De bästa gratisgrejerna

Boka din nästa resa billigast möjligt hos Supersavertravel

30/04/2019 tips
billig resa till new york

Nu i dagarna har SAS otroliga problem i och med pilotstrejken, men det finns ju fler flygbolag än SAS att välja mellan om du ska ut och resa. Hos Supersavertravel kan du söka bland 650 olika flygbolag, och i och med att alla jämförs med varandra får du som kund billigast tänkbara pris. Här är några exempel på priser, observera att hotell ingår:

  • Dubai: under 4 000 kr
  • London: strax över tusenlappen
  • New York: cirka 5 500 kr

Priserna ovan kan förändras och är bara exempelpriser (bokningar kan fyllas upp också och göra resan otillgänglig). Men de ger dig ändå en bra fingervisning om hur lite du behöver betala för att flyga till och bo i attraktiva resmål.

Supersavertravel erbjuder alltså inte bara billiga flyg, utan även billiga hotell väl på plats. De kollar upp och jämför hela 240 000 hotell världen över! Det är värt att nämna att Supersavertravel har funnits i mer än 15 år, och att de 2006 bytte namn från Flygcentrum till det nuvarande namnet.

Det finns såklart flera aktörer som erbjuder ungefär samma tjänster som Supersavertravel, men hur många andra resebolag är det som samarbetar med ECPAT? Det är en organisation mot barnsexhandel, vilket tyvärr förekommer i många länder dit folk reser som turister. Stöd något gott och välj din nästa resa genom Supersavertravel.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid