De bästa gratisgrejerna

Få en gratis resa av Swedavia

19/03/2018 gratis resor
swedavia flygresor

Vi vet att det låter misstänkt bra – gratisresor delas liksom inte ut som lotter! Inte i vanliga fall kanske, men nu kan du som bor i Skåne, Västra Götaland, Bohuslän eller Halland få en gratis resa till ett semesterparadis inklusive boende! Det är nämligen så att Swedavia betalar resenärer för att de i gengäld dokumenterar resan med foton och text.

Du måste naturligtvis vara minst 18 år för att överhuvudtaget ha chansen på en gratis resa, men annars finns det inte många krav. Det räcker med att du anmäler dig hos Swedavia så kan det bli du som får åka. Tänk bara på att skicka anmälan innan den 31 maj, för sedan är det för sent! Själva resan kan äga rum från och med nu fram till i juni i år.

Resmålen är varierande. Du kan välja mellan Spaniens solkust, Ungern, Grekland, Polen och många fler destinationer. Det är i huvudsak södra Europa som står på menyn här. Om man bortser från flygbiljetterna och boendet måste du stå för resten av kostnaderna själv. Du måste även dokumentera din resa eftersom det är den datan som Swedavia vill åt så pass mycket att det är beredda att betala hela kalaset för just informationen.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna