De bästa gratisgrejerna

Boka bord för 4 hos O’Learys och få en gratis bowlingrunda

Erbjudandet gäller inte längre 22/03/2019 rabatter
gratis bowling hos olearys

O’Learys i Gustavsberg i Stockholm bjuder sällskap på både mat och underhållning, och under första veckan i april går det att bowla gratis och du samtidigt beställer bord för minst fyra personer. Det här erbjudandet är med andra ord perfekt upplagt för en helkväll med familjen!

Bowlingrundan varar i cirka 50 minuter. Erbjudandet gäller endast om du bokar samt i mån av plats, så det gäller att du skyndar dig! Det är inte hela första veckan i april som är gångbar heller, utan endast måndag till torsdag. Du kan boka via telefon eller mejl, kontaktuppgifterna hittar du hos O’Learys som vi länkar till nedan.

Naturligtvis är menyn en av höjdpunkterna hos O’Learys. Här finns framför allt deras berömda hamburgare och allt grillat, men du hittar även veganska alternativ som görs med Oumph! (jodå, det ska vara ett utropstecken efter där).

Medan sällskapet äter kan ni njuta av de senaste sporthändelserna. O’Learys har helt enkelt fattat att mat gör sig bäst ihop med underhållning. Så hur mycket sparar du på detta erbjudande? En bowlingrunda kostar normalt sett 395 kronor, så man kan säga att du sparar 400 spänn på att boka bord för fyra under första veckan i april!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid