De bästa gratisgrejerna

Gratis Häagen-Dazs-glass den 5 december

Erbjudandet gäller inte längre 04/12/2018 gratis godis
häagen-dazs glass

Det finns glass och så finns det glass. Häagen-Dazs spelar i sin egen liga vad gäller kvalitet. De har alltid minimerat tillsatserna och kört så mycket på äkta vara som det är möjligt. Äkta vara betyder högre pris (eftersom naturliga råvaror alltid är dyrare än kemiskt framställda tillsatser). Därför passar det här gratiserbjudandet extra bra, för nu kan du få Häagen-Dazs helt gratis!

  • Datum: 5 december
  • Tid: Från 12:00 och framåt
  • Plats: Conciergen på Mood Stockholm

Observera att det handlar om först till kvarn, så vill du vara riktigt säker på att få gratis glass bör du hänga på låset. Och naturligtvis även bo i Stockholm. Så här lagom till jul finns pepparkaka som smak, någon du som är glassintresserad säkert kommer uppskatta.

Den nya smaken är tidsbegränsad under vintern, så passa på nu och prova för att se om den är värd pengarna – vi är ganska säkra på att du kommer vilja ha mer efter det första lasset …

Du kan se mer av hur glassen ser ut på Häagen-Dazs Facebook-sida som vi länkar till här nedanför. Prova den nya traditionen pepparkaksglass i år!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid