De bästa gratisgrejerna

Få en gratis makeover om du bor i Karlskrona

Erbjudandet gäller inte längre 31/01/2018 gratis tjänster
styling med elaine

Elaine Forsström Aronsson bor i Karlskrona och pluggar på frisörprogrammet. Du kanske inte du har något direkt intresse av att veta, om det inte vore för det faktum att hon startat ett spännande projekt som inkluderar en gratis makeover för den som blir utvald!

Själva projektet kommer äga rum den 22 mars, men redan nu söker Elaine folk som vill ställa upp. Som kandidat måste du vara redo på att få en total makeover, inklusive färg och frisyr. Om en kvinna väljs blir det dessutom tal om makeup. Du behöver dock inte oroa dig för pengar eller ansträngning, eftersom allt är gratis och det enda du kommer behöva göra är att sitta i stolen och njuta en stund medan Elaine stylar dig.

Elaine är 18 år gammal och går på gymnasiet i Jämjö. Är du intresserat av projektet ska du visa ditt intresse på hennes Facebook-sida som du hittar via vår länk här nedanför. Det är Elaine själv som väljer ut vem som kommer få sitta i stolen, men det är alltid bra att vara ute i god tid och visa intresse tidigt.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid