De bästa gratisgrejerna

Gratis doggybag hos Circle K så länge lagret räcker

07/06/2019 gratis produkter
gratis doggybag hos circle k

Just nu kan alla som har vägarna förbi hämta ut en helt gratis doggybag hos utvalda Circle K-stationer. Den innehåller en resvattenskål, en tennisboll samt bajspåsar. Alla tre kommer garanterat till användning under bilresor i sommar! De kan också vara en bra påminnelse om att inte lämna din hund i en varm bil när du själv eller resten av familjen tar en paus och stannar på en rastplats.

Det är alltså bara utvalda stationer som deltar i den här kampanjen, men det fina i den kråksången är att samtliga utvalda stationer ligger i närheten av ett grönområde där du kan rasta och leka med din hund. Du kan se en komplett lista på alla stationer om du klickar på länken till Circle Ks kampanj här nedanför.

Du hämtar ut din Circle K doggybag i kassan hos de utvalda stationerna. När du ändå är där ska du inte missa Circle Ks andra erbjudanden: Gott & Blandat 400 gram, Cola, liten kaffe eller varmkorv för bara en tjuga. Kolla dessutom in hos dem (deras webbsajt alltså) någon gång i veckan då de ofta startar nya kampanjer.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid