månad får du till exempel gratis samtal och SMS plus 58 GB surf.

Du surfar fritt inom hela EU (gäller i och för sig alla operatörer) och Halebop ingår i Telias nät, vilket i praktiken innebär att tjänsten fungerar snabbt och stabilt. Vi vet inte hur länge Halebop kommer erbjudande 50 GB extra till varje abonnemang, så vänta inte för länge.Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid