De bästa gratisgrejerna

Gratis Grumme Vips städservetter

08/04/2017 gratis produkter

gratis grumme vips

En bättre miljö vill vi alla bidra till och nu får du chansen att hjälpa till med det på ett enkelt sätt, nämligen genom att använda Grumme Vips Städservetter! Grumme Vips Städservetter som är tillverkade av 100 % förnybar cellulosa som du enkelt lägger i matkomposten där den snabbt och effektivt bryts ner.

För köket har du en variant av Grumme Vips Städservetter, och i ditt badrum har du en annan sort av Grumme Vips Städservetter, båda är lätta att använda och mycket hygieniska genom att du bara använder dem en gång. Fräscht! Badrumsservetterna är gjorda så att de lätt tar upp hår och damm, och Grumme Vips Servetter till köket tar effektivt bort fett, matrester, smulor och andra fläckar och de doftar gott medan du gör rent! Och du kan tryggt använda dem eftersom de är dermatologiskt testade, så de ger inga hudbesvär.

Nu får du testa två förpackningar Grumme Vips Städservetter helt gratis, att testa på olika ytor och olika typer av fläckar! Det enda du behöver göra är att ta en bild som du delar på sociala medier, och då kan du även vinna fina priser från Grumme om din kreativa bild vinner! Lycka till!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna