De bästa gratisgrejerna

Gratis evenemang i Stockholm idag

06/08/2017 gratis aktiviteter
event i stockholm augusti

Bor du nära Stockholm? Gillar du gratis upplevelser? Trots att vår huvudstad är väldigt dyr att leva i, finns det faktiskt en och annan gratisupplevelse som väntar. Sajten ”Gratis i Stockholm” samlar gratisupplevelser varje dag som du kan utnyttja. Eventen varierar naturligtvis med årstiderna, men just nu verkar det vara mycket standup som gäller.

BigBenStandUp är en prisbelönt standup du kan se varje dag nu under augusti på Södermalm (Folkungagatan närmare bestämt). Om du har vägarna förbi Skeppsholmen kan du även se fram emot svenskfinska teaterdagar just idag. Läser du den här nyheten på kvällen? Då kan det vara bra att känna till att imorgon och hela augusti är fullsmockat med gratis upplevelser i Stockholm!

Hos Gratis i Stockholm kan du även välja att se en lista över de 20 populäraste gratiseventen för dagen. Förutom standups har du en brasiliansk festival, museum (även för barn i form av Kalle Kanonkula) och en loppis att se fram emot. Sammantaget finns det faktiskt otroligt mycket att uppleva utan att betala en krona om du bor i Stockholm, det gäller bara att spendera lite tid på att leta.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna