De bästa gratisgrejerna

Få gratis parfymprov från Giorgio Armani

Erbjudandet gäller inte längre 27/07/2019 gratis produkter
giorgio armani parfym

OK, du får inte parfymen direkt från Armani eftersom den här kampanjen sker i samarbete med L’Oréal, men själva produkten är tillverkad av den världskända märket. Du är garanterad att få gratis parfym så långt lagret räcker. Ju snabbare du hugger, desto bättre alltså. Det krävs däremot ingenting från din sida, ingen motprestation eller så. Du fyller bara i formuläret och sedan får du det hemskickat.

Produkterna heter Giorgio Armani Acqua di Gió och Acqua di Gioia 1,2 ml. Det finns 6 000 exemplar tillgängliga för utskick, och kampanjen varar fram till och med 2 augusti eller så långt lagret räcker alltså. Naturligtvis är det endast en produkt per person och hushåll som gäller.

Klicka bara på den röda knappen här nedanför som vanligt, så kommer du direkt till frågeformuläret. Det tar mindre än en minut att fylla i, men se upp så du inte missar den lilla rutan med riktade e-postmeddelanden och erbjudanden. Om du vill vara riktigt säker på att produkterna fortfarande finns i lager kan du ringa till Giorgio Armani Beauty och fråga direkt. Det är ett svenskt telefonnummer: 08-598 969 30. Lycka till och hoppas att du får tag på parfymen!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid