De bästa gratisgrejerna

Gratis domän och 50 % rabatt på webbhotell hos Binero

06/03/2019 rabatt på tjänster
gratis domän hos binero

Har du din egen hemsida, eller vill du skaffa en? Du kanske ska starta en blogg i ditt namn? Det finns många olika ambitioner, men en smidig lösning. Skaffa webbhotell och domän hos Binero innan den 17 mars så får du domänen helt gratis och webbhotellet betalar du bara halva priset på.

Men OK, nu kanske du sitter som ett frågetecken och undrar vad vi pratar om. Vad är webbhotell och domän?

Gratis.se är en domän. En domän är alltså namnet på webbplatsen. För att köpa ett sådant namn måste man normalt sett betala en avgift, men det slipper du nu alltså med Binero (i alla fall under första året).

Ett webbhotell är en plats där din hemsida bor, det vill säga, i praktiken ett gäng servrar. Det är dessa servrar hos Binero som folk som besöker din webbsida hamnar på.

Har du redan ett annat webbhotell hjälper Binero dig att flytta helt gratis. De har även en svensk supportavdelning som till och med har öppet på söndagar! Kort sagt står Binero för kvalitet. Prismässigt brukar de ligga lite högre än sina konkurrenter, men med det här erbjudandet slipper du ju den nackdelen!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid