De bästa gratisgrejerna

Bastard Burgers i Luleå bjuder elever på gratis veganburgare

30/08/2019 gratis mat
bastard burgers kött och fläsk

Den här historien började med att Luleå kommun slutade servera vegansk mat till skoleleverna. Sedan fortsatte det med att en bloggare och restaurangkedjan Bastard Burgers gick ihop för att visa kommunen att vegansk mat varken behöver kosta mycket, vara krånglig eller innehålla lite näring.

Resultatet är att alla gymnasieelever i Luleå bjuds på gratis veganburgare den 2 september, så tillhör du den målgruppen är det bara att komma och plocka! Bastard Burgers restaurang är belägen på Stationsgatan 29 och har öppet mellan 11:00 och 21:00.

Men hör och häpna, det är faktiskt inte bara Luleås skolelever som får något gratis! Bastard Burgers och deras samarbetspartner (bloggaren) bjuder även skolkockarna som arbetar i Luleå kommun på gratis utbildning hur man lagar bra och näringsrik veganmat.

Har du själv inte upptäckt Bastard Burgers än går det utmärkt att göra det, även om du inte bor i norr. De har restauranger i hela landet, med undantag för södra Sverige. Och naturligtvis har de riktiga hamburgare också, och inte bara vegankrubb. De tillagar kött som kommer från norrländska gårdar, och är väldigt klimatmedvetna då de alltid försöker jobba med ekologiska råvaror. Läs gärna mer om deras passion via länken här nedanför.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid