De bästa gratisgrejerna

Dags att fimpa för gott?

05/12/2018 gratis produkter
sluta röka

Du som är rökare och som vill sluta, hur många gånger har du försökt? Hur många gånger har du försökt sluta med viljestyrka, och hur många gånger har du misslyckats? Ofta går det inte bara med vilja, utan man måste ha hjälp också. Eftersom det finns så många människor som har problem att sluta finns det såklart många produkter mot rökning också.

En av dessa produkter heter Steam och är en e-cigarett du kan få prova gratis. Erbjudandet gäller själva e-cigaretten, en laddare samt filtret som behöver bytas med jämna mellanrum. Gratisprovet räcker i 14 dagar. Det finns två smaker att välja mellan: Fresh Menthol och klassisk tobak.

Det finns många fördelar med Steam e-cigarett, här är några av dem:

  • Ofarlig ånga istället för rök
  • Ingen passiv rökning
  • Inget underhåll och ingen rengöring

Precis som att du inte kan sluta använda Google om du inte får ett bra alternativ, kan du inte sluta röka utan ett bra alternativ. Genom att byta ut dina vanliga cigg mot Steam kan du trappa ned på rökningen istället för att sluta med den tvärt. En annan stor fördela är att du kan använda Steam var du vill, eftersom produkten inte omfattas av zoner med rökförbud.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid