De bästa gratisgrejerna

Gratis bowling för barn

07/07/2017 gratis aktiviteter

Visste du att det faktiskt finns ganska många bowlinghallar runt vårt avlånga land där barn får bowla helt gratis? Jodå, och det är inte ens särskilt svårt att göra det. Allt som krävs är att du klickar på länken här nedanför, så kommer du till sajten barnbowlargratis.se där du själv kan söka på en lämplig bowlinghall i området där du bor.

Till skillnad från många andra gratistjänster finns det inga hakar med barnbowlargratis.se. Erbjudandet gäller endast hallar som anslutit sig till projektet, men ålderskrav och tider varierar från ställe till ställe. Inspirationen har hämtats från USA där liknande projekt funnits under lång tid.

Som vuxen anmäler du ditt barn till en hall, sedan får du kuponger via mejlen. Dessa kuponger ger du till barnet som sedan går iväg (eller skjutsas, om det är långt till närmaste hall) och bowlar gratis. Det här är en sommaraktivitet som slutar i augusti, så passa på nu!

När du valt en bowlinghall i listan kommer information om den hallen att synas. På så sätt vet du vad som gäller innan du skickar iväg anmälan å ditt barns vägnar. Att bowla är riktigt kul, så låt ditt barn prova gratis nu!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna