De bästa gratisgrejerna

Gratis bilvärdering snabbt och enkelt online

27/10/2018 gratis tjänster
få gratis bilvrädering hos kvd

Dags att sälja den gamla skrothögen? Eller vill du bara göra en bra affär och därmed ta reda på hur mycket din bil faktiskt är värd? Nu finns det ett snabbt, enkelt och gratis sätt att göra detta, nämligen genom att gå till KVD och använda deras tjänst.

KVD använder sig av den aktuella värdeutvecklingskurvan (liknande som finns på exempelvis Prisjakt) samt aktuella försäljningspriser för att ge dig som användare en så korrekt prisbild som möjligt. Det är dessutom hur enkelt som helst att testa, det enda du behöver är bilens registreringsnummer samt hur många mil den har gått.

Och att ta reda på bilens värde är inte det enda du kan göra hos KVD. Du kan dessutom skicka in en gratis intresseanmälan när du är redo att sälja. Sajten använder sig av jämförelsesajten bilpriser.se som varje månad lockar 200 000 besökare. Det är den populäraste sajten i sitt slag, och de värderar hela 18 miljoner bilar varje år. Du kan med andra ord känna dig trygg hos dem.

Tyvärr verkar det inte gå att få motorcyklar värderade på samma sätt, så alla hojentusiaster får leta vidare …


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid