De bästa gratisgrejerna

Den gotländska almanackan 2018 är klar för nedladdning!

Erbjudandet gäller inte längre 04/12/2017 gratis produkter
gotlands almanacka 2018

OK, så det är säkert inte alltför många idag som fortfarande använder almanacka, men för er som fortfarande gör det – och som dessutom gillar Gotland – kommer här en trevlig nyhet inför det nya året. Nu kan du nämligen ladda ned din alldeles egen Gotlandsalmanacka för 2018, och sedan skriva ut den. Saknar du en skrivare blir det till att sticka till närmaste bibliotek eller skola som har en.

Det här är inget nytt påfund heller, utan faktiskt en idé som funnits i 13 år. Gotlandskalender i år hämtar motiv från Othem, Visby, Västergarn, Lummelunda, Stora Karlsö, Klinte, Bunge, Väskinde, Fårö och Dalhem.

Tycker du det är för krångligt att ladda ned din egen almanacka? Då får du vänta till den 11 december då du kommer kunna beställa en ringbunden version. Det kan ju helt klart vara en fördel att kunna hänga upp den på väggen direkt! Gotland Media som säljer almanackan (den fysiska versionen är alltså inte gratis) låter hälsa att de har möjlighet att sälja den via nätet också. Du behöver alltså inte åka till Gotland för att köpa den!

Priset för den fysiska upplagan är 95 kr, och du kan beställa den mellan 08:00 och 12:00 från och med den 11 december då.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid