De bästa gratisgrejerna

Få en gratis hälsocheck – det första steget mot dina mål!

01/04/2017 gratis tjänster

Nu kan du helt gratis få en hälsocheck på det Itrim-center som ligger närmast din bostad eller där du arbetar! Den är värd 250 kronor! Och där räknar man ut hur mycket fett du behöver bli av med och hur du går till väga, och det här blir det första steget mot dina mål! Tänk, vilket fint tillfälle att tillsammans med kunniga coacher snabbt få veta allt om hur du får en bättre hälsa!

Fettprocentmätningen räknas ut på en Tania-våg, och där får du även veta, förutom din vikt, ditt BMI och din kroppssammansättning, alltså hur mycket ditt fett väger och hur mycket din benstomme väger.

Sedan blir det även en analys av resultatet som görs av utbildade medarbetare, och det ingår även en kostnadsfri rådgivning där du får din hälsostatus och här får du också veta hur du ska göra för att nå ditt mål! Inte illa! Det här erbjudandet av Itrim kan utnyttjas en gång varje år och för en person och är det första steget mot dina mål! För den som har en pacemaker eller är gravid så gör vi ingen fettprocentmätning.

Så ta nu tag i detta erbjudande och må bättre med det första steget mot dina mål! Lycka till!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid