De bästa gratisgrejerna

Gratis blodsockerkoll i Tensta den 10 april 2019

Erbjudandet gäller inte längre 30/03/2019 gratis aktiviteter
testa blodsockernivån för diabetes

En av de största folksjukdomarna i Sverige är diabetes typ 2, och den beror dels på ärftliga anlag, men framför allt på livsstil. Vi äter mer och mer socker och på grund av teknikens framfart sitter vi även mer stilla idag än för 30 år sedan. Man uppskattar att cirka en halv miljon svenskar lider av diabetes typ 2, varav 150 000 inte ens vet om det. Det är just dessa 150 000 som det här gratiserbjudandet riktar sig till.

Den 10 april kommer alla som behöver erbjudas gratis blodsockerkoll i Tensta. Du behöver bara bege dig till Tensta Centrum mellan 11:00 och 16:00, men tänk på att du inte äter eller dricker något en timme innan du går dit. Du kan i och för sig dricka vatten, men undvik allt annat.

Det är inte bara själva blodsockertestet som är gratis heller, utan du kommer även få gratis rådgivning och information på plats av en sjuksköterska. Förutom just ärftliga faktorer (som ju tyvärr är svåra att göra något åt) kan bukfetma, stillasittande och rökning påverka negativt. Om du bor i Tensta och är det minsta orolig för diabetes tycker vi att du ska pallra dig iväg den 10 april och testa dig.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid