De bästa gratisgrejerna

Gratis dag- och nattkräm från Biotherm

Erbjudandet gäller inte längre 01/09/2019 gratis produkter
nattcreme och dagcreme hos smartson

Krämer vars syfte är att minska synliga ålderstecken är inget nytt. Men den här produkten, som heter Blue Therapy Amber Algae Revitalize (vilket jävla namn!), är främst till för dig som är 45 år eller äldre. Syftet är också här att motverka synliga ålderstecken, men varför bara rabbla upp massa konstiga ingredienser som egentligen inte säger dig något? Bättre att själv få chansen att prova produkten, inte sant?

Smartson, i samarbete med Biotherm, ger 75 testpiloter chansen att testa en dagkräm och en nattkräm. Om du blir utvald får du produkterna gratis, och sedan är det bara att dela dina upplevelser med Blue Therapy (vi tänker inte skriva ut hela namnet en gång till!) i sociala medier. Efter att testet är avslutat ska du fylla i ett formulär och ge ett betyg. Du måste ansöka senast den 5 september och själva testperioden varar under denna månad.

Det här är ett väldigt bra erbjudande då dagcremen är värd 630 kronor och nattcremen 695 kronor. Blir du utvald sparar du alltså mer än 1 200 kronor! Du kan läsa mer om produkterna och anmäla dig genom att klicka på länken här nedanför.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid