De bästa gratisgrejerna

Få gratis låneråd av WebFinance

17/07/2018 gratis tjänster
ta ett lån genom webfinance

Ont om pengar? Hål i plånboken? Eller du kanske behöver ett lån till en båt? Oavsett behov kan du ta hjälp av WebFinance för att hitta lånet med de bästa villkoren för just dig. Du kan låna upp till en halv miljon kronor, och för att göra det krävs endast följande:

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du måste ha ett jobb och tjäna minst 100 000 kr per år
  • Du får inte ha obetalda skulder hos Kronofogden

Vi vill direkt förtydliga att det här inte handlar om att låna pengar gratis (det vill säga utan avgifter och ränta). WebFinance är en förmedlingstjänst som spar tid och energi åt dig, och i slutänden också pengar. Du matar in dina uppgifter och önskemål hos dem, sedan presenterar de en rad olika lånealternativ baserat på det du gett dem.

Det som är så bra med den här tjänsten är att hela processen är jätteenkel. Du behöver inte läsa långa uppsatser med text för att förstå vad du ska göra, utan det räcker att du ger det fem minuter. Idag finns det många som är redo att låna ut pengar till privatpersoner, men villkoren kan skilja sig något enormt.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid