De bästa gratisgrejerna

Gratis glasögon på köpet hos Specsavers

04/01/2018 gratis produkter
gratis glasögon hos specsavers

Visst är det här ett bra erbjudande, även om det inte är så bra som Specsavers vill få det att låta. Du får glasögonen gratis, men själva synundersökningen kostar 345 kr (vilket är dyrt för en synundersökning) så totalt sparar du inte så mycket. Bara lite.

Erbjudandet gäller utvalda bågar och pågår fram till och med den 18 februari 2018. Det du behöver göra om du är intresserad av det här erbjudandet är att hitta en Specsavers-butik nära dig (du kan hitta en på deras hemsida) och sedan boka tid för undersökningen. En sak som i alla fall kan motivera det höga priset för synundersökningen är att ögonbottenfotografering och tryckmätning ingår. Det innebär att du kan se tecken på ögonsjukdomar, men även andra åkommor som exempelvis diabetes – bara genom att utföra synundersökningen hos Specsavers.

Du kan också välja bågar som inte ingår i kampanjen, men då får du bara 250 kr rabatt (resten får du betala). Olika styrkor på glasen kan naturligtvis göra att priset varierar också, men med detta erbjudande kommer standardindex 1,5. Förutom detta erbjudande har Specsavers en del annat som kan vara värt att kika på, så ta en titt och se vad du hittar!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna