De bästa gratisgrejerna

Boka hotell via booking.com och spara 15 €

22/10/2017 presentkort, rabatt på resor
Få rabatt från booking.com

Inför nästa semester eller affärsresa kan du spara lite pengar på att använda en kod som ger dig 15 € (cirka 140 kr) i rabatt när du bokar din vistelse via booking.com. Om du väljer att boka ett billigt hostel kan det bli i stort sett gratis.

Det är lättare än någonsin att hitta det billigaste och bästa hotellet. Det finns flera sajter som exempelvis hotels.com och booking.com som listar alla hotell och priser i städer över hela världen. Om du ännu inte har testat booking.com så kan du använda min kod för att få 15 € i hotellrabatt vid din första bokning. Koden är i själva verket en länk (https://www.booking.com/s/11_6/b3e4b175) som du använder för att få din hotellrabatt.

Du kan bara använda den en gång, och när du har blivit medlem och bokat får du också en unik kod som du kan använda för att få ännu mer rabatt, precis som med länken ovan. Det är enkelt att hitta ett prisvärt hotell eller hostel och booking.com har väldigt ofta de absolut lägsta priserna, ibland mycket lägre än om du bokar direkt från hotellet. Använd denna hotellrabatt och njut av en billigare hotellnatt.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna