De bästa gratisgrejerna

Rabatter

Letar du efter rabatter?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om rabatter.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

Rabatt på ICA Upplevelser

Erbjudandet gäller inte längre 04/05/2019 rabatter
prova att flyga

Som du kanske vet är ICA mer än bara mat. De har en sektion som kallas ICA Upplevelser, där du kan ge dig ut på diverse äventyr samtidigt som du samlar bonus till ditt ICA-kort. Just nu har man rabatt på två upplevelser:

Segway
Det här är det billigare alternativet. Det är till för dig som bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. För dig som inte vet vad en Segway är så betyder namnet inte ”seg väg” (hahaha). Det är som en platta du står på med två hjul samt ett handtag, och den är naturligtvis eldriven. Grejen med Segway är att den känner av hur du lutar dig, och det är också så du tar dig fram. För priset får du köra runt i en hel timme, och dessutom ta med dig en vän då erbjudandet är för två personer! Hjälm och eventuell reflexväst ingår.

  • Pris: 711 kr (istället för 790 kr)

Flyg propellerplan
Det här är det dyrare men betydligt häftigare alternativet. Tillsammans med en trygg och erfaren flyglärare får du styra propellerplanet själv och ta en tur i luften! Erbjudandet gäller dig som bor i Stockholm, Öresund, Göteborg, Karlstad eller Västerås.

  • Pris: 2 065 kr (istället för 2 295 kr)

Köp dessa upplevelser innan den 12 maj. Du får ICA Bonus när du gör det!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Boka bord för 4 hos O’Learys och få en gratis bowlingrunda

Erbjudandet gäller inte längre 22/03/2019 rabatter
gratis bowling hos olearys

O’Learys i Gustavsberg i Stockholm bjuder sällskap på både mat och underhållning, och under första veckan i april går det att bowla gratis och du samtidigt beställer bord för minst fyra personer. Det här erbjudandet är med andra ord perfekt upplagt för en helkväll med familjen!

Bowlingrundan varar i cirka 50 minuter. Erbjudandet gäller endast om du bokar samt i mån av plats, så det gäller att du skyndar dig! Det är inte hela första veckan i april som är gångbar heller, utan endast måndag till torsdag. Du kan boka via telefon eller mejl, kontaktuppgifterna hittar du hos O’Learys som vi länkar till nedan.

Naturligtvis är menyn en av höjdpunkterna hos O’Learys. Här finns framför allt deras berömda hamburgare och allt grillat, men du hittar även veganska alternativ som görs med Oumph! (jodå, det ska vara ett utropstecken efter där).

Medan sällskapet äter kan ni njuta av de senaste sporthändelserna. O’Learys har helt enkelt fattat att mat gör sig bäst ihop med underhållning. Så hur mycket sparar du på detta erbjudande? En bowlingrunda kostar normalt sett 395 kronor, så man kan säga att du sparar 400 spänn på att boka bord för fyra under första veckan i april!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
rabatt hos aliexpress

Fler och fler svenskar har upptäckt hur billigt, snabbt och smidigt det är att handla direkt från Kina där mycket av världens tekniska prylar och andra produkter tillverkas. Kvaliteten skiljer sig inte särskilt mycket, utan den största skillnaden är det klart lägre priset. AliExpress är en av alla Kina-baserade butiker som erbjuder produkter till hela världen. Se det som ett stort varuhus på nätet där du kan handla i princip vad som helst.

Med det här erbjudandet får du fyra dollar i rabatt när du använder AliExpress för första gången. Du kan handla med svenska kronor och naturligtvis skeppar AliExpress till Sverige. Sajten finns till och med översatt till svenska!

Ta det här tillfället att upptäcka AliExpress du också. Sök och hitta kläder, elektronik, smycken, telefoner och mycket mer. Sedan kan du välja både vanlig post eller privata fraktfirmor som alternativ. För att få fyra dollar i rabatt behöver du bara klicka på länken här nedanför, och sedan på den röda bannern du ser till höger. Efter det är det bara att följa anvisningarna. De fyra dollarna i all ära, men de mesta pengarna kommer du spara när du upptäcker hur billigt allt är hos AliExpress.

Låt ditt barn börja träna hockey för bara 200 kr

Erbjudandet gäller inte längre 25/08/2018 rabatter
ishockey växjö lakers

Till att börja med vill vi säga att det här erbjudandet endast gäller dig som bor i eller närheten av Växjö. OK? OK.

Normalt sett är ishockey en väldigt dyr sport som definitivt skiljer fattiga familjer från rika. Bara utrustningen kostar tusentals kronor och sedan tillkommer medlemskap och resor till och från träningar. Med detta erbjudande måste du fortfarande stå för resorna, men medlemskapet kostar endast 200 kr.

Projektet kallas för Lakers Hockey Stars och har till syfte att ta in 140 hockeyintresserade killar och tjejer. Barn som är födda 2012 eller 2013 är välkomna, och de får inte bara spela gratis på en anpassad yta, de får dessutom låna all utrustning helt gratis. Kanon!

Erbjudandet inkluderar 22 pass som är 60 minuter långa styck. Kommande säsong drar igång sista söndagen i september (den 30), men redan nu kan du visa intresse genom att anmäla ditt barn. Det är alltså en gång i veckan, och det blir varje söndagsmorgon. Det finns ett litet krav på dig också, du måste närvara vid hälften av alla tider. Om du inte närvarar så ofta kommer du börja få betala.

Det går även att få namn och nummer på sin tröja, men för det tillkommer 100 kr.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

premier med i form

Den här typen av erbjudande känner du nog igen! Det handlar om att beställa fyra nummer av tidningen I FORM och samtidigt få betydligt intressantare premier på köpet. Dessa premier är en topp och ett par tights som tillsammans med tidningen är värda över 1 000 kr, men du får allt för bara 198,50 inklusive frakt!

Träningskläderna är enkla, men gjorda för att båda sitta snyggt och fungera praktiskt. Byxorna har en hög midja som gör att de sitter på plats även när du böjer dig och rör kroppen på ovanliga sätt. Toppen är lika smart den då den är bredare nedtill än upptill. Det betyder i praktiken att den inte stramar åt över magen, något som annars är ganska vanligt då man tränar.

Förutom kläderna (premierna) får du alltså fyra nummer av I FORM också. Tidningen hjälper dig att just komma i form så snabbt som möjligt, och ger dig både tips och inspiration för en sund kost och hälsosam matlagning. Du får hem tidningen i brevlådan en gång var tredje vecka, men naturligtvis går den att läsa digitalt också.

Klicka bara på länken här nedanför så kommer du till sajten där du kan beställa direkt och spara över 850 kr!

Bo billigare på hotell

Dags för en hotellvistelse snart? I så fall är det dags för lite smarta tips hur du spar pengar rätt så enkelt. Och om du vill bo helt gratis är det som vanligt Couchsurfing som gäller.

Många som bokar hotell i dag går till en webbtjänst som hotels.com eller booking.com. Det är trots allt ett smidigt sätt att få en bra översikt över vilka hotell som finns och vilka priser som gäller. Är du medlem hos booking.com kan du både ge och få rabatter på 15 € när du bokar via dem. Ett tips är att googla dessa koder för det finns massvis av sådana som bara väntar på att användas. Här kommer en länk som du kan använda nästa gång du bokar ett hotell så får du 15 € rabatt på priset: https://www.booking.com/s/34_6/b3e4b175

Något som inte alla tänker på är dock att hotels.com och booking.com inte alltid är billigast, för de tar ju en liten avgift ovanpå hotellkostnaderna i de flesta fallen. Så ett bra tips kan vara att när du hittat ditt hotell så kolla på hotellets officiella hemsida och då kan det mycket väl hända att priset är lite lägre där. Detta gäller framförallt för större hotell, och inte i lika stor utsträckning för mindre hotell, som i vissa fall inte ens har en egen bokningssida.

app rabatt

Det är rätt svårt att hålla reda på alla företag och kampanjer som delar ut gratis produkter och rabatter när man minst anar. Därför vill vi tipsa om några appar från företag som ofta har erbjudanden för sina kunder, så du kan vara där och hugga innan det är för sent.

Här är företagen med generösa appar
Då kör vi … ”Pressbyrån” har som vi tidigare tipsat om en app där det ibland kan dyka upp erbjudanden om gratis dryck. Likadant med ”Espresso House” för dig som inte kan hålla dig borta från kaffet längre än en dag. McDonalds kanske du har hört talas om … och de har också en app där du får mer (skräp)mat för pengarna om du vill det. Har vi nämnt McDonalds kan vi lika gärna slänga in snabbmatskedjans Max också, som även de är ett av företagen som har appar med rabatter. Ännu fler mat- och dryckrabatter kan dyka upp i applikationen från Burger King.

Mer än mat- och dryckerbjudanden
Vi vill även nämna appen Wrapp, som du kan koppla till ditt bankkonto hos Nordea och som ger dig lite cashback, alltså pengar tillbaka, när du handlar från vissa butiker. Sist och kanske minst är Klipster – en annan av alla appar med rabatter och gratissaker som kan vara värt att testa.Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid